Najsłabsze Ogniwo
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Koniec rundy VI
Wyniki:
The Wall – 1 głos
(We’ve got) Blue Skies – 2 głosy
It’s great to be here – 4 głosy
I will find a way – 6 głosów, i tym samym odpada z zabawy.
Runda VII
Wybieramy spośród:
Maybe tomorrow
Never can say goodbye
The wall
(We've got) Blues Skies
It's great to be here
Anialim, wesprę Cię tym razem. Głos na (We’ve got) Blue Skies. Chociaż ten rozkoszny śmiech Michaela w tle mnie rozbraja, przypomina mi momentami Świętego Mikołaja, albo tego bobasa z reklamy. Cóż, rozkosz rozkoszą, biszkopt biszkoptem, ale wybrać coś trzeba.
Głosujemy do 20.00 w środę.
Wyniki:
The Wall – 1 głos
(We’ve got) Blue Skies – 2 głosy
It’s great to be here – 4 głosy
I will find a way – 6 głosów, i tym samym odpada z zabawy.
Runda VII
Wybieramy spośród:
Maybe tomorrow
Never can say goodbye
The wall
(We've got) Blues Skies
It's great to be here
Anialim, wesprę Cię tym razem. Głos na (We’ve got) Blue Skies. Chociaż ten rozkoszny śmiech Michaela w tle mnie rozbraja, przypomina mi momentami Świętego Mikołaja, albo tego bobasa z reklamy. Cóż, rozkosz rozkoszą, biszkopt biszkoptem, ale wybrać coś trzeba.
Głosujemy do 20.00 w środę.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl

www.forumgim6.cba.pl

- Man in the mirror
- Agnieszkaaaaa
Głos na It’s Great To Be Here
Na szczęście wybywam z kraju i nie będę tego oglądała .
Jak mogliście wywalić I Will Find A Way? Taki wspaniały utwór. A teraz jeszcze będzie atak na (We’ve got) Blue Skies... Ja tego nie przeżyję.Agnieszkaaaaa wrote:Głos na It’s Great To Be Here. Dużo bardziej wole posłuchać (We've Got) Blue Skies ( uwielbiam to jak Michael śpiewa tytułowe słowa ) czy też Petals. Co do It’s Great To Be Here to po prostu moim zdaniem gorszy od pozostałych utwór, i tak jak ktoś już wspominał drażni mnie fragment "Now yes says senorita She gave me I'll just si ya!" Najszczególniej końcówka. Tego się nie da słuchać!
Na szczęście wybywam z kraju i nie będę tego oglądała .
Aby tradycji stało się zadość, tematu o słodkościach w kontekście muzyki Jackson 5 ciąg dalszy.
Bo to nie przypomina mi galaretki , ani czekolady, ani nawet biszkoptów. Sio zwyczajny herbatniku.
A jak już mowa o słodkościach, zauważyliście, że nie ma specjalistki od mdłych (czyt. różowych i słodkich) rzeczy Liki? Ki diabeł?
Skoro już ujawniamy swoje preferencje dotyczące delektowania się słodkościami, to ja spieszę donieść, że mam trochę inaczej niż Pani Prowadząca. Mam nadzieję, że nie narażę się na głęboką krytykę z jej strony odnośnie moich upodobań: uwielbiam chrupać, ale oblizywanie czekolady jest takie przyjemne, więc od tego zaczynam,a na koniec zostawiam cudną sprężystą "garaletkę":) mniam.a_gador wrote:kaem napisał:
By docenić galaretkę w delicji, trzeba zjeść biszkopt
A ja zawsze najpierw zabieram się za czekoladę, potem zjadam galaretkę, a na końcu cieszę się smakiem biszkoptu. Zresztą już na dźwięk słowa "biszkopt" moje kubki smakowe otwierają się w zachwycie.
Ja też się chyba zacięłam. Poproszę więc to samo.songbird wrote:It’s Great To Be Here again and again...
Bo to nie przypomina mi galaretki , ani czekolady, ani nawet biszkoptów. Sio zwyczajny herbatniku.
A jak już mowa o słodkościach, zauważyliście, że nie ma specjalistki od mdłych (czyt. różowych i słodkich) rzeczy Liki? Ki diabeł?
People say I’m crazy
Doing what I’m doing
Watching the wheels - John Lennon
Doing what I’m doing
Watching the wheels - John Lennon
Fani J5 czasem są jak politycy- mocni w gębie, a jak co do czego, to nagle ich nie ma 
Głos oczywiście na It's Great To Be Here. (We've Got) Blue Skies jest pięknie beatlesowskie- u mnie w rankingu stoi wyżej nawet od Never Can Say Goodbye.

Głos oczywiście na It's Great To Be Here. (We've Got) Blue Skies jest pięknie beatlesowskie- u mnie w rankingu stoi wyżej nawet od Never Can Say Goodbye.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Zaczynam mieć takie pomysły na głosy, które chyba lekko trącą herezją 
Tym razem będzie jednak bez zaskoczeń, odszczepieńcze głosy zachowam sobie na następne rundy.
To jest śliczny utwór, o łagodnej i bujającej melodyce i świetnie bujającym metrum. Naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Ale zamiast marzyć i wspominać wolę w optymistycznym rytmie zanucić, że fajnie jest być z powrotem na właściwym miejscu.
(We've Got) Blue Skies poproszę.

Tym razem będzie jednak bez zaskoczeń, odszczepieńcze głosy zachowam sobie na następne rundy.
To jest śliczny utwór, o łagodnej i bujającej melodyce i świetnie bujającym metrum. Naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Ale zamiast marzyć i wspominać wolę w optymistycznym rytmie zanucić, że fajnie jest być z powrotem na właściwym miejscu.
(We've Got) Blue Skies poproszę.
Czy słyszysz, jak tam daleko muzyka gra?