Kochani,
ponizej skan podziekowań, jakie złozył nam łódzki Caritas.
Jeszcze raz wszytskim, którzy pomogli, dziekuję bardzo w imieniu swoim oraz dzieciaków
Pozdrawiam,
Kinga
Ostatnio zmieniony pn, 22 lis 2010, 12:41 przez siadeh_, łącznie zmieniany 1 raz.
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
Bardzo miły akcent z ich strony
Dobrze, że nie napisali "miłośników" Michaela Jacksona
To jaką zbiórkę zorganizujemy (patrz. siadeh_ zorganizuje :)) w przyszłym roku?
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
Dzięki, Kiniu, za zorganizowanie tej zbiórki i za doprowadzenie jej do końca
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Bez Ciebie by tego nie było.
Fajnie, że są na świecie ludzie, którzy coś robią, i potrafią zmobilizować innych, żeby też coś dobrego zrobili...
W ten sposób radochę sprawiłaś nie tylko tamtym dzieciakom, ale nam też. Zawsze się niesamowicie dobrze czuję, kiedy chcę i mogę coś dla kogoś zrobić, choćby małego. Niby to takie proste komuś pomóc, ale często na chęciach się kończy, a Ty nam stworzyłas doskonałe warunki do tego, żeby się jednak ruszyć.
Kiniu!
Pomysł ze zbiórką rzeczy, potrzebnych tym najmłodszym był rewelacyjny. Dla mnie pomoc dzieciakom to prawdziwa przyjemność.
Cieszę się,że mogliśmy wziąć w tym udział.
WOW naprawde fajnie że nas doceniono i nam podziękowano w tak miły sposób . Czyli co już zbieramy rzeczy dla dzieciaków na przyszły rok ??? Kinga wielkie ukłony
Gratuluję osobom, które wpadły na tak fantastyczny pomysł. Sztuką jest dawać z siebie coś komuś bezinteresownie. Cieszę się, że mogłem dołączyć do społeczności MJPT.
Gratuluję i pozdrawiam.
Andrzej
To niesamowite, że drobny gest każdego z nas, przyczynił się w rezultacie do pomocy dzieciakom. Nas nie kosztowało to wiele. Liczył się gest i chęci...mała cegiełka od każdej MJówki. A dzieciaki mają poczucie, że są dla kogoś ważne. Że ktoś o nich pamiętał.
Dzięki Kinga za akcję i teraz za skan.
Bardzo się cieszę, że mogłam wziąć w tym udział.
Taki list - niby tak niewiele, a powoduje uśmiech i ciepło na serduchu. Świetnie pokazuje, jak trafnym pomysłem była owa zbiórka przy okazji MJowiska. Czasem trzeba tak niewiele, by na twarzy innych pojawił się uśmiech .
Ostatnio zmieniony pn, 22 lis 2010, 20:34 przez buziaczek, łącznie zmieniany 2 razy.
Aż się cieplej na sercu robi a uśmiech sam pojawia się na twarzy jak się czyta ten list. Ale myślę, że te podziękowania należą się głównie Tobie Kingo za zorganizowanie zbiórki.
Bardzo dziękuję, że mogłam wziąć w niej udział :)
Ah, ten spacer po mokrej Łodzi do minimarketu naprzeciwko McDonalda, i przypomnienie sobie o istnieniu plasteliny i kolorowego papieru.
Chociaż nie, ja mam w domu i papier i plastelinę. I kilka rodzajów kredek. I farbki. I .... yyy, i oficjalnie w CV mam wpisane, że jestem dorosła. A co.