Jak sen stał się rzeczywistością.. (fan fick)
www . zaginieni . pl
ej, powiedz, że to Bobby albo nie wiem, nawet Samantha DG
wiedziałam, że wymyślisz jakieś zagrożenie ciąży... i bałam się, szczerze mówiąc, a teraz boję się jeszcze bardziej. w moim fanfick też są i będą wypady na miasto i szaleństwa różnej maści, ale na Boga nie w ciąży! taki stres dla Michaela, na dodatek w środku miasta, w środku manifestacji, no i... co z Lily??
firefenix18 - nie umiem jeździć na łyżwach, ale kto wie... może w niedzielę
ej, powiedz, że to Bobby albo nie wiem, nawet Samantha DG

wiedziałam, że wymyślisz jakieś zagrożenie ciąży... i bałam się, szczerze mówiąc, a teraz boję się jeszcze bardziej. w moim fanfick też są i będą wypady na miasto i szaleństwa różnej maści, ale na Boga nie w ciąży! taki stres dla Michaela, na dodatek w środku miasta, w środku manifestacji, no i... co z Lily??

firefenix18 - nie umiem jeździć na łyżwach, ale kto wie... może w niedzielę

- Michael-J-Forever
- Michael-J-Forever
- Michael-J-Forever

- Michael-J-Forever
Lidka no weź nie znęcaj się nad swoimi czytelnikami! 
znów perfidnie zakończyłaś część pierwszą w samym środku akcji!! oj ty niedobra!
nie lękajcie się!! będzie dobrze!! ^^

znów perfidnie zakończyłaś część pierwszą w samym środku akcji!! oj ty niedobra!

patrz jak ładnie proszą!!Doma327 pisze:Twoja powieść o MJ jest (czeba wymysleć coś oryginalnegoo!! coś co oznaczy te niesamowitasc!... yyy co ja? aa tak xd): Mocarna, Czok, Dżezi, Foxy, Spondżasta, Majonezik, że-normalnie-chrobotek-reniferowy-by-nosem-nie-kręcił, trempna... i co tam jeszcze dusza zapragnie :) Zrobię wszystko by przeczytać chociaż dalszy kawałek, bo zaczynam czytać Wywiad z Wampirem z nudów :/

nie lękajcie się!! będzie dobrze!! ^^
Michael <3
Rock with You..
beLIEve
Rock with You..
beLIEve
- Michael-J-Forever