Sesja zdjęciowa do albumu Invincible (nowe zdjęcia)[koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.
Awatar użytkownika
Justine

Post autor: Justine »

Ojej mi chodziło o to,ze nie zrobili niego lalki jak w "najnowszej" okropnej sesji ;/..
Poza tym motyw lustra ..widziałam już wczesniej u innego artysty i sesje są podobne.
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

Nooo, w końcu jakieś porządne foty ;)
Te barrrrrrrrdzo mi się podobają w przeciwieństwie do tych Arno Bani.
tancerz pisze:MJ taki jakiego znamy.
święte słowa.
Jednym słowem rzecz biorąc - zgon :lal: :D
Obrazek
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

A są jakieś inne fotki promujące najlepszy album 2001 roku. Te są super i właśnie się zastanawiłem czy są jakieś inne. A wiadomo kto je zrobił? W ogóle extra pomysł żeby uchwycić Michaela w ruchu, bo wtedy zawsze wychodzą najlepsze zdjęcia, co zresztą widać. Arno w życiu nie zrobiłby takich.
Obrazek
Awatar użytkownika
a_gador

Post autor: a_gador »

Doskonała sesja, świetnie oddaje miłość Michaela do tańca, naturalność ruchów. Ważny jest tu każdy gest, każdy grymas na twarzy, a przy tym te zdjęcia pokazują, że Michael jest w tańcu po prostu nieuchwytny, wymyka się z obiektywu kamery, jest jak w transie.
O wiele bardziej przemawia do mojej wrażliwości dynamizm ukazany w tej sesji, aniżeli Michael w wystudiowanych pozach autorstwa Arno Bani.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
Obrazek
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

http://www.facebook.com/album.php?aid=2 ... 1968314175
kolejne zdjęcia z tej serii !!! ja nie mogę, Gwiazdka w Halloween! cieszę się jak nie wiem :happy: są genialne,on jest sexy i g... mnie obchodzi,czy zrobione w ps czy nie. są cudne! moja naj naj najbardziej ulubiona sesja! amen.

-----------------------
m.
ODPOWIEDZ