"Michael Jackson's Back To Neverland" Listopad!
- damian1985
- damian1985
Dokładnie tak Doriseq
Pozostało zaledwie kilka dni. Wczoraj wieczorem miały miejsce ostatnie ustalenia z menadżerem klubu "RaDJo" w którym będziemy się bawić i wszystko jest już dopięte na ostatni guzik
Poniżej zamieszczam fragment wywiadu na temat eventu, udzielonego dla radia ESKA
http://damian.hank.w.interii.pl/wywiad.mp3
Co do dostępności biletów przy wejściu w dniu eventu - będą dostępne
Planowo miało ich nie być, ale z uwagi na fakt, że wiele osób w dalszym ciągu jest zainteresowanych zlotem - zostały one dodrukowane.

http://damian.hank.w.interii.pl/wywiad.mp3
Co do dostępności biletów przy wejściu w dniu eventu - będą dostępne

-
BLIND
Wielka szkoda :-(((((((( dlaczego to dzisiaj,.... ;((( mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się takie coś powtórzy hmmm...??
Pozdrawiam
Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony czw, 18 lis 2010, 11:25 przez MariaAntonina, łącznie zmieniany 1 raz.
You are not alone ... I`m here with you
- damian1985
DirtyLily no szkoda szkoda...
Ja nie mogłabym sobie pozwoli na to, żeby taką imprezę ominąc!
Mimo że w czwartek idę na nocny seans do kina, później do pracy, później do szkoły, gdzie zajęcia kończę o 21, i na imprezę!! Aaaaawwww! Będę spac na stojąco, ale nie odpuszczę!
:-):-):-)
Do zobaczenia!!!

Ja nie mogłabym sobie pozwoli na to, żeby taką imprezę ominąc!
Mimo że w czwartek idę na nocny seans do kina, później do pracy, później do szkoły, gdzie zajęcia kończę o 21, i na imprezę!! Aaaaawwww! Będę spac na stojąco, ale nie odpuszczę!

Do zobaczenia!!!

I Need You
God I Need You
I Love You So Much...
God I Need You
I Love You So Much...
- damian1985
Ojojojoj... było rewelacyjnie :) Ale niestety wszystko co dobrze szybko się kończy i w tym roku był to niestety ostatni ogólnopolski zlot fanów organizowany przez G-POINT EVENTS. Zamiast bawić się do 04:00... bawiliśmy się do 05:00 :):):) Szczególne podziękowania kieruję do DJ'a Andre DeLoy'a - dałeś radę i poradziłeś sobie świetnie... nasza Michaelowa dziewico :) Raz jeszcze dziękujemy wszystkim za przybycie. Do zobaczenia na kolejnych zlotach - już w przyszłym roku :)
Pozdrawiamy
Zespół G-POINT EVENTS
Pozdrawiamy
Zespół G-POINT EVENTS
- billiejean89
Szony, pęta, kiełbasy i paróweczki
generalnie impreza mi się podobała, bo ino było wesoło no i nasza ciocia girlfriend obchodziła urodziny (18 do setki ;d ). Początek imprezy średnio pamiętam, ale to nie ważne, bo It's all for L.O.V.E. hahah ;d, potem było ciekawie, troche tany, tany, troche gadu, gadu ;d ocenianie wspólczesnych mężczyzn i ich głębokich przemyśleń na temat pedałów, trendów mody, kwiatów tudzież balantajsów.
Specjalne podziękowania dla Madzi i Damiana, Sylwii, Małgosi, Marty, Bili, Oli, Edwi, Monice i Piotrkowi!
Mniej specjalne podziękowania dla Szona vel pęta, i dziuni która była najwytrwalszą zawodniczką imprezy (pomimo całowania DJki) hahaha ;d
O dżizys ;d imperka dobra, malolat! ;d hahahaha
Dzięki, dzięki! ;d

Specjalne podziękowania dla Madzi i Damiana, Sylwii, Małgosi, Marty, Bili, Oli, Edwi, Monice i Piotrkowi!
Mniej specjalne podziękowania dla Szona vel pęta, i dziuni która była najwytrwalszą zawodniczką imprezy (pomimo całowania DJki) hahaha ;d
O dżizys ;d imperka dobra, malolat! ;d hahahaha
Dzięki, dzięki! ;d

Impreza super
DJ starał się bardzo nas zadowolić (:diabel:) i mu się udało
Jak zwykle niezapomniane chwile, choć były i takie, o których wolałabym zapomnieć :D:D
Mega podziękowania dla Damiana, za chęci i organizację

Dorotce, Sylwii za energię i uśmiech, z Wami zawsze najlepiej
Marcie i Gosi za to, że nigdy nie zniechęcają ich te kilometry które dla nas pokonują
Asi, Oli i Edwi za wspólną zabawę
Monice i Piotrkowi miło było Was poznać
Było ciudnie!!!

Mega podziękowania dla Damiana, za chęci i organizację

Dorotce, Sylwii za energię i uśmiech, z Wami zawsze najlepiej

Marcie i Gosi za to, że nigdy nie zniechęcają ich te kilometry które dla nas pokonują

Asi, Oli i Edwi za wspólną zabawę

Monice i Piotrkowi miło było Was poznać

Było ciudnie!!!

I Need You
God I Need You
I Love You So Much...
God I Need You
I Love You So Much...
- girlfriend
No to teraz ja :) Tort mnie rozwalił, a wbite świeczki 18 sprawiły, że omal nie padłam. Czy ktoś w ogóle ma fotkę tortu? Był przecudny, ale nie mam nawet pamiątki po tak niesamowitej niespodziance (oprócz fotki na facebooku u ghost_Oli, ale na tamtym zdjęciu to ja już liżę złote portki Michaela
;)).
Atmosfera genialna i tak jak mówiłam na imprezie Damianowi nie liczy się ilość, ale jakość. Ludzie byli fantastyczni, no może oprócz Szona i laseczki masturbującej się przed DJ`ką.
Damian dzięki za kolejną możliwość spotkania tylu fantastycznych ludzi.
Madziu, Dorotko Wy moje Skarby, moje naj naj kochańsze wariatki. Z Wami to ja mogę się bawić zawsze i wszędzie. Trzeba się tej wódki u Kaśki napić, bo teraz było mało.
Ola, Aśka, Edwi Jesteście cudowne, wielkie dzięki, że w ogóle chciało Wam się przyjechać do naszego zaściankowego Torunia. Dzięki za wszystko. Asiu dzięki za Drilla, jak zawsze byłaś genialna!! Olu Wiesz, ze Cie kocham i tyle. Edwi fajnie, ze przyjechałaś, miło było znowu pogadulić i potańczyć.
Marta i Gosia nie przeczytacie tego pewnie, bo nie znacie MJPT, ale dziewczyny jesteście boskie. Jesteście zawsze z nami mimo, że musicie pokonać wiele kilometrów na każdą imprezę. 6 godzin jazdy, ale zawsze warto!! Kocham WAS!!
Moniko i Piotrze fajna z Was para i strasznie mili ludzie. Mam nadzieję, ze jeszcze się spotkamy skoro studiujecie w Toruniu.

Atmosfera genialna i tak jak mówiłam na imprezie Damianowi nie liczy się ilość, ale jakość. Ludzie byli fantastyczni, no może oprócz Szona i laseczki masturbującej się przed DJ`ką.
Damian dzięki za kolejną możliwość spotkania tylu fantastycznych ludzi.
Madziu, Dorotko Wy moje Skarby, moje naj naj kochańsze wariatki. Z Wami to ja mogę się bawić zawsze i wszędzie. Trzeba się tej wódki u Kaśki napić, bo teraz było mało.
Ola, Aśka, Edwi Jesteście cudowne, wielkie dzięki, że w ogóle chciało Wam się przyjechać do naszego zaściankowego Torunia. Dzięki za wszystko. Asiu dzięki za Drilla, jak zawsze byłaś genialna!! Olu Wiesz, ze Cie kocham i tyle. Edwi fajnie, ze przyjechałaś, miło było znowu pogadulić i potańczyć.
Marta i Gosia nie przeczytacie tego pewnie, bo nie znacie MJPT, ale dziewczyny jesteście boskie. Jesteście zawsze z nami mimo, że musicie pokonać wiele kilometrów na każdą imprezę. 6 godzin jazdy, ale zawsze warto!! Kocham WAS!!
Moniko i Piotrze fajna z Was para i strasznie mili ludzie. Mam nadzieję, ze jeszcze się spotkamy skoro studiujecie w Toruniu.