SINGIEL PROMUJĄCY ALBUM Z REMIXAMI: "INCREDIBLE"
No, fajny ten remix, ale ja wole jednak do remixów nie wracać, bo remixy, sprawiają we mnie takie wrazenie, że wszystko stoi i nic dalej nie pujdzie muzyka do przodu, a Tu przecież Michael zapowedział za rok nowy album...
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Widocznie tak już musi być... na MJJPB piszą sami fajni ludzie, tutaj banda nadętych bufonówdariodavis pisze:
Pisanie wzniosłe, ale zapomniałem że wklejam newsa na MJPT(...)

Czy to nie zabrzmiało zbyt wzniośle?
P.S. Ja wysyłając posta na forum nie zapominam raczej gdzie jestem

"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
- Michael Jackson
SINGIEL: "REMEMBER THE PROZAC /BUSZMEN'S CLUB MIX/"!!!

REMEMBER THE PROZAC /BUSZMEN'S CLUB MIX/ 4:09
Remix by: Buszmen © 2006 Buszmen for /DDMG/ Mastered by: Walter's /Waltrack Studio N.Y/ All rights administered by: Buszmen. Publishing by: /DDMG/
REMEMBER THE PROZAC /BUSZMEN'S DUB INSTRUMENTAL/ 4:00
Dub version by: Buszmen © 2006 Buszmen for /DDMG/ Publishing by: /DDMG/
*REMEMBER THE PROZAC /SINGLE SHORT FILM/" 4:56
Direced by: Dario Davis
* Zalecany program do odtwarzania: Windows Media Player!!!
Post z MJJPB DarioDavisa
----
Singiel promowany również na stronie: http://www.mjremix.com/

REMEMBER THE PROZAC /BUSZMEN'S CLUB MIX/ 4:09
Remix by: Buszmen © 2006 Buszmen for /DDMG/ Mastered by: Walter's /Waltrack Studio N.Y/ All rights administered by: Buszmen. Publishing by: /DDMG/
REMEMBER THE PROZAC /BUSZMEN'S DUB INSTRUMENTAL/ 4:00
Dub version by: Buszmen © 2006 Buszmen for /DDMG/ Publishing by: /DDMG/
*REMEMBER THE PROZAC /SINGLE SHORT FILM/" 4:56
Direced by: Dario Davis
* Zalecany program do odtwarzania: Windows Media Player!!!
Post z MJJPB DarioDavisa
----
Singiel promowany również na stronie: http://www.mjremix.com/
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Maro pisze:
Post z MJJPB DarioDavisa
Maro, czy ta maksymalnie minimalna czcionka

Już wyjaśniam. Może potraktuje sprawę nieco personalnie, jako kontynuację mojego poprzedniego postu... Nic do DarioDavisa nie mam. Męczy mnie jedynie podkreślanie przy każdej możliwej okazji jakie to nasze forum jest be...

To naprawdę niesmaczne

Dlaczego tutaj nikt nie atakuje MJJPB? (piszę to również w kontekście tego, co przeczytałam o nas na sąsiednim forum - niestety... )
... i kto w tym momencie wykazuje się tak naprawdę brakiem klasy?
Czy to nie jest trochę tak że, podgryzając sąsiada w nieudolny sposób staramy się zamaskować swoje własne kompleksy...
Wielka szkoda...

- Michael Jackson
- Michael Jackson
Lika ja Tak po cichu podpowiem Ci że DarioDavis jest Adminem również na MJJPB
.A tego Nierozumiem:
E tam,dałem taką małą,bo nie mogłem się połapać jak napisać że by wyglądało jak za cytowany post Darka,ale już wiem

Kod: Zaznacz cały
Maro, czy ta maksymalnie minimalna czcionka została przez Ciebie użyta ze strachu przed kolejnym potencjalnym "atakiem"

E tam,dałem taką małą,bo nie mogłem się połapać jak napisać że by wyglądało jak za cytowany post Darka,ale już wiem

"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Czy jest sens powracac do wydumanego problemu MJJPB vs MJPT? Kilku osobom nasze forum sie nie podoba, ale ogolnie wydaje mi sie, ze mimo wszystko panuje miedzy nami rodzinna atmosfera.
Niepodwazalnym jest fakt, ze na MJPT panowal przez dlugi czas ( ostatnio mniej zauwazalny) podzial na waznych i wazniejszych, gore i dol... co czestokrotnie podkreslane smucilo "nowych" fanow.... Ci probowali sie zaaklimatyzowac na MJPT,ale nie dawali rady, bo w ich odczuciu ktos wiecznie podkreslal, ze sa do niczego. Uciekali wiec na sasiednie forum i dawali wyraz swojemu niesmakowi. Czestokroc byly to ich tylko subiektywne odczucia, ale na MJJPB poszla fama, ze MJPT jest sztywne i wogole do niczego.
Niepodwazalnym jest fakt, ze na MJPT panowal przez dlugi czas ( ostatnio mniej zauwazalny) podzial na waznych i wazniejszych, gore i dol... co czestokrotnie podkreslane smucilo "nowych" fanow.... Ci probowali sie zaaklimatyzowac na MJPT,ale nie dawali rady, bo w ich odczuciu ktos wiecznie podkreslal, ze sa do niczego. Uciekali wiec na sasiednie forum i dawali wyraz swojemu niesmakowi. Czestokroc byly to ich tylko subiektywne odczucia, ale na MJJPB poszla fama, ze MJPT jest sztywne i wogole do niczego.
- dariodavis
Nie chcę wywoływac sztucznego tłoku... Maro napisał post w moim imieniu, gdyż ja najzwyczajniej w świecie nie mam czasu na wiele rzeczy. Jeśli chodzi o czcionkę to niema sensu doszukiwać się jakiś spisków z tym związanych. Nie chciałem ominąć z promocją MJPT (weź pod uwagę, że gdybym miał coś do ludzi z tego forum promocji tu by nie było). Mało tego. Planuję przekazać single i albumy na rzecz MJPT... Czy Wasze forum jest be? Według mnie ma specyficzny klimat i specyficznych ludzi... Nieraz wypowiedzi tutejszych forumowiczów zrażają do pisania na tym forum, a w innych przypadkach miło jest poczytac wartościowe posty... Mój komentarz ad wyniosłości promocji wziął się tylko i wyłącznie z racji podejścia do tego tematu innych forum dyskusyjnych i stron...Lika pisze:Maro pisze:
Post z MJJPB DarioDavisa
Maro, czy ta maksymalnie minimalna czcionkazostała przez Ciebie użyta ze strachu przed kolejnym potencjalnym "atakiem"
![]()
Już wyjaśniam. Może potraktuje sprawę nieco personalnie, jako kontynuację mojego poprzedniego postu... Nic do DarioDavisa nie mam. Męczy mnie jedynie podkreślanie przy każdej możliwej okazji jakie to nasze forum jest be...![]()
To naprawdę niesmaczne(zły Pan daje przykład Panie moderatorze...) Ja rozumiem, że prywatnie KAŻDY ma własne zdanie... Ok. jestem je w stanie uszanować. Tylko po co (w sposób bardziej lub mniej subtelny) ciągle dawać temu wyraz...
Dlaczego tutaj nikt nie atakuje MJJPB? (piszę to również w kontekście tego, co przeczytałam o nas na sąsiednim forum - niestety... )
... i kto w tym momencie wykazuje się tak naprawdę brakiem klasy?
Czy to nie jest trochę tak że, podgryzając sąsiada w nieudolny sposób staramy się zamaskować swoje własne kompleksy...
Wielka szkoda...bo na MJJPB też piszą fajni, wartościowi ludzie z adminem forum włącznie - a ja przez takie "wyskoki" czuję się tam czasem jak intruz, no bo jakby nie było w końcu jestem stąd
dariodavis pisze:
Nie chcę wywoływac sztucznego tłoku... Maro napisał post w moim imieniu, gdyż ja najzwyczajniej w świecie nie mam czasu na wiele rzeczy. Jeśli chodzi o czcionkę to niema sensu doszukiwać się jakiś spisków z tym związanych. Nie chciałem ominąć z promocją MJPT (weź pod uwagę, że gdybym miał coś do ludzi z tego forum promocji tu by nie było). Mało tego. Planuję przekazać single i albumy na rzecz MJPT... Czy Wasze forum jest be? Według mnie ma specyficzny klimat i specyficznych ludzi... Nieraz wypowiedzi tutejszych forumowiczów zrażają do pisania na tym forum, a w innych przypadkach miło jest poczytac wartościowe posty... Mój komentarz ad wyniosłości promocji wziął się tylko i wyłącznie z racji podejścia do tego tematu innych forum dyskusyjnych i stron...
Ok. zrozumiałam. Wyjaśnienia przyjęte

Już się nie mogę doczekać, kiedy na dobre ruszycie z promocją singla i albumu. Być może też postaram się o taki singielek zawalczyć. Zależy co będzie trzeba zrobić, by go otrzymać

- Michael Jackson
- Michael Jackson
Wiesz co Lika, nie spodziewałem się. Stworzyłaś sztucznie problem i to jako off-topic kompletnie. Ja nawet na siłę nie mogę się dopatrzyć w poście Maro i w tych małych literkach żadnych podtekstów i motywów. Sam też bym napisał małymi literkami.
Co do obsmarowywania MJPT na MJPB to pewnie o mnie chodzi. A jeżeli tak, to ja tam wyraźnie zasugerowałem, że opisałem TYLKO jedną, gorszą stronę medalu i to subiektywnie. Jak ktoś chce, mogę obsmarować MJPB tutaj. Ale w osobnym temacie. I zakończmy też ten temat tutaj, proszę.
Co do obsmarowywania MJPT na MJPB to pewnie o mnie chodzi. A jeżeli tak, to ja tam wyraźnie zasugerowałem, że opisałem TYLKO jedną, gorszą stronę medalu i to subiektywnie. Jak ktoś chce, mogę obsmarować MJPB tutaj. Ale w osobnym temacie. I zakończmy też ten temat tutaj, proszę.
Nie rozumiem, ale może i lepiej.dariodavis pisze:Pisanie wzniosłe, ale zapomniałem że wklejam newsa na MJPT.
Wyraziłem tylko moje zdanie, że ... no nic, ważne, że ktokolwiek zrozumiał co pisałem - dzięki Xscape :]
Bije od Ciebie jakaś negatywna energia jak czytam takie różne wypowiedzi.dariodavis pisze:Ps: Jeżeli Administratura widzi coś złego w tej zapowiedzi - proszę o korekty.
A cóż miałbym widzieć złego? Ja czy kto inny.
Napisał jedynie, że mixy, jak zdecydowana większość mixów, po prostu mi nie odpowiadają, ale doceniam wkład pracy bo i technicznie są ciekawie i dobrze zrobione, a że mi nie wpadły w ucho - naturalna sprawa, nie?
A poważnie mam odczucie takiej lekkiej sztuczności, nazbyt wzniosłej promocji, ale nie przeszkadza mi to, tylko jedynie budzi lekki usmiech na twarzy jak to czytam. Jednak znów powiem, że mi to nie przeszkadza.
P.S.
Buszmen, Lika - darujcie sobie, szkoda nerwów i zaczynać kręcić karuzelę :>
...
Adekwatnie do artysty Michaela Jacksona- żeby przytoczyć choćby spot z pomnikiem.Majkel pisze:A poważnie mam odczucie takiej lekkiej sztuczności, nazbyt wzniosłej promocji, ale nie przeszkadza mi to, tylko jedynie budzi lekki usmiech na twarzy jak to czytam. Jednak znów powiem, że mi to nie przeszkadza.
No właśnie (pamietajcie - nie zaczyna się zdania od "No") - ja nawet gdybym był nie wiem jak wielkim artystyąkaem pisze:Adekwatnie do artysty Michaela Jacksona- żeby przytoczyć choćby spot z pomnikiem.Majkel pisze:A poważnie mam odczucie takiej lekkiej sztuczności, nazbyt wzniosłej promocji, ale nie przeszkadza mi to, tylko jedynie budzi lekki usmiech na twarzy jak to czytam. Jednak znów powiem, że mi to nie przeszkadza.

...
- dariodavis