Twórczość Xscape'a

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Margareta pisze:Zafałszowałeś na końcu, ale generalnie bardzo dobrze, masz bardzo ładną barwę głosu.
Jakbym słyszał mojego ojca. Ale fakt jest faktem,wkradł się fałsz. Następnym razem będzie lepiej.

hubertous pisze:Jak na osobę która śpiewa tylko dla siebie jest super.
No nie tak do końca tylko dla siebie :) Poza tym uważam,że nie trzeba skończyć dobrej szkoły muzycznej aby coś co ludzie nazywają talentem mieć po prostu w serduchu :)
Pozdrawiam.
thewiz

Post autor: thewiz »

Man in the mirror pisze:
billiejean89 pisze:
Pank pisze:Głowimy się z Kaemem i Homesick, co Autorka powyższego miała na myśli i co ma do tego Xander. Ja nie mam jednak pomysłu. :(
chyba o to ;):
Man in the mirror pisze:Xander powtórzę to co napisałem an SB, śpiewasz przepięknie;)
Ojej, Tak tak, Xscape, łudząco podobne nicki, przepraszam;)

chciałem zaznaczyć, że posta pisałem , dość późno jak na mnie Mam nadzieje, że Xscape się nie gniewasz;)pozdrawiam;)
Teraz żeście Pank, Kaem i Homesick już mego teksta rozkmninili? :smiech: Nie wiedziałam, że aż trójki do interpretacji trzeba!

billiejean89 - dzięki za wsparcie merytoryczne dla trójki. Jak widać i dla nich późna pora była (może nawet konsumpcją dwóch piw przyprawiona).

Tak czy śmiak, Xscape świetnie śpiewasz ;-D.
Ostatnio zmieniony pt, 10 gru 2010, 23:31 przez thewiz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
speechless26

Post autor: speechless26 »

hubertous pisze:Ładnie zaśpiewane, jestem na TAK ;-) Szkoda tylko, że nie śpiewasz naturalnym głosem, a specjalnie "michaelizowanym", ale to wynika z tego, iż tyle jego słuchasz. Jak na osobę która śpiewa tylko dla siebie jest super.
Hubert, kto jak kto, ale ty akurat swój głos też "michaelizujesz" i to bardzo, co słychać zwłaszcza w Human Nature nenene

Xscape, wielki szacunek:) Gratulacje talentu i przyznaj się, zaśpiewałeś Monster, Breaking News czy Keep your head up na "Michaelu"? :-) :-)

ps: I masz w d*** za to, że nie zaśpiewałeś na naszej forumowej płycie :rocky:
Ostatnio zmieniony pt, 10 gru 2010, 23:31 przez speechless26, łącznie zmieniany 2 razy.
I'm so proud to say- I love You.
Awatar użytkownika
Xscape

thewiz pisze:Nie wiedziałam, że aż trójki do interpretacji trzeba!
No ba ! Świętej Trójcy Jedynej !
Awatar użytkownika
Margareta

Post autor: Margareta »

Xscape pisze:No nie tak do końca tylko dla siebie :) Poza tym uważam,że nie trzeba skończyć dobrej szkoły muzycznej aby coś co ludzie nazywają talentem mieć po prostu w serduchu :)
Dokładnie. Szkoły muzyczne uczą techniki, ale najważniejsze jest w śpiewie to żeby wychodził z Ciebie ;-).
Chciałbyś jakoś pokazać się publicznie? Może rozważ ten "X Factor" - masz naprawdę dobry słuch, ładną barwę i potrafisz przekazać w śpiewie emocje. Jeśli do tego masz wizję w jakiej muzyce byś się widział, to tym bardziej byłby to niegłupi pomysł.
zapraszam i polecam: http://msfeliciam.blogspot.com/
Obrazek
thewiz

Xscape pisze:
thewiz pisze:Nie wiedziałam, że aż trójki do interpretacji trzeba!
No ba ! Świętej Trójcy Jedynej !
Nie no sorry, ale tutaj, do trójcy, trzeba z szacunkiem! Gdzie jest krzyż?
Awatar użytkownika
Xscape

speechless26 pisze:Xscape, wielki szacunek:) Gratulacje talentu i przyznaj się, zaśpiewałeś Monster, Breaking News czy Keep your head up na "Michaelu"? Smile Smile
Dziękuję bardzo. Cieszę się,że Ci się podoba. Nie przyznam się jednak do tych utworów :) Majki i tak już się pewnie w grobie przewraca ze złości,a ja bym prędzej sobie nuż w plecy wbił niż jemu. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Xscape

thewiz pisze:Gdzie jest krzyż?
Wskazówka - szukaj pod palas de prezidą :)
Awatar użytkownika
speechless26

Post autor: speechless26 »

Xscape pisze:
speechless26 pisze:Xscape, wielki szacunek:) Gratulacje talentu i przyznaj się, zaśpiewałeś Monster, Breaking News czy Keep your head up na "Michaelu"? Smile Smile
Dziękuję bardzo. Cieszę się,że Ci się podoba. Nie przyznam się jednak do tych utworów :)
No w sumie racja. Ja osobiście nie zgodziłabym się wejść do studia z 50Centem, nawet gdyby płacili mi miliony.

Nagrywałeś może siebie w She's out of my life? Wydaje mi się, że wyszłoby Ci fajnie... :wariat:
I'm so proud to say- I love You.
thewiz

Xscape pisze:
thewiz pisze:Gdzie jest krzyż?
Wskazówka - szukaj pod palas de prezidą :)
Biorąc pod uwagę topografię miasta, to do jednej z części krzyża z trójcy forumowej jest mi bardzo blisko, ale mnie odwiedzić nie chce nenene ! (To jest oficjalne zaproszenie na kawę ą ę).
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Mmm.
Dziewczęta, miłej kawy!

Aczkolwiek skończmy z tym offtopem, bo to temat o wzajemnej życzliwości jest. Krecika nie czytali? Czekamy proszę Państwa na...
Xscape pisze:Następnym razem
Nawet Twój nick się fajnie skanduje, Xscape!
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Glam slam
Free your mind from this rat race
Glam slam
Escape

Party baby, party baby
Party baby, party baby
Party baby, party baby
Party baby, party baby

Glam slam
Escape!
Escape!

Ta kawa to w sąsiedztwie więzienia?
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

thewiz pisze:Biorąc pod uwagę topografię miasta, to do jednej z części krzyża z trójcy forumowej jest mi bardzo blisko, ale mnie odwiedzić nie chce (To jest oficjalne zaproszenie na kawę ą ę).
my nie trojca tylko podstawowa komorka spoleczna.
a co do topografii to za duzo powiedziane, ty mi mozesz kamykiem w okno zastukac.
Pank pisze:Mmm.
Dziewczęta, miłej kawy!
aha...ja to jeszcze tak wykoncypuje, zeby i marnotrawnego zabrac ze soba.

aha Xscape ladnie spiewa ;p
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

speechless26 pisze:Hubert, kto jak kto, ale ty akurat swój głos też "michaelizujesz" i to bardzo, co słychać zwłaszcza w Human Nature Nenenene
Swego czasu tak robiłem, lecz odkąd chodzę do szkoły muzycznej na śpiew już tego nie robię ;-) W tym utworzę jednak nie widzę bardzo innego wykonania niż "michaelizowanego", tak samo jak np. Human Nature w aranżacji Michaela, dlatego generalnie pochwaliłem mimo wszystko. Ale do dobrego śpiewania musiałbym usłyszeć wykonania utworów innych artystów na pełnym naturalnym głosie zaśpiewane, bo w taki sposób nauczyć się śpiewać (jak to wykonanie) nie jest trudno - uwierzcie mi ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

hubertous pisze:generalnie pochwaliłem mimo wszystko
Hubertous Spokojnie :smiech: bo obrośniesz w piórka nenene . Nie zgodzę się z Tobą. Wykonanie Xscape'a według mnie to najlepsza aranżacja wokalna w stylu MJ na naszym forum.Śpiewanie w stylu MJ jest jednak sztuką.
I myślę, że dałby sobie radę z innymi piosenkami nie tylko MJ, Xscape dawaj dalej następną piosenkę. Może Childhood ;-). Na następnym MJowisku śpiewasz :rocky: .
Krecik pisze:Jak zwykle kółko wzajemnej życzliwości, śpiewa normalnie jak wokalista
zespołu na dożynkach ot co
:wariat: Jak zwykle krytyk nie znający się na rzeczy się znajdzie w takich momentach.

Zazdrość?
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
ODPOWIEDZ