no moje kochane MJST:)rece pelne roboty!!!!!co moge Wam napisac ?DO ROBOTY:)znowu dacie czadu Wiem o tym!!!!Tesknie na maxa:(kurcze mialam mozliwosc zobaczyc Was na skeyp,ale nie bylo mnie w domu:(ja chcem Was!!!!!!!!pozdrawiam i sle buzki dla wszystkich i dla Malego Adamka :)
w dniach 11-14.11.2010 w kinie Zamek* grają film "Boy", który zawiera michaelowe akcenty...
Filmweb pisze:Jest rok 1984. 11-letni Boy mieszka na wschodnim wybrzeżu Nowej Zelandii i uwielbia Michaela Jacksona. Uwielbia też swojego ojca, który jest dla chłopaka wspaniałym bohaterem, mimo że nie widział go całe dzieciństwo. Wraz z jego powrotem Boy musi zmierzyć się z prawdą, pogodzić się z utratą ideału i znaleźć własną drogę ku dorosłości. Wejdzie w nią w rytm piosenek swojego idola. "Boy" to pełna ciepła i wyrazistego humoru opowieść o dorastaniu, która pobiła rekordy frekwencji na krańcu świata, zebrała świetne recenzje oraz otrzymała wiele nagród na prestiżowych festiwalach.
podobno film jest całkiem niezły, więc może warto wybrać się na ostatni seans (niedziela, 17.30) :)
Wiem, że to świeżo po warszawskiej eskapadzie, ale może jednak ktoś reflektuje? ;)
Słyszałem o tym filmie. Zapowiada się całkiem fajnie, nie tylko ze względu na majkelowy wątek:). Ja bym reflektował niedzielę o 17 30 14-stego, z tego co wiem Eta i Aga też są chętne, ażeby zobaczyć ten film. Także możemy razem się wybrać, jeśli dziewczyny potwierdzą swoją chęć i czekamy na pozostałe deklaracje chęci uczestnictwa w tym wydarzeniu
Kamus ja tez wiesz ze byłam tam z Toba wiec sto lat,hehehe 2tygodnie wczesniej czyli standart:)Kama wygladałas szałowo w marynarce i okularach na poczatku naszej rozmowy na skeyp!!!cała na SC:)mysle ze za jakis czas zobacze Was wszystkich chwilowo tylko na Skeyp:(buzka dla Was Wszystkich