SINGIEL PROMUJĄCY ALBUM Z REMIXAMI: "INCREDIBLE"

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
dariodavis

SINGIEL PROMUJĄCY ALBUM Z REMIXAMI: "INCREDIBLE"

Post autor: dariodavis »

DDMG, ORAZ "EYE OF KING" PREZENTUJĄ:
SINGIEL PROMUJĄCY ALBUM Z REMIXAMI: "INCREDIBLE"!!!

Obrazek

SINGIEL: REMEMBER THE PROZAC

REMEMBER THE PROZAC / BUSZMEN’S CLUB MIX /
REMEMBER THE PROZAC / BUSZMEN'S DUB INSTRUMENTAL /
REMEMBER THE PROZAC /SHORT FILM/

Oficjalne informacje o promocji albumu:

* 24 czerwca 2006r - Internetowa premiera videoclipu: "Remember The Prozac"

* 1 lipca 2006r - Oficjalna premiera singla promującego album: "Incredible" - "Remember The Prozac" /Buszmen's Club Mix/. - Oficjalna premiera singla w sieci - /format MP 3/, premiera videoclipu w lepszej jakości.

Singiel będzie obecny w sieci w formacie MP 3. Singiel w postaci płyty CD, dostepny będzie jako nagroda w ramach konkursów, organizowanych przez stronę "Eye Of King", oraz "Jacksonworld". Singla będzie można także zdobyć poprzez głosowania w rubryce : MJ TOP 5, która znajduje się na stronie "Eye Of King". Premiera albumu: "INCREDIBLE" planowana jest na wrzesień 2006r. Dokładny termin, oraz track listę albumu podamy w miesiącu sierpniu.

Dziś dzień na który czekało wiele osób. Dzisiejszy dzień jest dniem rozpoczęcia promocji albumu z remixami: "INCREDIBLE". Prace nad albumem rozpoczeto prawie rok temu. To właśnie dziś uchylamy specjalnie dla Was rąbka tajemnicy. Pierwszy singiel: "Remember The Prozac /Buszmen's Club Mix/" rozpoczyna pewien etap (miejmy nadzieję pomyślny) w historii tego przedsięwzięcia. Dziś po raz pierwszy usłyszycie to, czego nikt nie zdołał usłyszeć przez spory okres czasu. Zarówno ten singiel, jak i inne remixy z albumu były skrywane ijak do tej pory nie przedostały się do niepowołanych rąk. Panie i Panowie... Chłopcy i Dziewczęta... Przed Wami:
VIDEO: "REMEMBER THE PROZAC /BUSZMEN'S CLUB MIX/"
http://rapidshare.de/files/24000001/Rem ... c.mpg.html
Awatar użytkownika
kuba

Post autor: kuba »

Osz ty w morde jeża nietoperza!!!!!!!!!!!!! :wariat:
Obrazek
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Buszmen, kawał dobrej roboty. Życzę Ci gratulacji od samego Michaela. Oby więcej takich twórczych ukłonów dla idola.
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Nie napiszę, że mi się podoba... Nie lubię remiksów, więc "podoba" byłoby tutaj za wielkim słowem.
Nie napiszę jednak, że mi się nie podoba...
Spróbowałam wczuć się w klimat (ewidentnie nie mój), pozwoliłam się porwać i... muszę przyznać, że ma coś w sobie!
Bardzo nowatorski, świeży, ciekawa interpretacja muzyki Michaela :-)
(nie wiedziałam, że z Królem można do tego stopnia :-o eksperymentować... no ale widać wielu rzeczy jeszcze nie wiem ;-) )
Pełen profesjonalizm! Buszmen, chłopie odwaliłeś kawał porządnej roboty! Moje szczere gratulacje!! japrosic

Tak powiedziałam ja - Lika, osoba która remiksów z założenia niecierpi... :snajper: , więc potraktuj te słowa jako mocny komplement i motywyjący wykop na przyszłość! Kurde no - dobry jesteś w te klocki i tyle! :party:
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Obejrzałem wideo - tak z ciekawości - skąd/z czego jest materiał wideo?

Co do muzyki - doceniam twórczość, ale akurat mnie tego typu kawałki się nie podobają, nie robią na mnie wrażenia, jednak gratuluję.
...
Awatar użytkownika
PAulina (big fanka)

Post autor: PAulina (big fanka) »

Ja także nie przepadam za mixami, ale to mi się podoba. Wszystko fajnie zrobione. Buszmen - dobra robota! :happy: :dance:
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

PAulina (big fanka) pisze:Ja także nie przepadam za mixami, ale to mi się podoba. Wszystko fajnie zrobione. Buszmen - dobra robota! :happy: :dance:
Wszyscy Gratulujecie Buszmenowi,ale Dario Davisowi nie pogratulujecie Klipu :smutek:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
PAulina (big fanka)

Post autor: PAulina (big fanka) »

OK - gratuluję klipu ;-) glupija
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Maro pisze:Wszyscy Gratulujecie Buszmenowi,ale Dario Davisowi nie pogratulujecie Klipu :smutek:
Bo ja zrozumiałem, że klip to też Buszmena.

Gratuluję chłopakom zapału, choć trochę mnie bawi takie wzniosłe pisanie, tak jakby to był promowany od lat wyczekiwany nowy oficjalny album, no ale widać, że chłopaki podchodzą do tego na poważnie i z sercem.

Pozdrawiam i dalszych sukcesów twórczych, a pocghodzenia wideo nadal jestem ciekaw :)
...
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Faktycznie podnieta jakby jakiś album Michaela nowy wychodził ale mniejsza z tym.Za pierwszy etap macie u mnie 5+.....Celującej oceny nie dostaniecie za ta waszą promocję heh.nie no żart.Kawał dobrey roboty.Nie sa to może najwyższe loty ale jesli tak wybrednemu człowiekowi jak ja sie podobaja to jestem jak najbardziej na tak.Zaskoczyłem sie prawde pisząc.Oby reszta materiału prezentowała sie tak jak to.Póki co takie małe gratulacje abyście w pióreczka nie obrośli.

Jest naprawde super.
Awatar użytkownika
dariodavis

Post autor: dariodavis »

Majkel pisze:
Maro pisze:Wszyscy Gratulujecie Buszmenowi,ale Dario Davisowi nie pogratulujecie Klipu :smutek:
Bo ja zrozumiałem, że klip to też Buszmena.

Gratuluję chłopakom zapału, choć trochę mnie bawi takie wzniosłe pisanie, tak jakby to był promowany od lat wyczekiwany nowy oficjalny album, no ale widać, że chłopaki podchodzą do tego na poważnie i z sercem.

Pozdrawiam i dalszych sukcesów twórczych, a pocghodzenia wideo nadal jestem ciekaw :)
Pisanie wzniosłe, ale zapomniałem że wklejam newsa na MJPT. Wielu z MJJPB czekało na ten singielek i czeka na album. A no podchodzimy z sercem. Materiał (lub jego części) w zależności od autora remixu są obrabiane w studio (zależy to od ścieżek oddanych do masteringu), same single i album będą tłoczone - nie wypalane... Album będzie promowało 4-5 singli, które będą dostępne zarówno w sieci jak i na płytach cd. Do każdego singielka będzie video. Lista osób pracujących nad remixami:
- Buszmen
- Dario Davis
- /+Śp/ Walter's
- DJ Muffty
- Tadeyro
i kilku innych ludzi...

Jeśli chodzi o video, to na okładce singla jest jego pochodzenie... Pozdrawiam serdecznie.

Ps: Jeżeli Administratura widzi coś złego w tej zapowiedzi - proszę o korekty.
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Oj, po co ta dyplomatyczność. To dobrze, że takie rzeczy powstają. Naprawdę twórcze. Na mnie zrobiło wrażenie i bardzo się cieszę, że są w to "wmieszane" osoby, które sam znam osobiście. I że tak Polską ładnie pachnie. No i macie co dać kiedyś Michaelowi, a takiej okazji szczerze
życzę.
Dario, z racji faktu, że nie każdy zdobędzie singiel, możesz coś napisać o realizacji video? Z chęcią dowiedziałbym się czegoś więcej o Twojej pracy.
Awatar użytkownika
wojtek_p-ce

Post autor: wojtek_p-ce »

Gratulacje dla chłopaków :piwo:
Awatar użytkownika
Jacksonka

Post autor: Jacksonka »

oja zawadzicho!!!!!naprawde nie zła robota!!!!!!!a nie macie tego w postaci mp3??
Awatar użytkownika
wojtek_p-ce

Post autor: wojtek_p-ce »

Jacksonka pisze:oja zawadzicho!!!!!naprawde nie zła robota!!!!!!!a nie macie tego w postaci mp3??
W postaci mp3, będzie chyba w necie udostępnione.
dariodavis pisze:Singiel będzie obecny w sieci w formacie MP 3
ODPOWIEDZ