Trapi mnie to od dawna...wyżalanie się...

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

A więc nie wytrzymałam i napisałam o co mi chodzi w paru długich sms, na co otrzymałam odpowiedź "no soryyy..." I kilo kitu. Na podsumowanie było "ok". Także pozdro, zobaczę jak się sprawa rozwinie.

Uznano mnie za wydziwiacza i czepialską- jak przypuszczałam, a i te no... Zazdrosną. Jakby było niby o co/kogo... :-/
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
kaajt

Post autor: kaajt »

Bardzo współczuję Tobie...Nie Twojemu koledze...Przecież napewno zdawał sobie sprawę, co się może stać jeśli wsiądzie do samochodu pod wpływem narkotyków, alkoholu...
Nie wiem co dalej z nim będzie. Oczywiście życzę mu powrotu do zdrowia, ale będzie mieć od tamtej pory ciężkie życie...Policja i te sprawy...
Nie wiem co mam jeszcze napisać...
Może resztę pozostawię bez komentarza...
Awatar użytkownika
Susie<3

Post autor: Susie<3 »

Dzwoneczek MJJ, to napisz jak się wszystko stanie jasne. ,,Sorryyy'' i kilo kitu? :/ Wiesz co? Może mnie teraz zaczniesz nie lubić ale skoro jesteście zaręczeni a on się tak zachowuje... Zastanów się również jakby wyglądało wasze małżeństwo, gdyby nadal się tak zachowywał jak teraz. Bardzo mi Cię szkoda. :(
Obrazek
ODPOWIEDZ