Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)
- MJfanTASTIC
Hej ludziska;)
Bardzo żałuje ale nie dam rady zjawić się tego 28:( jestem na urlopie i wracam do Katowic dopiero po Nowym Roku. Przy okazji chciałam Wam życzyć szalonej imprezy sylwestrowej, niech nie zabraknie na niej majkelowskich rytmów i obolałych od tańcowania stópek;D a w Nowym Roku miejcie jak najwięcej powodów do uśmiechu i radości, niech 2011 będzie jeszcze lepszy niż ten który właśnie się kończy;)
Sija następną razą:D
Bardzo żałuje ale nie dam rady zjawić się tego 28:( jestem na urlopie i wracam do Katowic dopiero po Nowym Roku. Przy okazji chciałam Wam życzyć szalonej imprezy sylwestrowej, niech nie zabraknie na niej majkelowskich rytmów i obolałych od tańcowania stópek;D a w Nowym Roku miejcie jak najwięcej powodów do uśmiechu i radości, niech 2011 będzie jeszcze lepszy niż ten który właśnie się kończy;)
Sija następną razą:D
Ain't no sunshine when he's gone...
- mimi-yoshi
Ja może będę. Jak nie będę przeszkadzać ;d. No ale nie jestem na 100% pewna.
1. Marozawszespoko
2. majkelzawszespoko
3. Ernazawszespoko
4. Beti_90
5. mimi-yoshi (?)
6. Buszmen- ma być na 100% ; d
No i kto to jeszcze pisał, że może będzie...
7. Natka
8. Kwaśna (?)
A ten post endki:
Ustosunkujesz się, kochana ;)?
Okussy nie będzie ;c.
1. Marozawszespoko
2. majkelzawszespoko
3. Ernazawszespoko
4. Beti_90
5. mimi-yoshi (?)
6. Buszmen- ma być na 100% ; d
No i kto to jeszcze pisał, że może będzie...
7. Natka
8. Kwaśna (?)
A ten post endki:
Odnosił się do wypadu do kina, który nie wypalił czy do jutra?Więc teraz choćby się waliło i paliło będę!:)
termin mi pasuje:) cmok w bok
Ustosunkujesz się, kochana ;)?
Okussy nie będzie ;c.
Ostatnio zmieniony wt, 28 gru 2010, 15:40 przez mimi-yoshi, łącznie zmieniany 1 raz.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
Moje pole widzenia jest ograniczone i widzę tylko to co pogrubione ;) :)mimi-yoshi pisze:Ja może będę. Jak nie będę przeszkadzać ;d. No ale nie jestem na 100% pewna.
No więc nie ma wątpliwości co do przybycia endkiWięc teraz choćby się waliło i paliło będę!:)
termin mi pasuje:) cmok w bok
a tylko spróbuj sie wymigać ;)
O ile dobrze pamiętam a_gador też coś wspominała o swojej obecności na spotkaniu.
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Będę.Beti_90 pisze:O ile dobrze pamiętam a_gador też coś wspominała o swojej obecności na spotkaniu.
To nie pogramy w kręgle?Erna Shorter pisze:garaż jest za daleko, lepiej coś bliżej centrum.

A gdzie ten City Pub? Pytam w razie spóźnienia.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl

www.forumgim6.cba.pl

- Erna Shorter
- majkelzawszespoko
Hej. Mnie jednak nie będzie. Bawcie się dobrze.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl

www.forumgim6.cba.pl

Dzięki za spotkanie, było fajnie ale to przecież nic nowego :P :D
A teraz do rzeczy. Jako, że obiecałam wstawić zdjęcia na forum oto i one :D
http://img844.imageshack.us/gal.php?g=imgp5791.jpg
A teraz do rzeczy. Jako, że obiecałam wstawić zdjęcia na forum oto i one :D
http://img844.imageshack.us/gal.php?g=imgp5791.jpg
- Erna Shorter
Siema ściema dzieciaki!
Och nareszcie mam chwilę na to by co nieco naszkrobać tutaj. Dziękuję Wam za to wtorkowe spotkanie. Było naprawdę super. Dawno nie miałam okazji pograć w kręgle i zrelaksować się się w tak cudownym gronie. Ostatnimi czasy przytłacza mnie cała masa stresów i już sama nie wiem jak się nazywam... w każdym bądź razie dziękuję za wszystko.
Maro - brakuje nam Ciebie na tych zlotach, naprawdę. Kurcze, ale miło było powspominać stare, dobre czasy, kiedy to wszystko dopiero się zaczynało. Damn... w lutym będzie 4 lata!
Buszmen - mam nadzieję, że teraz już zawsze będziesz nosić przy sobie śrubokręt i baterie, to lepsze niż dreptanie o północy przez całe Katowice do domu hihi. W każdym bądź razie przygoda była niezła.
Kopeć – ani my nie pogadali za dużo, ani nic, ale fajnie było zobaczyć Twoją mordkę
Littleme – ja Cię najmocniej przepraszam jeszcze raz za moją sklerozę. Teraz na bank Cię zapamiętam!
Beti_90 – „Masz auto?” Jak nie to zaaplikuj Twojemu samochodowi rutinoskorbin, bo jakiś rozmazany jest… a tak na serio to fotki super, dzięki wielkie za to, że tak szybko je wrzuciłaś. :
Mimi-yoshi – dzięki za pogaduchy i spotkanko ogólnie
Natka – dziękuję za uznanie, że ja jestem „wg. Planu” wiadomo, w jakiej kwestii. hahaha I jak Ci mówiłam, nie martw się selerek będzie i to taka bulwa, że dziołcho… ino czekaj aż przyjdzie wiosna.
Do następnego kochani, ale to dopiero w przyszłym roku.
p.s. teren, który oznaczyliśmy prawie 4 lata temu w McDonald's nadal jest oznaczony. We are the kings.

Och nareszcie mam chwilę na to by co nieco naszkrobać tutaj. Dziękuję Wam za to wtorkowe spotkanie. Było naprawdę super. Dawno nie miałam okazji pograć w kręgle i zrelaksować się się w tak cudownym gronie. Ostatnimi czasy przytłacza mnie cała masa stresów i już sama nie wiem jak się nazywam... w każdym bądź razie dziękuję za wszystko.

Maro - brakuje nam Ciebie na tych zlotach, naprawdę. Kurcze, ale miło było powspominać stare, dobre czasy, kiedy to wszystko dopiero się zaczynało. Damn... w lutym będzie 4 lata!
Buszmen - mam nadzieję, że teraz już zawsze będziesz nosić przy sobie śrubokręt i baterie, to lepsze niż dreptanie o północy przez całe Katowice do domu hihi. W każdym bądź razie przygoda była niezła.
Kopeć – ani my nie pogadali za dużo, ani nic, ale fajnie było zobaczyć Twoją mordkę
Littleme – ja Cię najmocniej przepraszam jeszcze raz za moją sklerozę. Teraz na bank Cię zapamiętam!
Beti_90 – „Masz auto?” Jak nie to zaaplikuj Twojemu samochodowi rutinoskorbin, bo jakiś rozmazany jest… a tak na serio to fotki super, dzięki wielkie za to, że tak szybko je wrzuciłaś. :
Mimi-yoshi – dzięki za pogaduchy i spotkanko ogólnie
Natka – dziękuję za uznanie, że ja jestem „wg. Planu” wiadomo, w jakiej kwestii. hahaha I jak Ci mówiłam, nie martw się selerek będzie i to taka bulwa, że dziołcho… ino czekaj aż przyjdzie wiosna.

Do następnego kochani, ale to dopiero w przyszłym roku.

p.s. teren, który oznaczyliśmy prawie 4 lata temu w McDonald's nadal jest oznaczony. We are the kings.