Detox pisze:
A co do atmosfery.. Właśnie taką tworze na forum i robię w tym celu wszystko Czym innym jest ta atmosfera która panuje w tym temacie a czym innym jest jak już ktoś się zarejestruje To ,że tutaj staram się zareklamować jak najbardziej forum to nie znaczy ,że jak już ktoś przyjdzie to już się nie staram aby czuł się dobrze
Potwierdzam. Atmosfera na forum.mjteam jest świetna Nie wiem czemu ruch na nim zamiera, mam nadzieje że wkrótce to się zmieni.
L.O.V.E
Dziękuję za poparcie Tak jak już wcześniej pisałem , atmosfera to kwestia subiektywna - dla mnie na moim forum jest bardzo dobra co nie znaczy ,że każdemu musi się podobać.
Jako ,że wczoraj zarejestrowały się bodajże 2 osoby na forum po dłuugiej przerwie a ruch na stronie się nieco poprawił przygotowałem dla was coś specjalnego Oprócz nowego lewego paska co najłatwiej zauważyć od teraz na stronie znajduje się:
Majkell pisze:Tia... fajna atmosferka, miło jest i w ogóle... ;D
Zauważyłem ,że w tym temacie wypowiadają się wszyscy z bannerem MJTEAM w podpisie.. A może wypowiedziałby się ktoś komu moja strona się nie podoba - krytyka jest mi potrzebna dla poprawy jakości..
Zamierzam zrobić olbrzymie kalendarium z wieloma dniami z życia Michaela. Dzisiaj dodałem bardzo dokładne kalendarium na styczeń - zapraszam do zapoznania się z nim! Co tydzień będę dodawał kolejny miesiąc! Za 11 tygodni będziemy mieli cały rok!
marcinokor pisze:Detox wiesz zamierzam się zarejestrować u was, ale patrzyłem na forum i jakoś nie widzę działu przedstaw się. Ogólnie strona wymiata!!!
Dział przedstaw się jest (a dokładnie dział Say Hello) tylko najpierw trzeba sie zarejestrować aby był on widoczny. Ogólnie działów po zarejestrowaniu jest 2x więcej.
marcinokor pisze:Detox jedno zastrzerzenie. Moglibyście urozmaicić galerie na stronie, bo zdjęcia z teldysków to moim zdaniem dość mało.
Postaram się coś pokombinować ale zbieranie zdjęć następnie ich selekcjonowanie i na końcu kodowanie całej galerii to sporo roboty i nie będę w stanie się wszystkim zająć.. Jakby ktoś byłby mi w stanie pomóc chociaż w zbieraniu zdjęć i posegregowane przesłał w pliku rar to byłbym wdzięczny.
Ma ktoś może już teraz jakieś kolekcje zdjęć na komputerze?
Strona dzisiaj od 6 do 12 nie działała albowiem wystąpiły problemy z serwerem niezależne od nas. Uniemożliwiło mi to dodanie kolejnego miesiąca w kalendarium a teraz nie będę miał już czasu tego zrobić dlatego chciałbym przeprosić za niedotrzymane słowa a w ramach rekompensaty dodałem trochę nowości w dziale książki.
Strona przestanie także działać najprawdopodobniej w nocy z 3 na 4 listopada. Nastąpią przenosiny na lepszy serwer. Wtedy powinno działać jeszcze szybciej
Witam, właśnie zarejestrowałam się na stronie, muszę powiedzieć, że bardzo mi się podoba ;)
Na razie muszę się oczywiście zorientować co i jak, "zadomowić" ale myślę, że jest naprawdę świetna
invincible_MJ pisze:Witam, właśnie zarejestrowałam się na stronie, muszę powiedzieć, że bardzo mi się podoba ;)
Na razie muszę się oczywiście zorientować co i jak, "zadomowić" ale myślę, że jest naprawdę świetna
Cieszę się ,że komuś się podoba
Tymczasem do naszej listy adresów dołącza http://kingofpop.tk/ i strona aktualnie istnieje pod:
Zbugowane jakieś te google. I to wcale nie dlatego ,że zaznaczyłem swoją stronę gwiazdką. Włączałem przez innego kompa i to samo. Zdaje mi się ,że google zlicza także ilość razy jaką weszłeś na strone i jak strasznie dużo to wywala na góre ale tylko dla danego hosta. A ja mam router ,więc na dwóch kompach mam tego samego hosta. Tylko dlaczego w stat4u też napisało mi ,że jestem 1..
Przepraszam za małe zamieszanie. Nie wiedziałem ,że wujek google i stat4u to tacy oszusci
Strona dzisiaj od godziny 23.00 do jutra do około 8.00 nie będzie działać albowiem nastąpi migracja serwerowa wykonywana przez admina hostingu. Po wszystkim strona powinna śmigać. Więc bądźcie spokojni
Majkell pisze:Tia... fajna atmosferka, miło jest i w ogóle... ;D
no nie narzekam
Co do strony, bardzo przejrzysta i to najważniejsze, sam z niej dużo korzystam, dzięki za odpowiedz o Video Boxie jeszcze raz;)
Pomyśl może o ankietach dot. najlepszej piosenki w poszczególnych płytach widzę, że możesz mieć kilka sond na raz... fajnie by było bo nie każdy się zarejestruje, a w ten sposób można by poznać opinie większości.
Całe przenoszenie serwera wiązało się dzisiaj ze sporym zamieszaniem. Strona 5 minut działała - 5 minut później już nie i tak w kółko. Mam nadzieję ,że jest to już za nami. Tymczasem strona powraca z nowym powerem i jak widać w moim podpisie bannerkiem forum
Man in the mirror pisze:
Pomyśl może o ankietach dot. najlepszej piosenki w poszczególnych płytach widzę, że możesz mieć kilka sond na raz... fajnie by było bo nie każdy się zarejestruje, a w ten sposób można by poznać opinie większości.
Tego jest pełno na forum. Nie widzę sensu ,żeby duplikować ankiety. Chyba ,że bardzo chcecie? Jak tak to piszcie