Mel. Witam serdecznie
Mel. Witam serdecznie
Hej wszystkim!
Nazywam się Wiola, mieszkam w małym miasteczku na Roztoczu, przeglądam forum od ponad roku, lecz dopiero teraz zdecydowałam się zarejestrować. ;)
W przeciwieństwie do większości forumowiczów zostałam fanką Michaela po jego śmierci, kiedy w telewizji puszczali jego teledyski a w radio piosenki. Żałuję, że wcześniej nie odkryłam jego talentu, no ale cóż. :)
W wolnym czasie oczywiście słucham muzyki i rysuję ;) oprócz MJ lubię The Beatles, Roda Stewarta i Alicie Keys. ;)
Nazywam się Wiola, mieszkam w małym miasteczku na Roztoczu, przeglądam forum od ponad roku, lecz dopiero teraz zdecydowałam się zarejestrować. ;)
W przeciwieństwie do większości forumowiczów zostałam fanką Michaela po jego śmierci, kiedy w telewizji puszczali jego teledyski a w radio piosenki. Żałuję, że wcześniej nie odkryłam jego talentu, no ale cóż. :)
W wolnym czasie oczywiście słucham muzyki i rysuję ;) oprócz MJ lubię The Beatles, Roda Stewarta i Alicie Keys. ;)
Find your star and throw it up to heaven. You still have it, don't you?
- Heart-break-er
- blackvarnish
Re: Mel. Witam serdecznie
Witaaaj!mel. pisze:The Beatles

This is the world we live in
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.
Last.fm
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.
Last.fm
Ha! A więc nie jesteśmy z ojcem jedynymi fanami tego starego wymiatacza!mel. pisze:Roda Stewarta

Tak poza tym, też witam.

"Billie Jean umarła. Kto teraz potrafi tak zatańczyć i zaśpiewać ten kawałek?"
- użytkownik popularnego serwisu YouTube
- użytkownik popularnego serwisu YouTube
Szczególnie lubię "Sailing" , pochwalę się jeszcze, że mam już bilety na koncert w Toruniu ;)kubag02 pisze:Ha! A więc nie jesteśmy z ojcem jedynymi fanami tego starego wymiatacza!mel. pisze:Roda StewartaFajnie! A która jego piosenka najbardziej Ci się podoba? My "Rhythm Of My Heart".
Tak poza tym, też witam.
Find your star and throw it up to heaven. You still have it, don't you?