Ja też się cieszę :)
Nikt z moich znajomych nie wykazuje zainteresowania MJ więc tym bardziej się cieszę, że tu trafiłam.. no i że jest dział "gdańskowy"
Morfi00 pisze:little_susie jak będę następnym razem to idziemy na piwo:P Majkelowe i koniec kropka:D i mówię to przy światkach :D:D z Wami chodzi pewnie nie:>?
No trzymam Cię za słowo, Gdańsk czeka:)
Michał a Co TY? Wróciłeś?
"Marzenie nie jest jedynie marzeniem - jest celem. Jest czymś co ludzka świadomość i podświadomość mogą zamienić w rzeczywistość" Michael Jackson
Basiu i Agnieszko dziekuję Wam za popołudnie! Jak wrzuce filmiki to dam znać No i następnym razem nie uciekniecie mi przed zrobieniem zdjęcia
Michale dziękujemy za rozmowę (to że słabo było słychać, to wina mojej komórki chyba ) trzymaj się tam i nie daj się...No i czekamy na Ciebie w grudniu!
Druga Agnieszko! następnym razem się nie wywiniesz
No i szkoda że grono nasze jednak się nie powiększyło
"Marzenie nie jest jedynie marzeniem - jest celem. Jest czymś co ludzka świadomość i podświadomość mogą zamienić w rzeczywistość" Michael Jackson
Skoro Bi-chan proponuje spotkanie jeszcze przed świętami to jestem za. Zastanawiam się czy dobrze by było spotkać się np. w tą niedzielę. Wiem, że dziś już środa i może nie każdemu pasować, ale obawiam się, że potem może być w ogóle problem ze względu na cały rozgardiasz przed świąteczny. Komu pasuje, piszcie. Zobaczymy co z tego wyniknie. Całusy Mroczyn ;*