"Michael Jackson's Back To Neverland" Listopad!
- DirtyDiana1983
A ja nie przyjade, bo już nie lubię Majkela Dżejsona
hahaha 
a tak poważnie to nie lada dylemat, bo kurcze 19 listopada jest premiera Harry'ego Pottera, a ja premier nigdy nie opuszczam! ;p
Wiec dylemat jest taki: Majkel Dżejson VS Harry Potter i Insygnia Śmierci- Premiera (zaznaczam
) hyhy
całusiory! :D

a tak poważnie to nie lada dylemat, bo kurcze 19 listopada jest premiera Harry'ego Pottera, a ja premier nigdy nie opuszczam! ;p
Wiec dylemat jest taki: Majkel Dżejson VS Harry Potter i Insygnia Śmierci- Premiera (zaznaczam

całusiory! :D

- damian1985
- girlfriend
- damian1985
No nie wierzę...znów zmieniłeś DJa?
A tak na chłopski rozum....nie lepiej było zrobić tę imprezę 12 listopada?Jest wtedy długi weekend /długi bo od 11 listopada/no a po drugie jest konflikt interesów no bo Wrocław również robi imprezę w ten sam weekend.Ale to tylko moje czcze gdybanie
A tak na chłopski rozum....nie lepiej było zrobić tę imprezę 12 listopada?Jest wtedy długi weekend /długi bo od 11 listopada/no a po drugie jest konflikt interesów no bo Wrocław również robi imprezę w ten sam weekend.Ale to tylko moje czcze gdybanie

Wrocław i owszem... robi imprezę ale nie będzie to w całości impreza zmichaelizowana w przeciwieństwie do toruńskiejJeanny100 pisze:No nie wierzę...znów zmieniłeś DJa?

Pozwól że wyprowadzę Ciebie z błędu.Owszem w zapowiedziach imprezy wrocławiskiej jest wzmianka że kawałki będą się przeplatały ale jak znam życie/czyt.doświadczenia z ostatniej wrocławskiej imprezy na której kawałki miały się przeplatać a skończyło się na puszczaniu samego MJa/my fani nie dopuścimy do głosu nikogo poza MJem.

- girlfriend
To nie jest dobry pomysł , gdyż wiele osób na ten długi weekend wyjeżdza albo też studiuje w pobliżu i na te dni pragnie pojechać do domu.19 Listopad jest dobrą datą :)Jeanny100 pisze:Pozwól że wyprowadzę Ciebie z błędu.Owszem w zapowiedziach imprezy wrocławiskiej jest wzmianka że kawałki będą się przeplatały ale jak znam życie/czyt.doświadczenia z ostatniej wrocławskiej imprezy na której kawałki miały się przeplatać a skończyło się na puszczaniu samego MJa/my fani nie dopuścimy do głosu nikogo poza MJem.

"Together we can heal the world and make it a better place."
"GO FOR YOUR DREAMS!"