Michael by PAINT & marcinokor

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
Man in the mirror

Post autor: Man in the mirror »

Haha, To She's out of my life mnie rozwala! xD
Scena niczym z teledysku hahaha;) fajnie ci sweterek wyszedł xD
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

No właśnie tak jak ponad połowa twórczej części forum ostatnio nie mam czasu ani nawet chęci, bo życie zawalone mam obowiązkami. Może uda mi się coś zrobić w ferie które zaczynam w środę. Dzisiaj nawet myślałem o tym swoim temaciku i zastanawiałem się nad czymś orginalnym jak herb Michaela Jacksona.
Obrazek
Awatar użytkownika
mrpiter

Post autor: mrpiter »

marcinokor pisze:No właśnie tak jak ponad połowa twórczej części forum ostatnio nie mam czasu ani nawet chęci, bo życie zawalone mam obowiązkami.
Najpierw jak to przeczytałem to sobie pomyślałem, że pewnie jedziemy na tym samym wózku. Dom -> praca i tak dalej... Potem spojrzałem w lewą stronę a tam... WIEK: 12. :smiech: :smiech: :smiech:

Sorry, ale pod warunkiem, że nie jesteś drugim MJ to brzmi to dosyć komicznie, że w wieku 12 lat masz życie zawalone obowiązkami :-)
MrPiter - TYLKO WIDZEW RTS
Awatar użytkownika
marcinokor

Widzę, że dwaj moderatorzy wźeli sobie moje prace na avki. Mam pytanie czy to jest forma doceniania?
Obrazek
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Ależ oczywiście! W tej prostocie jest metoda. Tak samo jak w wierszu o Michaelu w serek. No chyba że traktujemy się bardzo serio..
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Zgadzam się z powyższym.
Awatar użytkownika
marcinokor

Pank, kaem dziękuję. Skończyłem nową pracę.
Obrazek
Jak zwykle są pewne niedopracowania, ale myślę, że nie jest źle. Z herbu zrezygnuję, bo to raczej praca która nie powinna oglądać świała dziennego.
Obrazek
Detox

Post autor: Detox »

marcinokor powiem Ci tak. Nie wiem jaki jest sens rysowania w paincie. Możliwości jakie daje te program są na prawdę żałośnie małe i nic o wiele lepszego niż teraz nie stworzysz choćby nie wiem co.

Weź się za jakiegoś tableta albo coś ;-) Albo chociaż za jakiś lepszy edytor graficzny. Photoshop albo zacznij chociaż od (darmowego) gimpa. W każdym razie nie trać zapału tylko wykorzystaj go w innym kierunku.

kaem , Pank i reszta. Nie mogę z tych avatarków :smiech: Fajny pomysł na święta ;-)
Awatar użytkownika
marcinokor

Detox mnie chodzi o orginalniość. Wszyscy teraz tylko photoshop, a ja chce tworzyć w ten sposób. Tak jak napisał kaem w prostocie metoda.
Obrazek
Detox

Post autor: Detox »

marcinokor pisze:Detox mnie chodzi o orginalniość.
No i co Ci da ta oryginalność? Jak dla mnie tworząc te "oryginalne" dzieła tylko tracisz swój czas.
marcinokor pisze:Tak jak napisał kaem w prostocie metoda.
Przeczytaj dokładnie wypowiedź kaema.
No chyba że traktujemy się bardzo serio..
Ale rób co chcesz. Ja ci tylko dobrze radze.
Awatar użytkownika
Castuse

Post autor: Castuse »

Porównując Twoje wcześniejsze dzieła i to ostatnie... Brawo! Pomimo tego, że, jak sam przyznajesz, prace doskonałe nie są, idzie Ci coraz lepiej. A wiadomo, trening czyni mistrza ;-)

Jednak z drugiej strony... Dlaczego tak uparcie zostajesz przy Paincie? Nie lepiej by Ci było użyć nowocześniejszego programu? Efekty byłyby lepsze i to w znacznie krótszym czasie. Zgadzam się z poprzednimi postami, wypróbuj Photoshopa albo Gimpa. Jeżeli nie wiesz jak się to obsługuje, zapytaj kogoś albo zobacz na filmiki na youtube jak to się robi.
No i co Ci da ta oryginalność? Jak dla mnie tworząc te "oryginalne" dzieła tylko tracisz swój czas.

Jak najbardziej się zgadzam.

Możesz spróbować, a jeżeli Ci się nie spodoba, zawsze możesz wrócić do starego dobrego Painta ;-)

PS. co do nazwy tematu, widząc "piant" nie wiedziałam, o co chodzi. Zmień to lepiej na "PAINT" ;-)
Niezależnie od koloru skóry czy ilości operacji, miał to samo serce, ten sam śmiech, ten sam uśmiech, który potrafił zabić...
Awatar użytkownika
marcinokor

No dobra skoro tak bardzo chcecie tego photoshopa to popróbuje. Rodzicom podoba się że coś tworzę i próbuję ich namówić na zakup jakiegoś dobrego programu.
Obrazek
Awatar użytkownika
Susie<3

Post autor: Susie<3 »

mrpiter, ja również mam 12 lat. i nie jestem rozpuszczona dziunia, mam duzo obowiazków. wymienić? pies, sprzątanie, siostra, nauka. to sa obowiazki. widze, że gdy byłes w naszym wieku mamusia robiła wszystko za siebie. sorry, ja muszę sama.
co do obrazków... zakup profesjonalny program i wtedy zaczne oceniać, bo po prostu do tych twoich wypocin brak słów. ale ważne, że sie starasz. czekam na pracę zrobiona w photoshopie czy jakimś innym dobrym programie (ostatnio sama zastanawiam sie nad zakupieniem tego photoshopa).

pozdr.
Obrazek
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Susie<3 pisze:mrpiter, ja również mam 12 lat. i nie jestem rozpuszczona dziunia, mam duzo obowiazków. wymienić? pies, sprzątanie, siostra, nauka. to sa obowiazki. widze, że gdy byłes w naszym wieku mamusia robiła wszystko za siebie. sorry, ja muszę sama.
Marta , nie przesadzajmy . . . Bo jakaś nerwowa jesteś jakaś ostatnio . . . Dobrze , koniec spamu .

marcinokor ćwicz dalej , ćwicz! Rysunki nie są złe , naprawdę! Popracuj nad twarzami Michaela , bo je najgorzej rysujesz z całych rysunków , oczywiście tylko wg mnie . Nie jest źle!
Pozdrawiam ;-)
Awatar użytkownika
Susie<3

Post autor: Susie<3 »

twarzy NIGDY NIE NARYSUJESZ IDEALNEJ w paincie. NIGDY! chyba że jesteś arcymitrzem, a nie sądzę...
Zośka, ja jestem bardzo wyluzowaną osobą. nie będę wywlekać na forum tego, co się działo pare miesięcy temu, wiesz o co mi chodzi. wiem, może to było troche nerwowe, ale ja naprawdę mam obowiązki. każdy ma. a z posta mrpiter wywnioskowałam, że nigdy w młodym wieku nie miał obowiązków. gdyby lepiej formułował wypowiedzi nie byłoby tej rozmowy. nie chcę się kłócić, także tylko wyjaniłam co sądzę i nie chcę znów się rozwlekać.
marcinokor.... złotko, proszę cię, albo photoshop albo paint i kompromitacja, bo w sztuce nie chodzi o to, by być oryginalnym. chyba że tak nie jest, bynajmniej ja tak sądzę.
tak jak Detox, nie widzę sensu rysowania w paincie. mi kiedyś się udał Sasuke z ,,Naruto'' gdy miałam 10 lat. ale to było z nudów.
więc. czekam aż ściągniesz photoshopa i tam zaczniesz tworzyć.

pozdrawiam.
Obrazek
ODPOWIEDZ