Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
endka

Post autor: endka »

Mikejla pisze:Hej czy są tu jacyś fani z Będzina lub z okolicy ??
marcinokor pisze:Ja zadam podobne pytanie.
Jest ktoś z moich okolic. Cieszyn, Bielsko-Biała itd. Fajnie byłoby się spotkać.
Nawet jeśli są to przeważnie i tak zloty odbywają się w Katowicach :)
"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
Awatar użytkownika
mimi-yoshi

Post autor: mimi-yoshi »

Mam złą wiadomość dla tych, którzy jeszcze nie byli na "Boy'u" (w tym dla samej siebie, bo mogłam iść w zeszłym tygodniu, akurat przed długim weekendem taka niemiła niespodzianka). Dziś była ostatnia projekcja.

Beznadziejnie, jednym słowem.

A jakiś zlot w ten weekend nie miałby racji buty, prawda?
Tak tylko pytam z ciekawości, bo czuję, że im dalej na roku, tym trudniej będzie, wiadomo. To i fajnie by było się z Wami zobaczyć ;).
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi

R.W.
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

mimi-yoshi pisze:Tak tylko pytam z ciekawości, bo czuję, że im dalej na roku, tym trudniej będzie, wiadomo. To i fajnie by było się z Wami zobaczyć ;).
no wlasnie...u wiekszosci osob z czasem jest strasznie ciezko teraz pewnie o sobie ani nie wspominam, bo czasem sie zastanawiam czy mam czas wogole oddychac.

i wogole chcialam tak napomknąć tylko czy może w tym roku też zrobimy jakieś spotkanie mikołajkowe, prezenty itd :knuje: pisze to tak wczesnie dlatego zeby ewentualnie ustalic taki termin, zeby moglo przyjsc jak najwiecej ludzi a obstawiam ze malo kto ma plany na grudzien juz dzis( chociaz moge sie mylic nenene ). co myslicie wogole o tym?
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Post autor: MJfanTASTIC »

mimi-yoshi pisze:Mam złą wiadomość dla tych, którzy jeszcze nie byli na "Boy'u" (w tym dla samej siebie, bo mogłam iść w zeszłym tygodniu, akurat przed długim weekendem taka niemiła niespodzianka). Dziś była ostatnia projekcja.
Nie masz czego żałować, ja się bardzo zawiodłam na tym filmie... Nie było nawet jednej piosenki MJa w tle i w ogóle był tematem bardzo pobocznym, także to był jakiś chwyt rekalmowy moim zdaniem;/ poza tym kiedy czytałam recenzje miałam nadzieje że to będzie bardziej głęboka historia, tymczasem było płytko, momentami nudno;/ może miałam zbyt duże oczekiwania, a może ten film był po prostu słaby...

Co do spotkania mikołajkowego jestem za;) nadal mam ten brelok, który dostałam w zeszłym roku;D może jakiś termin wymyślimy? Np. w piątek 3 grudnia???
Ain't no sunshine when he's gone...
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

MJfanTASTIC pisze:
mimi-yoshi pisze:Mam złą wiadomość dla tych, którzy jeszcze nie byli na "Boy'u" (w tym dla samej siebie, bo mogłam iść w zeszłym tygodniu, akurat przed długim weekendem taka niemiła niespodzianka). Dziś była ostatnia projekcja.
Nie masz czego żałować, ja się bardzo zawiodłam na tym filmie... Nie było nawet jednej piosenki MJa w tle i w ogóle był tematem bardzo pobocznym, także to był jakiś chwyt rekalmowy moim zdaniem;/ poza tym kiedy czytałam recenzje miałam nadzieje że to będzie bardziej głęboka historia, tymczasem było płytko, momentami nudno;/ może miałam zbyt duże oczekiwania, a może ten film był po prostu słaby...

Co do spotkania mikołajkowego jestem za;) nadal mam ten brelok, który dostałam w zeszłym roku;D może jakiś termin wymyślimy? Np. w piątek 3 grudnia???
Oj tak sis... ale mnie się film podobał pod jednym względem, że to nie była Hollywoodzka papka, tylko kino niszowe, ambitne z moralnym przesłaniem. Sam MJ został wykorzystany tutaj jako dobra reklama do tego,żeby ludzie poszli na ten film i udało się... trochę chamówa,ale to jest show business...

Polecam fanom kina, mimo wszystko trudnego ale jeśli chodzi o dobrą rozrywkę to średnio na jeża. ;-)

3 grudzień! Też jestem za!

Obrazek

Ino kaj? Nie pamiętam nam zamknęli,a w tej nowej siedzibie trzeba za rezerwację części lokalu grubo płacić... o wiem! Mogę zapytać w PUBie Ściana na Zawodziu. Tam jest bardzo klimatycznie i obsługa miła...

Dam znać co da się wykombinować, póki co zróbmy listę. Chcecie w tym roku znowu losować prezenty?

Buziaki :*:*:*

1.Erna Shorter

P.S.Czy ktoś wybiera się jutro na prezentację filmu z podróży Schmittka?
Obrazek
Awatar użytkownika
endka

Post autor: endka »

Erna Shorter pisze:3 grudzień! Też jestem za!
JA też :D
Erna Shorter pisze:Mogę zapytać w PUBie Ściana na Zawodziu. Tam jest bardzo klimatycznie i obsługa miła...
Ino, że Zawodzie to tak trochę nie po drodze chyba nikomu(?), najlepiej chyba byłoby coś wymyślić w centrum???
A może Garaż? (tam gdzie bilard)??
No i tam nie można palić:P
Erna Shorter pisze:Chcecie w tym roku znowu losować prezenty?
JA tak:D :happy:
Erna Shorter pisze:Buziaki :*:*:*
:********************************

1.Erna Shorter
2.Endka
"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

Ja oczywiście stawiam się 3 grudnia :happy:

1.Erna Shorter
2.Endka
3.Aga_88

Erna Shorter pisze: P.S.Czy ktoś wybiera się jutro na prezentację filmu z podróży Schmittka?
podłączam się do pytania ;-)
Awatar użytkownika
mimi-yoshi

Post autor: mimi-yoshi »

Co do 3-ego- pewnie, dopisuję się:
1.Erna Shorter
2.Endka
3.Aga_88
4. mimi-yoshi

Erna Shorter pisze:P.S.Czy ktoś wybiera się jutro na prezentację filmu z podróży Schmittka?
Wybieram się. Buszmen chyba też (?).
Czyli dużo nas będzie? Super ; ).
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi

R.W.
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

1.Erna Shorter
2.Endka
3.Aga_88
4. mimi-yoshi
5.okussa

no jasne ze chcemy prezenty ^^
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

3 grudzień...hmmm.... moje urodzinki, jak miło ;D :D
W takim radzie nie moge odpuścić tak wyjątkowych Mikołajek :D

1.Erna Shorter
2.Endka
3.Aga_88
4. mimi-yoshi
5. okussa
6. Beti_90
Awatar użytkownika
a_gador

Post autor: a_gador »

Erna Shorter pisze:3 grudzień!
Jak najbardziej!
Erna Shorter pisze:losować prezenty?
Oczywiście.
endka pisze:najlepiej chyba byłoby coś wymyślić w centrum???
A może Garaż? (tam gdzie bilard)??
Tak, to dobry pomysł.

1.Erna Shorter
2.Endka
3.Aga_88
4. mimi-yoshi
5. okussa
6. Beti_90
7. a_gador

P.S.
MJfanTASTIC pisze:ja się bardzo zawiodłam na tym filmie... Nie było nawet jednej piosenki MJa w tle i w ogóle był tematem bardzo pobocznym, także to był jakiś chwyt rekalmowy moim zdaniem;/ poza tym kiedy czytałam recenzje miałam nadzieje że to będzie bardziej głęboka historia, tymczasem było płytko, momentami nudno;/ może miałam zbyt duże oczekiwania, a może ten film był po prostu słaby...
To jakieś nieporozumienie, ja nie znalazłam żadnej informacji w materiałach promocyjnych o muzyce MJ w soundtracku do tego filmu i wiedziałam na co się nastawić. Poza tym temat o filmie jest na forum. należało tych kilka postów przeczytać.
Płytka i nudna historia? No to chyba obejrzałyśmy dwa różne filmy. No, ale jeśli ktoś się spodziewał, że usłyszy Michaela, a nie obejrzy historię z życia wziętą... Wybacz ironię.
A na film i tak bym się wybrała, z Michaelem czy bez.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
Obrazek
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Post autor: MJfanTASTIC »

1.Erna Shorter
2.Endka
3.Aga_88
4. mimi-yoshi
5. okussa
6. Beti_90
7. a_gador
8. MJfanTASTIC

Hmmm i z tym Garażem to chyba dobry pomysł ;)
a_gador pisze:To jakieś nieporozumienie, ja nie znalazłam żadnej informacji w materiałach promocyjnych o muzyce MJ w soundtracku do tego filmu i wiedziałam na co się nastawić. Poza tym temat o filmie jest na forum. należało tych kilka postów przeczytać.
Płytka i nudna historia? No to chyba obejrzałyśmy dwa różne filmy. No, ale jeśli ktoś się spodziewał, że usłyszy Michaela, a nie obejrzy historię z życia wziętą... Wybacz ironię.
A na film i tak bym się wybrała, z Michaelem czy bez.
Uuuuu... powiało chłodem:O tak się składa, że ja akurat takie materiały znalazłam i wybacz ale nie będziesz mi mówiła co należało zrobić przed obejrzeniem filmu :-/ mam prawo mieć swoje zdanie i tyle, a że akurat nie jest zbieżne z Twoim, no cóż...
Ain't no sunshine when he's gone...
Awatar użytkownika
a_gador

Post autor: a_gador »

MJfanTASTIC pisze:mam prawo mieć swoje zdanie
Oczywiście, że tak.
MJfanTASTIC pisze:i wybacz, ale nie będziesz mi mówiła co należało zrobić przed obejrzeniem filmu
Wybaczam, ale sama napisałaś, że ...
MJfanTASTIC pisze:Nie było nawet jednej piosenki MJa w tle i w ogóle był tematem bardzo pobocznym, także to był jakiś chwyt reklamowy moim zdaniem;/
I kto tu się dał nabrać reklamie? ;-)
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
Obrazek
Awatar użytkownika
littleme

Post autor: littleme »

1.Erna Shorter
2.Endka
3.Aga_88
4. mimi-yoshi
5. okussa
6. Beti_90
7. a_gador
8. MJfanTASTIC
9. littleme
minuit

Post autor: minuit »

ojej, nie kłóćmy się ;)

piszę się na 3 grudnia!! w Garażu jest naprawdę fajnie, więc czemu nie ;)
ODPOWIEDZ