Spotkania fanów w Szczecinie
Mam nadzieję, że moderatorzy mi wybaczą, że piszę tego posta pod swoim poprzednim, ale nikt nic nie pisał tu w międzyczasie, a po drugie teraz chciałam poruszyć inny temat, a edycja posta nie sprawi, że będzie on zaznaczony jako nowy.
No więc mam dla Was taką luźną propozycję. Otóż wszyscy dobrze wiemy jak ważne dla Michaela było sprawianie radości dzieciom. Podczas akcji "Dać uśmiech- MJ Szczecin Team odwiedza szpitale dziecięce" sami przekonaliśmy się, że wywołanie uśmiechu na dziecięcej twarzy może wywołać uśmiech na naszych własnych twarzach i wywołać mnóstwo pozytywnych emocji w naszych serduchach. W jednym ze szczecińskich kin od kilku lat przed świętami Bożego Narodzenia pojawia się choinka ozdobiona w szczególny sposób: są na niej powieszone serduszka, na których podopieczni domów dziecka wypisali swoje marzenia. Mieszkańcy naszego miasta mogą wybrać sobie jedno serduszko i spełnić marzenie jednego dziecka. Przechodząc w końcu do sedna sprawy: Może i my wybralibyśmy sobie jedno takie serduszko i razem spełnili marzenie jednego dziecka?
No więc mam dla Was taką luźną propozycję. Otóż wszyscy dobrze wiemy jak ważne dla Michaela było sprawianie radości dzieciom. Podczas akcji "Dać uśmiech- MJ Szczecin Team odwiedza szpitale dziecięce" sami przekonaliśmy się, że wywołanie uśmiechu na dziecięcej twarzy może wywołać uśmiech na naszych własnych twarzach i wywołać mnóstwo pozytywnych emocji w naszych serduchach. W jednym ze szczecińskich kin od kilku lat przed świętami Bożego Narodzenia pojawia się choinka ozdobiona w szczególny sposób: są na niej powieszone serduszka, na których podopieczni domów dziecka wypisali swoje marzenia. Mieszkańcy naszego miasta mogą wybrać sobie jedno serduszko i spełnić marzenie jednego dziecka. Przechodząc w końcu do sedna sprawy: Może i my wybralibyśmy sobie jedno takie serduszko i razem spełnili marzenie jednego dziecka?
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Myślę, że to bardzo dobry pomysł szczególnie, że zbliża się czas spełniania marzeń a Michael najlepiej pokazywał nam, że wszystkie dobre uczynki wracają ze zdwojoną siła!
Jestem do tego i nie mam wątpliwości, że reszta Przyjaciół też!
Eta podaj szczegóły: jakie kino, kiedy, itp.
Pozdrawiam prosto z serducha!

Jestem do tego i nie mam wątpliwości, że reszta Przyjaciół też!
Eta podaj szczegóły: jakie kino, kiedy, itp.

Pozdrawiam prosto z serducha!

The world got even darker it was possible [*]
Cieszę się, że jesteście chętni :) W zeszłym roku to przegapiłam, bo się tak zbierałam, zbierałam. Choinka stoi w Heliosie. Opis akcji znajdziecie tutaj. Myślę, że im wcześniej się tym zajmiemy, tym lepiej- będzie więcej serduszek i będziemy mogli wybrać takie, z którego marzenia będziemy mogli spełnić. Proponuję w piątek spotkać się pod ową choinką. O której Wam pasuje? 18.00? No i czy reszta przyłącza się do tej akcji?
Pozdrawiam,
WiolEta.
Pozdrawiam,
WiolEta.
No kochani nawet nie mysle ze nie jestescie w stanie Tego zrobic!!!MY potrafimy wszystko!!!!!! tzn Wy na ta chwile,potraficie spełniac marzenia jak nikt inny na Swiecie ,procz MJ oczywiscie
,ale pamietajcie ze to On nas tego nauczył,idziemy jego sladami wiec......do roboty ja wieze ze dacie rade
,bardzo załuje ze nie moge byc teraz z Wami ten cudowny miesiac,ale wiecie co mam ze soba????na choince bedzie wisiała babka MJPT:)buzka 

- AdamSzczecin
Adaś to spotkanie pod choinką było wczoraj, ale nie martw się jeszcze nic straconego i możesz przyłączyć się do akcji. Twoja pomoc bardzo nam się przyda, bo jesteś w wieku dzieci, dla których prezenty będziemy przygotowywać.
Wybraliśmy dwa serduszka, dla 9-cio (?) i 10-letniego chłopca. Wiemy już jakie są ich marzenia, więc teraz naszym zadaniem jest ich spełnienie. Musimy więc umówić się na zakupy. Najlepszym miejscem będzie market- proponuję C.H. Turzyn (tzn. Carrefour). Może być środa o 17.00 ? Tym razem proszę o zostawianie konkretnych odpowiedzi tu na forum, żeby wszystko było jasne.
Pozdrawiam Was serdecznie,
WiolEta.[
Wybraliśmy dwa serduszka, dla 9-cio (?) i 10-letniego chłopca. Wiemy już jakie są ich marzenia, więc teraz naszym zadaniem jest ich spełnienie. Musimy więc umówić się na zakupy. Najlepszym miejscem będzie market- proponuję C.H. Turzyn (tzn. Carrefour). Może być środa o 17.00 ? Tym razem proszę o zostawianie konkretnych odpowiedzi tu na forum, żeby wszystko było jasne.
Pozdrawiam Was serdecznie,
WiolEta.[
Dla potwierdzenia: spotykamy się we wtorek 14 grudnia o godz. 18.00 na sali w Abballu. Pamiętamy o zmiennym obuwiu oraz wodzie(ewentualnie innym napoju) do uzupełniania płynów!
W środę 15 grudnia o 17.00 widzimy się w C.H. Turzyn (Carrefour), prawdopodobnie na ostatniej kondygnacji przy wyjściu na parking.
Pozdrawiam,
WiolEta.
W środę 15 grudnia o 17.00 widzimy się w C.H. Turzyn (Carrefour), prawdopodobnie na ostatniej kondygnacji przy wyjściu na parking.
Pozdrawiam,
WiolEta.
tak tak to oczyłłłwista oczywistość Eta dobrze pisze
potwierdzam jutro 18:00 Abballu
środa 17:00 C.H. Turzyn (Carrefour)
niestety wcześniej nie mogłam napisać ponieważ na ten czas nie miałam dostępu do forum
potwierdzam jutro 18:00 Abballu
środa 17:00 C.H. Turzyn (Carrefour)
niestety wcześniej nie mogłam napisać ponieważ na ten czas nie miałam dostępu do forum

"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
- AdamSzczecin