wikipedia pisze:19 września 2010 o godzinie 2:40 (czasu lokalnego) został aresztowany w Las Vegas po swoim koncercie w klubie The Hard Rock za posiadanie narkotyków (kokaina). Według raportu ktoś obsługujący łazienkę podszedł do pracownika ochrony klubu i powiedział , ze w łazience jest człowiek który może mieć narkotyki i siedzi tam (w łazience) już dość długi czas . Obsługujący toaletę mężczyzna powiedział że obserwuje podejrzanego , gdy podeszli do Bruna z ochroniarzem , ochroniarz kazał mu oddać jakiekolwiek narkotyki jakie ma przy sobie . Bruno wyciągnął lewą ręką (z lewej przedniej kieszeni dżinsów) biały proszek - który okazał się być kokainą. Gdy pracownik ochrony spytał się Marsa czy wie za co został zatrzymany on odpowiedział "Czy mogę mówić szczerze, proszę pana?" a następnie powiedział , że "zrobił coś głupiego i że nigdy przedtem nie używał narkotyków". Mars został zatrzymany i przewieziony do Centrum Zatrzymań Clark County ,gdy "biały proszek" okazał się faktycznie być kokainą . Rzecznik Urzędu Clark County District Attorney oświadczył iż sprawa przeciwko Marsowi jest w toku , Mars został zwolniony o 7:45 (niedziela) , otrzymał również nakaz powrotu do sądu , jego rozprawa ma rozpocząć się 18 listopada.[2]
Bruno Mars
- billiejean89
To prawda jest? Wiecie coś na ten temat?

- niespodzianka
http://www.tmz.com/2010/09/20/bruno-mar ... ock-hotel/billiejean89 pisze:To prawda jest? Wiecie coś na ten temat?
Bruno Mars - Talking To The Moon - Piękne. Tekst tej piosenki może kojarzyć się z Michaelem.

- blackvarnish
Eww, mam nadzieję, że to rzeczywiście tylko jednorazowy 'wypadek' bo strasznie szkoda by było, gdyby popadł w narkotyki.
Hmm, przyznam się, że powoli przesłuchuję Jego piosenki i co mi się bardzo podoba - w końcu jest ktoś kto na żywo śpiewa równie dobrze co w studiu. Bruno ma świetny głos i nawet nie potrzeba żadnej melodii żeby wyszło świetnie. Moim zdaniem to jeden z największych objawień tego roku i mam nadzieję, że nie spocznie na laurach
Hmm, przyznam się, że powoli przesłuchuję Jego piosenki i co mi się bardzo podoba - w końcu jest ktoś kto na żywo śpiewa równie dobrze co w studiu. Bruno ma świetny głos i nawet nie potrzeba żadnej melodii żeby wyszło świetnie. Moim zdaniem to jeden z największych objawień tego roku i mam nadzieję, że nie spocznie na laurach

This is the world we live in
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.
Last.fm
Last.fm
co za słodki dzieciak!adula.8 pisze:A tutaj malutki Bruno jako Elvis :) http://www.youtube.com/watch?v=tdxr0z3S ... r_embedded
Przesłuchałam kilka jego wykonań live i szczerze przyznaje, że gość ma niezły wokal, do tego ta lekkość no i gitara w ręku. Covery piosenek Michaela jedne z lepszych jakie mogliśmy posłuchać na przestrzeni ostatnich miesięcy. Wydaje mi się, że Bruno jest dzisiaj jednym z nielicznych wokalistów, którym warto poświęcić troszkę więcej uwagi.
A jeśli chodzi o te narkotyki... miejmy nadzieje, że to taki jednorazowy wybryk i wkrótce o tym zapomnimy. Szkoda byłoby gdyby sobie spieprzył karierę w taki oto sposób.
- niespodzianka
Właśnie przed momentem skończyłam to oglądać.. On jest niesamowity!:)niespodzianka pisze:"Grenade" (live)
Niesamowite.
Dorzucę jeszcze:
Just The Way You Are (Studio Session LIVE)
The Lazy Song (Studio Session LIVE)
- blackvarnish
Właśnie wczoraj przy przeglądaniu brunomars.com natknęłam się na to i, szczerze, zaniemówiłam. Ma chłpak talent, poza tym,to jedyny interesujący mnie artysta, na którego mam szanse pojechać i w ogóle. Bo wszystcy inni albo nie żyją, alebo zakończyli kariere, albo nie chcą przyjechać do PLniespodzianka pisze:"Grenade" (live)
Niesamowite.

Last.fm
Last.fm
Bruno naprawdę zrobi karierę, za 20,30 lat będzie miał wielki dorobek artystyczny. Ja również mam nadzieję że nie zniweczy swojego talentu przez prochy, no ale naprzykład nie mógł to być pierwszy raz w las vegas ,bo śpiewając cover you make me feel jest lekko naćpany.
"I will never, ever sell Neverland. Neverland is me,(...)" 29.08.1958-25.06.2009-05.04.2010- 2013 BaM !!!

- blackvarnish
o TUSaszka pisze:Masz ten filmik?
Myślę, że koledze chodziło o "The way you make me feel". Poza tym, skąd możesz wiedzieć, że był wtedy na prochach...?
Ostatnio zmieniony wt, 26 paź 2010, 15:29 przez blackvarnish, łącznie zmieniany 2 razy.
Last.fm
Last.fm
po pierwsze - "The way you make me feel" - wypadałoby znać tytuł tak popularnej piosenki MichaelaFreddy pisze: nie mógł to być pierwszy raz w las vegas ,bo śpiewając cover you make me feel jest lekko naćpany
po drugie - masz jakiś miernik 'naćpania' w oczach czy co?

litości

- niespodzianka
spokojnieagusiaa_w pisze:po pierwsze - "The way you make me feel" - wypadałoby znać tytuł tak popularnej piosenki Michaela

Po prostu tak uważam i już, nie muszę się tłumaczyć, moim zdaniem nie był to jego pierwszy raz. Mam nadzieję że ta sytuacja z vegas czegoś go nauczy.agusiaa_w pisze:po drugie - masz jakiś miernik 'naćpania' w oczach czy co? Wariat po czym stwierdzasz, że był naćpany?
Bruno posiada charakterystyczny wysoki głos, łatwość przekazu i wielką melodyjność i sądzę że za kilka lat może być następcą Michaela, no chodzby jego namiastką

"I will never, ever sell Neverland. Neverland is me,(...)" 29.08.1958-25.06.2009-05.04.2010- 2013 BaM !!!