Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
pamiętam, że michael jeździ różnymi samochodami. Np. Billie Jean napisał jadąc w rolls royce. W Polsce jeździł samochodem rodzinnym coś a'la Dodge Caravan. Czytałem kiedyś, że MJ prowadził także swoje camaro. Na aukcji wystawił kiedyś bentley'a ze swoimi podpisami w środku. Jeździł samochodzikami w wesołym miasteczku z Bashirem. Oprah Winphrey woził samochodzikiem spotykanym na polach golfowych - zbliżony melexa.
Michael ma prawo jazdy - mama mu kazała zrobić. Michael nie chciał robić, bowiem zna wielu ludzi którzy nie mają prawa jazdy np. Quincy Jones [albo Stevie Wonder ] i woli jezdzic z kierowcą.
fotka Racing Licence - pozwalająca na ściganie się w mini wyścigach w jakimś wesołym miasteczku, sprzedana na ebayu w 2005 za 1500$
Tak naprawdę ja tylko raz widziałem, aby Michael prowadził normalny samochód i to w taki sposób jaki się go „powinno” prowadzić a nie z parasolem nad głową. Chociaż z drugiej strony było tam więcej fotomontażu niż prawdziwej jazdy MJa. Co jednak nie zaprzecza temu iż Michael świetnie wyglądał za kierownicą takiego samochodu.
Mówię oczywiście o reklamówce Pepsi z lat 80. Michael zeskakuje z helikoptera i wskakuje do Ferrari Testarossa. Swoją drogą strasznie oszpecili ten samochód w tej reklamie, dość że czarny to jeszcze z jakimiś deklami na kołach.
A ja sobie MJ wyobrażam jak sunie po drodze takim wyczachranym motorem. Jak mu długie włosu falują. Szkoda że w filmie moonwalker nie jest pokazany w rzeczywyistości tylko zastępuje go animowany zając. Poźniej można go zobaczyć koło motoru i jak siedzi na nim ale to tylko tyle. Możecie sobie obejrzeć to na teledysku "speed demon".
W necie jest fota jak MJ siedzi na ścigaczu (to zdjęcie też ma coś wspólnego z Pepsi chyba). Fajnie wygląda, szkoda że tylko siedzi na nim. Może jak by poczuł tą moc pod tyłkiem to by pokochał motoryzację.
Melexem jeździłem jak miałem 12 lat, ba już traktor prowadziłem
THRILLER pisze:W necie jest fota jak MJ siedzi na ścigaczu (to zdjęcie też ma coś wspólnego z Pepsi chyba). Fajnie wygląda, szkoda że tylko siedzi na nim. Może jak by poczuł tą moc pod tyłkiem to by pokochał motoryzację.
Melexem jeździłem jak miałem 12 lat, ba już traktor prowadziłem
Na 18 urodziny tata obiecał mi skuterka. Ma ktoś może na dysku tą reklamę suzuki, w której Michael wystepuje