Przepiękny głos, aż miło się słucha :)) Dawaj więcej, dawaj więcej!
I na serio w pewnych momentach miałeś podobny głos do Michaela. Nie śmiem porównywac, ale na moje ucho, jest świetnie :)
Ja padam
Jak zamknęłam oczy i wsłuchiwałam się w twój głos to w niektórych momentach można było pomyśleć że słucham Michaela... Zwłaszcza od 1:00 do 1:25...
Niedługo w Polsce rusza X-Factor, idź i wygraj :)
Pank pisze:Głowimy się z Kaemem i Homesick, co Autorka powyższego miała na myśli i co ma do tego Xander. Ja nie mam jednak pomysłu. :(
chyba o to ;):
Man in the mirror pisze:Xander powtórzę to co napisałem an SB, śpiewasz przepięknie;)
Ojej, Tak tak, Xscape, łudząco podobne nicki, przepraszam;)
chciałem zaznaczyć, że posta pisałem , dość późno jak na mnie Mam nadzieje, że Xscape się nie gniewasz;)pozdrawiam;)
Jak zwykle kółko wzajemnej życzliwości, śpiewa normalnie jak wokalista
zespołu na dożynkach ot co, może ładnie, może nie? Pewnie nie w tym rzecz. Nie obrażam nikogo mówię sobie gdzieś tam o.
Ładnie zaśpiewane, jestem na TAK Szkoda tylko, że nie śpiewasz naturalnym głosem, a specjalnie "michaelizowanym", ale to wynika z tego, iż tyle jego słuchasz. Jak na osobę która śpiewa tylko dla siebie jest super.
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.