Odnoszę wrażenie że rzuciłeś pomysłem ot tak sobie i czekasz kto się na to zapisze a kto nie.Dobre mam wrażenie?
Jestem przeciwnikiem dogadywania się na forum odnośnie takich spraw jak organizacja imprezy i chyba mam rację.Powstanie 101 stron tematu,każdy będzie rzucał pomysłem a na końcu nic z tego nie wyjdzie i temat wyląduje w koszu.
Po raz kolejny powiem że nagabywanie ludzi po to żeby pochodzili z puszkami i zbierali kasę to po prostu bardzo kiepski pomysł ktory spali na panewce.Skoro masz grono znajomych to powinniście mieć już chyba ustalony jakiś ogólny zarys tego jak ma to wyglądać a na razie widzę że stoisz w punkcie zero.Wogóle zaczynasz od d...y strony.Nie powinieneś zakładać tematu kto się na to piszę skoro pomysł organizacji który przedstawiłeś w moim mniemaniu jest chybiony.Przynajmniej ja bym nie jechała do innego miasta po to żeby chodzić.Użyj wyobraźni...
Napisałam Tobie że spotykamy się na dance-teamie w soboty o 11.30-zaproszenie jest nadal aktualne-wtedy porozmawiasz z grupą ludzi.Zbierz znajomych i wpadaj-jesteśmy otwarci.
P.S.Jakby nie było trzymam kciuki za powodzenie tego projektu ale jak widzę jak się do tego zabierasz...to czuję że to kolejny słony zapał.
Nie, nie temat z listą kto jedzie ja zaraz uzupełnię, bo mam tę listę, tyle że na papierze i muszę to przepisać na forum, więc się nie martw. Nie napisałem tego, bo mam akurat porządki w chacie robię i nie mam zbytnio czasu MJowitek i pozostali, serdecznie dziękuję, za na prawdę cenne porady od doświadczonych ludzi. Jeanny100 uwierz mi cały czas robię coś związanego z tym spotkaniem, czy jak to nazwiemy, ale mam też życie prywatne i muszę dzielić odpowiednio czas. Najważniejsze jest to, że nic nie stoi w kropce i nie czeka na odzew ludu. Z zaproszenia prawdopodobnie skorzystam, choć nie wiem czy uda mi się jeszcze kogoś wyciągnąć do Poznania, bo oni też mają swoje sprawy, ale zrobię wszystko, żeby wyciągnąć choć jedną osobę. Pozdrawiam
Jak na razie jest 21 osób+MICHAEL JACKSON DANCE TEAM POZNAŃ(nie wiem ile osób tam jest), dodatkowo zainteresowanie wykazał MJ DANCE TEAM SZCZECIN(8 osób). Później napiszę kto skąd jest itd.
Ostatnio zmieniony czw, 16 gru 2010, 20:40 przez kakamil225, łącznie zmieniany 5 razy.
Ja bym chetnie wziął udzial, choc mieszkam 100 km od Poznania.
Ale mysle ze dam rade, bo nigdzie blizej fani sie nie zbieraja :<.
Tylko szkoda ze ten pomysl jak dla mnie jest zbyt slabo zrobiony pod kwestia organizacyjna.
Dam jeszcze znac. :)
ojej Jeanny100 co tak pesymistycznie i ostro... ze spokojem ;) problem w tym Kamil że rzuciłeś pomysł nie mają w sumie żadnego konkretu. MJowitek fajnie że przypomniałaś że tutaj trzeba tez zająć się stroną prawną a do tego potrzebna jest osoba pełnoletnia bo jak pójdziesz z tym wnioskiem Ty Kamil to obawiam się że tego nie przyjmą. Puszki to też nie jest zły pomysł bo gdyby był to nie było by słynnej "Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy" gdzie kupa ludzi lata po mieście z puszkami ;) trzeba to zgrać i się spotkać a nie wywoływać szum na forum.
Dokładnie MJ Angel ja teraz w sobotę spotykam się z Jeanny100 i resztą MJ DANCE TEAM POZNAŃ i to obgadamy. Zgoda na pewno będzie, więc nie wiem na co tak tu wszyscy marudzą. Każdego dnia robię coś związanego z tym wydarzeniem ,tylko szkoda, że niektórzy tego nie widzą. Dziękuję osobom powyżej za wsparcie. Pozdrawiam
kakamil225 pisze:Każdego dnia robię coś związanego z tym wydarzeniem ,tylko szkoda, że niektórzy tego nie widzą.
nie widzą bo nie mają na co patrzeć. Wysłałeś zaproszenia i jakiś tam zarys pomysłu, a to niewiele i nie da się przez to osądzić czy robisz coś z tym każdego dnia czy nie i czy w ogóle... więc ty tez nie narzekaj na resztę ;) obgadamy w sobotę ;)
Z tymi placówkami planuję się skontaktować w najbliższym czasie, najpierw muszę załatwić kwestię prawną, czyli zezwolenie.
Rodzinny Dom Dziecka- osiedle Winiary 4, Poznań - 61 823 31 51
Rodzinny Dom Dziecka nr 5- 61-753 Poznań; Piaskowa 6 - 61 826 94 22
Dom Dziecka nr 1- Swoboda 59, Poznań - 61 867 35 61
Dom Dziecka nr 2- Pamiątkowa 28, Poznań - 61 833 34 18