Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
- Erna Shorter
Kochani! 
Plan wygląda następująco.
Spotykamy się w piątek o godz.16 przed pubem Garaż w Katowicach.
http://www.clubgarage.pl/
Moja kochana, prawa, forumowa ręka, endka zarezerwowała nam miejsca. Niestety możemy tam przebywać jedynie od 16 do 19,bo później jest już jakaś większa rezerwacja,ale nie ma problemu później, w razie takiej potrzeby znajdziemy coś innego.
Jeśli ktoś z was nie da rady dotrzeć na wyznaczoną godzinę może być później i wszystkich tych, którzy będą potrzebowali jakieś info ,a nie mają nr tel do żadnej MJówki ,zapraszam na priv do wymiany danych kontaktowych.
Losowanie odbędzie się jutro.
Przypominam, że prezent może mieścić się w kwocie ok 10zł.
EDIT:
Pełna lista po zmianach:
1.Erna Shorter
2.Endka
3.Aga_88
4. mimi-yoshi
5. okussa
6. Beti_90
7. a_gador
8. MJfanTASTIC
9.minuit
10. Aosta
11.Asiek
12.Buszmen
13.Preetam
14. Kasia K.
W wyniku niezwykle tajnego losowania przy obecności tajnej komisji kontroli gier i zakładów prezenty zostały rozlosowane. Informacje znajdziecie w prywatnych wiadomościach.
Tak więc do zobaczenia kochani w piątek. Akcenty michaelowe bądź mikołajkowe mile widziane.
Buziaki :*

Plan wygląda następująco.
Spotykamy się w piątek o godz.16 przed pubem Garaż w Katowicach.
http://www.clubgarage.pl/
Moja kochana, prawa, forumowa ręka, endka zarezerwowała nam miejsca. Niestety możemy tam przebywać jedynie od 16 do 19,bo później jest już jakaś większa rezerwacja,ale nie ma problemu później, w razie takiej potrzeby znajdziemy coś innego.

Jeśli ktoś z was nie da rady dotrzeć na wyznaczoną godzinę może być później i wszystkich tych, którzy będą potrzebowali jakieś info ,a nie mają nr tel do żadnej MJówki ,zapraszam na priv do wymiany danych kontaktowych.

Losowanie odbędzie się jutro.

Przypominam, że prezent może mieścić się w kwocie ok 10zł.

EDIT:
Pełna lista po zmianach:
1.Erna Shorter
2.Endka
3.Aga_88
4. mimi-yoshi
5. okussa
6. Beti_90
7. a_gador
8. MJfanTASTIC
9.minuit
10. Aosta
11.Asiek
12.Buszmen
13.Preetam
14. Kasia K.
W wyniku niezwykle tajnego losowania przy obecności tajnej komisji kontroli gier i zakładów prezenty zostały rozlosowane. Informacje znajdziecie w prywatnych wiadomościach.
Tak więc do zobaczenia kochani w piątek. Akcenty michaelowe bądź mikołajkowe mile widziane.
Buziaki :*
- Erna Shorter
Ja to jednak jestem zakręcona na maksa!littleme pisze:Ja też postaram się być :) Pracuję w piątek po południu, więc trochę się spóźnię.
Będę w kontakcie smsowym jakby co :)
Nie wiem czemu,ale kiedy poprosiłaś mnie,żebym Cię usunęła z listy prezentowej to sobie ubzdurałam,ze w ogóle Cię nie będzie. No co za porażka!

Starzeję się.

Losowanie odbędzie się ok. godz. 18:00,także spokojnie możecie dotrzeć później.
Pozdrawiam

Ja także później się zjawię(pisałam do Agi88) pracuję do 18:00 zanim dotrę to pewnie będzie koło 20:00 
Choć znając mnie to się zgubię bo nie wiem gdzie ta knajpka jest....będę szła od dworca i jakbym zamarzła to tam mnie szukać
P.S. A ja w prywatnej wiadomości nic nie miałam
ale Aga88 mi napisała kogo wylosowałam(telepatycznie hihihi)

Choć znając mnie to się zgubię bo nie wiem gdzie ta knajpka jest....będę szła od dworca i jakbym zamarzła to tam mnie szukać

P.S. A ja w prywatnej wiadomości nic nie miałam

Jako, że jeszcze nie śpię to napiszę coś od Siebie o wczorajszym spotkaniu
Dziękuję wszystkim. Świetne spotkanie, jak zawsze! Miło było was ponownie zobaczyć, mam nadzieję, że już niebawem kolejne spotkanko (tak jak się umawialiśmy
)
Dziękuję mimi-yoshi
że wytrzymała tyle pod empikiem i poczekała aż łaskawie dojadę tą cholerną komunikacją miejską na miejsce
Dziękuję za prezent mikołajkowy, na pewno się przyda
I cieszę się, że zdążyliśmy potańcować przy MJ'owym mixie
Do następnego!

Dziękuję wszystkim. Świetne spotkanie, jak zawsze! Miło było was ponownie zobaczyć, mam nadzieję, że już niebawem kolejne spotkanko (tak jak się umawialiśmy

Dziękuję mimi-yoshi

Dziękuję za prezent mikołajkowy, na pewno się przyda

I cieszę się, że zdążyliśmy potańcować przy MJ'owym mixie

Do następnego!

- MJfanTASTIC
Ja również dziękuję za wczoraj:) warto było przedzierać się przez te zaspy i góry lodu żeby do Was dotrzeć:D Jeszcze raz podziękowania dla mojego Mikołaja, majkelowski kolaż już stoi na honorowym miejscu obok budzika z MJem od Erny:D DJ z Garażu mimo że zapuścił nam ten mix to i tak muszę przyznać że był mało profesjonalny:P
To co, następną razą tak jak się umawialiśmy w piątek 17 grudnia w kinie Helios, godziny seansów tego horroru jeszcze posprawdzamy jak będzie biżej tej daty! Chcemy iść na film "Pogrzebany" żeby się trochę pobać:P jeżeli ktoś ma ochotę dołączyć to date i miejsce już znacie:)
To co, następną razą tak jak się umawialiśmy w piątek 17 grudnia w kinie Helios, godziny seansów tego horroru jeszcze posprawdzamy jak będzie biżej tej daty! Chcemy iść na film "Pogrzebany" żeby się trochę pobać:P jeżeli ktoś ma ochotę dołączyć to date i miejsce już znacie:)
Ain't no sunshine when he's gone...
Dziękuję za miłe spotkanie i za słodki Michaelowy prezent mikołajkowy. Mimo trudności komunikacyjnych dotarłam i bardzo dobrze się bawiłam.
W zeszył roku byliśmy na kręglach. Może i w tym byśmy się wybrali?Maro pisze:a jakies spotkanie się szykuje po świętach tudzież przed Sylwestrem? bo bym wpadł :)
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl

www.forumgim6.cba.pl

- Erna Shorter
Kochane MJówki 
Piszę dopiero teraz, bo dopiero teraz udało mi się znaleźć chwilę czasu.
Dziękuję Wam z całego serca za piątkowe spotkanie, jestem naprawdę pod ogromnym wrażeniem, że mimo bardzo złych, wręcz beznadziejnych warunków pogodowych nie poddaliście i twardo przybyliście na zlot. Szacun dla Was wszystkich.
Było naprawdę miło znów Was zobaczyć, na chwilę oderwać się od tej szarej codzienności i pogadać m.in. ,co jest oczywiste, o MJu.
Knajpka, jak knajpka, całkiem przyjemna, mają u mnie ogromny plus za to, że pierwszym utworem jaki puścili w czasie dicho był „Baby be mine”. Mega pozytywne zaskoczenie.
Chciałam też podziękować Aoscie, która w perfekcyjny, typowo kobiecy sposób przekonała DJ’a (który mimo wszystko był chyba jednym z najgorszych DJów w Polsce
), żeby zapodał nam ok.10 minutową składankę najlepszych utworów Michaela. Tak więc kilkugodzinne rozmowy zostały uwieńczone szaloną imprezą w kameralnym gronie. 
Mam nadzieję, że jesteście zadowolenia. Endko kochana dziękuję Ci za znalezienie i rezerwacje nam miejscówek w klubie, wielka szkoda, że nie było Cię z nami.
Pod tym linkiem znajdziecie porcję mega cudownych fotek:
http://picasaweb.google.com/Alicja.Langer/ZlotFanowMJ#

Buziaki i miłego oglądania
p.s.a_gador – Twój prezent jest prześliczny, dziękuję kochana! :* Ja naprawdę mam słabość do tego typu rzeczy.
Ponieważ jesteśmy fanami Michaela i jak na jego fanów przystało lubimy się bać, wpadliśmy na pomysł by wspólnie wybrać się do kina na horror albo thriller i pomyśleliśmy o filmie"Pogrzebany".
Proponowany termin to:
Piątek 17 XII o godz. 21 KINO HELIOS w Katowicach
Kto ma ochotę się wybrać?
A co byście powiedzieli na zlot we wtorek 28 XII, tak o godz. 18:00?
Jedyna okazja, żeby spotkać się z Maro.
Maro pasuje Ci?;-)
Pozdrawiam

Piszę dopiero teraz, bo dopiero teraz udało mi się znaleźć chwilę czasu.
Dziękuję Wam z całego serca za piątkowe spotkanie, jestem naprawdę pod ogromnym wrażeniem, że mimo bardzo złych, wręcz beznadziejnych warunków pogodowych nie poddaliście i twardo przybyliście na zlot. Szacun dla Was wszystkich.

Było naprawdę miło znów Was zobaczyć, na chwilę oderwać się od tej szarej codzienności i pogadać m.in. ,co jest oczywiste, o MJu.

Knajpka, jak knajpka, całkiem przyjemna, mają u mnie ogromny plus za to, że pierwszym utworem jaki puścili w czasie dicho był „Baby be mine”. Mega pozytywne zaskoczenie.

Chciałam też podziękować Aoscie, która w perfekcyjny, typowo kobiecy sposób przekonała DJ’a (który mimo wszystko był chyba jednym z najgorszych DJów w Polsce

Mam nadzieję, że jesteście zadowolenia. Endko kochana dziękuję Ci za znalezienie i rezerwacje nam miejscówek w klubie, wielka szkoda, że nie było Cię z nami.

Pod tym linkiem znajdziecie porcję mega cudownych fotek:
http://picasaweb.google.com/Alicja.Langer/ZlotFanowMJ#

Buziaki i miłego oglądania

p.s.a_gador – Twój prezent jest prześliczny, dziękuję kochana! :* Ja naprawdę mam słabość do tego typu rzeczy.

Ponieważ jesteśmy fanami Michaela i jak na jego fanów przystało lubimy się bać, wpadliśmy na pomysł by wspólnie wybrać się do kina na horror albo thriller i pomyśleliśmy o filmie"Pogrzebany".

Proponowany termin to:
Piątek 17 XII o godz. 21 KINO HELIOS w Katowicach
Kto ma ochotę się wybrać?

A co byście powiedzieli na zlot we wtorek 28 XII, tak o godz. 18:00?
Jedyna okazja, żeby spotkać się z Maro.

Maro pasuje Ci?;-)
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wt, 07 gru 2010, 9:01 przez Erna Shorter, łącznie zmieniany 1 raz.