W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Cześć! Przybywam do was z innego forum również o tej samej tematyce. Jestem fanem Michaela od kilku lat i jestem przekonany, że nasz Król Popu żyje o czym świadczy wiele dowodów, które możemy znaleźć na forum z którego przybywam i na którym byłem moderatorem przez niemal rok. Mam nadzieję, że nasza współpraca będzie owocna, a i spotkam tu wiele miłych i ciekawych osobistości.
Witam!
Mam nadzieję, że będzie się nam dobrze pisać na forum ;]
(Z jakiego forum przybyłeś?)
To Escape The World
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
To Escape The World
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
Soulcatcher pisze:jestem przekonany, że nasz Król Popu żyje o czym świadczy wiele dowodów
tym goręcej Cię witam i od razu zapraszam do "naszego" tematu w Hyde Park. jeśli wiesz coś jeszcze oprócz tego, co zostało już tam napisane, to pisz śmiało! :)
Soulcatcher pisze:Jakieś rady?
hm... przeczytaj regulamin, nie spamuj, nie daj się sprowokować i takie tam.
Zapraszam na zajęcia taneczne 'Michael Jackson Style' w szkole tańca Smooth Moves Unique w Gdyni. Zajęcia odbywają się we wtorki i czwartki o 17. Dalsze info moge podać na gg <12707580>