MJowisko 2006

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
A-g-A

Post autor: A-g-A »

Mam pytanie. Czy wybiera się może jakaś większa grupa z Wrocławia? ;-)
Obrazek
Run, Forrest! RUN!
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Że się tak zapytam.Ile jest już wstępnie Osób na MJowisko??Chodzi Mi Te które przesłały CI na Email bądź GG Dane. :-)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Niestety jest to na razie tylko kilka osób. Mam nadzieję, że w momencie, kiedy podam tutaj dokładniejsze informacje, zapisy zaczną sie na dobre. Dziwi mnie tylko, ze nikt ze stalych bywalców MJowiska sie jeszcze nie pojawił na liscie... :smutek:

...pzdr
siadeh_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Matisse J

Post autor: Matisse J »

Bo stali bywalcy uważają za oczywiste swoją obecność. :diabel:

No ale ,żeby dać przykład młodszym.....zapisuje się :party:
thewiz

Post autor: thewiz »

No to ja w takim razie napisze, ze mnie osobiscie raczej na 100 % nie bedzie ;-( W lipcu moge sie spotykac wszedzie ,ale w sierpniu raczej opuszcze nasz wspanialy kraj... choc nie jestem jeszcze pewna daty swojego wyjazdu.
Szkoda, ze nie moge juz po raz 3 przybyc na MJowisko, bo naprawde impreza jes warta grzechu. :smutek:
baniakwls

mjowisko

Post autor: baniakwls »

Z Leborka na pomorzu tez dotra osoby,wszystko bedzie wiadomo co do ilosci pewnie po jakims zcasie,bedzie dobrze napewno,jak dla mnei bedzie to zyciowa premiera poniewaz bede atm pierwszy raz.pozdrawiam
"He is my passion..."
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

Matisse J pisze:Bo stali bywalcy uważają za oczywiste swoją obecność. :diabel:

No ale ,żeby dać przykład młodszym.....zapisuje się :party:

no ba, no a Kinia udaje że tego nie wie ;) Pozdrawiam aj nei wiem czy sie w tym roku wybrac ;p
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Myślę ze jesli chodzi o zapisy powtórzy się historia sprzed roku.Na początku nikt się nie zapisywał-były nawet obawy że zlot się nie odbędzie a w ostatniej chwili to nawet ludzie spoza naszego kraju przyjechali.
Obrazek

Post autor: MJowitek »

No dobra, idiotyczne pytanie moze, ale gdzie sie zapisuje? W tamtym roku bylo cos do wypelniania, tym razem tez? I gdzie? Czy po prostu Kinia trzeba Ci na maila, gadu czy cos tam oficjalnie potwierdzic? I co to za dane, bo nie pamietam? A mozesz je przekopiowac z tych poprzednich lat, jak nic sie u mnie nie zmienilo?
O Bozsze, koncze z tymi pytaniami,wszyscy sobie jakos radza tylko oczywiscie MJowitek jak zawsze zagubiony W Wielkim Swiecie...
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Jowis... Napisz mi na maila (siadeh@o2.pl) , ze będziesz i, ze mieszkasz .... * (* dokładny adres), bo chcę mieć wszystko w jednym miejscu. Oczywiście mogłabym sobie zaczać w archiwum sprawdzac starych bywalców dane, ale wierz mi... gdyby tak każdy wyszedł z założenia, ze on juz nie musi podawać danych to... hm... no mi by było ciężej :cool: ;-)

...pzdr
siadeh_znowu_z_netem_ :-)
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Odnośnie filmu, jaki będzie na Zlocie, otóż PHM, będzie w jeszcze lepszej mam nadzieję jakości DVD, ponieważ pozmieniałem jeszcze niektóre nie dociągnięcia, po za tym, tekst teraz jest do przeczytania dla każdego, ponieważ pojawia się o sek. wcześniej, aby można było spokojnie go przeczytać, są momenty, kiedy tekst jest praktycznie równy z mową Michala, ale są to głownie teksty krótkie. Tak, czy inaczej, dodatkowo, na DVD jeśli mam nadzieje, że mi się uda będzie tekst Ang. dla MJówek takich jak Np. ja i innych, które lubią czytać i oglądać film z napisami w tym samym języku co film.

P.S. Do Siadeh_: Daj mi na PW, bądź maila swój adres, jednak ja zapłace za przesyłke płyty, tylko powiedz mi jaką chcesz EXPRESS czy Zwykła? na PW albo maila:D
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
kuba

Post autor: kuba »

W Łodzi W ŁODZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
Jedziemy?
Obrazek
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Mike pisze:(...) dodatkowo, na DVD jeśli mam nadzieje, że mi się uda będzie tekst Ang. dla MJówek takich jak Np. ja i innych, które lubią czytać i oglądać film z napisami w tym samym języku co film.

Mike ja się na tym nie znam ale...
Nie kombinuj :knuje: , bo przekombinujesz (z całym szacunkiem dla Twojej pracy japrosic )

Po pierwsze jak walniesz napisy polskie i angielskie to pół ekranu będzie w napisach glupija

Po drugie po co Ci angielskie napisy, jeśli wszystko jest po angielsku i nie zagłusza tego polski lektor? :wariat:
Możesz przecież oglądać PHM bez tłumaczenia...

Nie wiem do końca co Ty chcesz zrobić, ale obawiam się, że to nie jest dobry pomysł... :nerwy: :surrender:
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Ale Ty Mike mowisz o tym filmie puszczanym w kinie Kini czy tych plytkach, ktore bedzie mozna sobie kupic na pamiatke?

Bo zrozumialam, ze to drugie, tzn ze bedzie mozna sobie wybrac, plytka z napisami polskimi albo z napisami po angielsku. Jak tak to to ma sens i jestem za, bo sa ludzie, co ang nie znaja, sa tacy, co znaja dobrze i sa jeszcze MJowitki, ktore czuja sie gdzies pomiedzy. Czasami nie rozumiem co ktos tam do mnie gada po obcemu, ale z czytaniem juz lepiej mi idzie :party: Bardzo lubie ogladac cos w obcym jezyku kiedy pod spodem mam dokladnie napisane co te czlowieki gadajom.

Ale jesli ma byc w obu jezykach naraz, w kinie, to tak jak Lika bym sie zastanawiala...
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Nie! MJówki, już tłumacze: Pierwsza wersja wygląda następująco: Film z wklejonymi napisami, PL i tyle, ani ich wyłaczyc ani nic, sa na stałe i inaczej nie d arady oglądać.
2 wersja, przedstawia się jako także płyta DVD, ale z 3-ma opcjami:
1. oglądanie bez napisów
2. Oglądanie z napisami PL.
3. Oglądanie z napisami Ang.

Czyli,należy to zrozumiec, następująco: film mamy z 3 opcjam,w jęz. PL i Ang.(ale nie razem boto bez sens, pogubili byśmy się), tylko, włączacie sobie, albo ang., albo PL, albo bez napisów kompletnie, rozumiecie, kwestia wyboru: A dziś sie po ucze (bądź tak po prostu) ang. i właczam sobie ang.. A dzis sobie obejże, bez napisów w ogóle, chce tylko Michaela i żadnych napisów. A dzis sobie obejżę z napis. w jez. PL.
Rozumiecie?:D
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
ODPOWIEDZ