tancerz pisze: Xscape dawaj dalej następną piosenkę
Wrzucę coś w najbliższym czasie. To nagranie wrzuciłem na próbę,i choć Pank skomentował ostatnio moją skromność :),to i tak jestem w sumie zaskoczony takim pozytywnym odbiorem. Oswajam się już z tym powoli,tak więc niedługo zarzucę coś innego.
Od siebie mogę powiedzieć jednak tyle,że Much Too Soon to nie jest szczyt moich możliwości wokalnych.
Pozdrawiam.
homesick pisze:
my nie trojca tylko podstawowa komorka spoleczna.
a co do topografii to za duzo powiedziane, ty mi mozesz kamykiem w okno zastukac.
Nie wiedziałam, żeście stworzyli alternatywną do Kingi rodzinę. Z przykładnym ojcem, spokojną matką i niepokornym synkiem . Nawet jeśli tenże jest marnotrawny, to i tak mi się na kawie ma zameldować! W pobliżu hotelu co to niedawno prezydent Rosji mieszkał, a wcześniej niejaka LaToya, z rodziny Jackson. I nie, tenże hotel nie jest więzieniem. Więzienie jest dalej, zdecydowanie dalej. Ale jak widać odległości zacierają się w pamięci niektórych ojców.
Paweł, Kaem Ci dobrze sugeruje. Wrzucaj Xscape! Utwór, nie siebie .
Jako,że wyraziliście chęć abym zaprezentował Wam też jakieś moje inne nagrania to postanowiłem wrzucić dwa króciutkie,zupełnie niedopracowane,nazwijmy to "dema" :) Są dni kiedy mam ochotę ponagrywać się na moją nokie e52,i te dwa filmiki są właśnie z takich dni. Nagrywałem to jakieś pół roku temu.
Nie zrażać się tylko niedociągnięciami i wkradającym się gdzieniegdzie fałszem.
Filmiki umieszczam tylko na jakiś czas,bo z efektów zadowolony nie jestem,więc póki są możecie sobie posłuchać.
Diary - Alicia Keys. Myślę,że trochę za daleko się porywam w swoich wyborach piosenek do śpiewania,no ale wyszło jak wyszło. A tak poza tym,uwielbiam te piosenkę. http://www.youtube.com/watch?v=mQYs7DHGY1I
Enjoy !
Ostatnio zmieniony ndz, 12 gru 2010, 16:34 przez Xscape, łącznie zmieniany 1 raz.
Powiem jedno nieważne kto udaje na na MICHAEL Michaela.... Na Twój fake bym tyle bym nie bluźnił powiem więcej... wybaczyłbym taką "PODRÓBĘ MJ"... powiem więcej dłuuuuużej bym się zastanawiał czy to nasz MJ czy nie masz naprawdę BARDZO podobny styl śpiewania do naszego Idola naprawdę ;). Gratuluję talentu czekam na więcej i czekam na MAM TALENT z Tobą :P i na MJowisko :P!!!!!!!!
tancerz pisze:Powiem jedno nieważne kto udaje na na MICHAEL Michaela.... Na Twój fake bym tyle bym nie bluźnił powiem więcej... wybaczyłbym taką "PODRÓBĘ MJ"... powiem więcej dłuuuuużej bym się zastanawiał czy to nasz MJ czy nie masz naprawdę BARDZO podobny styl śpiewania do naszego Idola naprawdę ;). Gratuluję talentu czekam na więcej i czekam na MAM TALENT z Tobą :P i na MJowisko :P!!!!!!!!
...to możę Xscape będzie śpiewał, a Ty, Michał, będziesz tańczył. Ale byście dueta zrobili
speechless26 pisze:tancerz napisał:
Powiem jedno nieważne kto udaje na na MICHAEL Michaela.... Na Twój fake bym tyle bym nie bluźnił powiem więcej... wybaczyłbym taką "PODRÓBĘ MJ"... powiem więcej dłuuuuużej bym się zastanawiał czy to nasz MJ czy nie masz naprawdę BARDZO podobny styl śpiewania do naszego Idola naprawdę ;). Gratuluję talentu czekam na więcej i czekam na MAM TALENT z Tobą :P i na MJowisko :P!!!!!!!!
...to możę Xscape będzie śpiewał, a Ty, Michał, będziesz tańczył. Ale byście dueta zrobili
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Stworzyliśmy całkiem alternatywną rodzinę, he, he... Dziękuję w takim razie za zaproszenie. Tak się składa, że pracuję aktualnie rzut beretem od ulicy na S.
thewiz pisze:Utwór, nie siebie .
Ale musisz przyznać, że audio musi być z wizją, droga Agato. :D
Błagam,proszę nie zlinczować mnie za końcówkę piosenki bo totalnie ją zjebutałem.Miało być bardziej z wersji live,ale nie wyszło :) W tygodniu nagram raz jeszcze,w wersji stojącej. Pozdro
No właśnie, mam to, co chciałam
Piękne
No i pytam ponownie, czemu nie zglosiles sie do projektu płytki?
ps: ja tam śpiewałam Smile, ale pewnie nie o to Ci chodzi
speechless26 pisze:No właśnie, mam to, co chciałam
Piękne
No i pytam ponownie, czemu nie zgłosiłeś się do projektu płytki?
ps: ja tam śpiewałam Smile, ale pewnie nie o to Ci chodzi sesese
Szczerze,to nie zgłosiłem się do tego projektu bo chyba nawet nie bardzo byłem obeznany w tym całym temacie.
I jakoś dziwnie czuję,że to mogło być Twoje nagranie smile,ponieważ było z tego co pamiętam profesjonalnie, jak na moje ucho nagrane.
Ja póki co nagrywam się moją "profesjonalną" nokią e52 :)
No i dzięki,że Ci się podoba to co zamieszczam.
Pozdrawiam.
speechless26 pisze:No właśnie, mam to, co chciałam
Piękne
No i pytam ponownie, czemu nie zgłosiłeś się do projektu płytki?
ps: ja tam śpiewałam Smile, ale pewnie nie o to Ci chodzi sesese
Szczerze,to nie zgłosiłem się do tego projektu bo chyba nawet nie bardzo byłem obeznany w tym całym temacie.
I jakoś dziwnie czuję,że to mogło być Twoje nagranie smile,ponieważ było z tego co pamiętam profesjonalnie, jak na moje ucho nagrane.
Ja póki co nagrywam się moją "profesjonalną" nokią e52 :)
No i dzięki,że Ci się podoba to co zamieszczam.
Pozdrawiam.
Moje nagranie było właśnie do tego projektu płyty (brzmiało rzeczywiście profesjonalnie, ale nagrałam normalnie w domu, mikrofonem, który nie robi dużych szumów (za 40 zł:P) :)
Może następnym razem, jak coś zrobimy, to się przyłączysz:)