MJ CRACOW DANCE TEAM

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.

Oficjalna nazwa naszego teamu:

Czas głosowania minął śr, 21 paź 2009, 20:26

1. MJ Cracow Dance Team
5
45%
2. Michael Jackson Cracow Dance Team
6
55%

Liczba głosów: 11

Awatar użytkownika
gosieq

Post autor: gosieq »

MadziaLenka pisze:28.10.2010 - Ręce i Nogi (hallowen studencki)
Oooo, a o tym, to ja nie wiedziałam nenene

A co do 30.10.10 to ja Was chcę jeszcze zaciągnąć na TANZMACHT!! :happy:
Oczywiście nie siłą, ale będzie tam np. kumpel-zawodowy fotograf <kusi kusi...>
No, a przynajmniej ja tam wracam po The Legends
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

gosieq pisze:MadziaLenka napisał:
28.10.2010 - Ręce i Nogi (hallowen studencki)

Oooo, a o tym, to ja nie wiedziałam
to tym bardziej się ciesze, że umieściłam ww rozpiskę na forum:D
Oczywiście zapraszamy wszystkich chętnych do zabawy w te dni razem z nami:)
gosieq pisze:A co do 30.10.10 to ja Was chcę jeszcze zaciągnąć na Tanzmacht!!
Oczywiście nie siłą, ale będzie tam np. kumpel-zawodowy fotograf <kusi kusi...>
No, a przynajmniej ja tam wracam po The Legends
Jak już mówiłam wcześniej ja bardzo chętnie się wybiorę tam z Tobą choćby na chwilkę:P

Chciałam dodać wszystkim zainteresowanym, że klub The Legends (gdzie MJCDT będzie również występować 30.10.2010) znajduje się na ul. Szczepańska 3. Jest to ulica równoległa do Szewskiej, na której znajduje się klub Ręce i Nogi:)
Ostatnio zmieniony czw, 21 paź 2010, 18:21 przez MadziaLenka, łącznie zmieniany 1 raz.
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

MadziaLenka pisze: 23.10.2010 - Ręce i Nogi (Thrill The World i urodziny klubu)
27.20.2010 - moje urodziny:D (jeszcze nie wiem, czy świętowanie odbędzie się tego dnia, ale na pewno tego dnia nie chce myśleć o uczelni i jakiś obowiązkach z tym związanych)
28.10.2010 - Ręce i Nogi (hallowen studencki)
30.10.10 - Ręce i Nogi + The Legends - imprezy hallowenowe
+ impreza z okazji rocznicy naszego zespołu:P
wow, aż tyle? :D:D
tylo że po tych naszych spacerach po Szewskiej to żem troche się przeziębiła i raczej moja obecność 23-ego stoi pod znakiem zapytania ;/ 2 tyg temu sie wyleczyłam z jednego przeziębienia a teraz drugie więc please forgive me :surrender:
te imprezy w tygodniu też odpadają -bo joe się zapewne wkurzy ale 30go to sobie już nie odpuszcze :dance: halołin +the legends:obecność obowiązkowa :) więc wtedy się napije za Twoje zdrowie stara KOZO jak to lubisz mnie nazywać :D :party: :piwo:
gosieq pisze:TANZMACHT!
jak mi obiecasz że będzie to i to i to i to i jeszcze coś jednego (wolałam nie dawać linku bo teledysk bądź text może wg regulaminu zostać odczytany jako "niepożądana treść" ;p) to oczywiście, że wbijam :D:D
ciocia madisson kiedyś też się obracała w takich klimatach :-)
Dzwoneczek MJJ pisze:Dlatego musicie mnie zastąpić
Dzwons tyś niezastąpiona kochanka ma <in the closet!!> :lal:
Ostatnio zmieniony wt, 19 paź 2010, 22:00 przez madisson, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

madisson pisze:ale 30go to sobie już nie odpuszcze halołin +the legends:obecność obowiązkowa :) więc wtedy się napije za Twoje zdrowie stara KOZO jak to lubisz mnie nazywać :D
Przypominam, że jeszcze nie ustaliłam kiedy odbędzie się (i czy odbędzie się z powodu problemów portfelowych:() oblewanie mojej 18-nastki:P ale na pewno nie 30 -tego:P nie łaczmy dwóch imprez na raz:P szkoda marnować kolejnego powodu do spotkania:P
madisson pisze:jak mi obiecasz że będzie to i to i to i to to oczywiście, że wbijam :D:D
obawiam się, że Gosia nie będzie mogła Ci tego obiecać bo z tego co mi mówiła tam tego nie graja:P

Ale ja bez względu na to co zagrają przejdę się tam:D
I PROMISE:)

Powtarzam: proszę o cierpliwość ! W czwartek najpóźniej okaże się wszystko odnośnie konkretnej godziny piątkowej próby.

Wiem, że dla niektórych określanie godziny próby na dzień przed nią to trochę za późno dlatego obiecuję, że już w ten weekend ustalimy jeden konkretny dzień i godzinę kiedy będziemy się spotykać. Ja zarezerwuję nam salę i będziemy wchodzić do szkoły bez problemów (czyli nawet jak mnie nie będzie)
Ostatnio zmieniony wt, 19 paź 2010, 22:40 przez MadziaLenka, łącznie zmieniany 1 raz.
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

MadziaLenka pisze:obawiam się, że Gosia nie będzie mogła Ci tego obiecać bo z tego co mi mówiła tam tego nie graja:P
grają, grają ;-)
a rammsteina na pewno :)
http://amper.webhost.pl/siegel/Tanzmach ... 0_mini.jpg ->na ostatnim był rammstein i manson to tera też będzie- tak myśle :-)
PS a Ty podobno konspekty miałaś pisać?? nenene
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

MadziaLenka pisze:madisson napisał:
ale 30go to sobie już nie odpuszcze halołin +the legends:obecność obowiązkowa :) więc wtedy się napije za Twoje zdrowie stara KOZO jak to lubisz mnie nazywać :D

Przypominam, że jeszcze nie ustaliłam kiedy odbędzie się (i czy odbędzie się z powodu problemów portfelowych:() oblewanie mojej 18-nastki:P ale na pewno nie 30 -tego:P nie łaczmy dwóch imprez na raz:P szkoda marnować kolejnego powodu do spotkania:P

Popieram. Nie łączyć! xD

Ja idę na bank. ;-)

Ale od wejścia będę krzyczeć szatan i że przyszłam z dziewicami. nenene

Ona tak pisze TE konspekty, że Majkę oglądała. :smiech:
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
intelmet

Post autor: intelmet »

Cieszę się, że spotkamy się na próbach i napewno 30stego. Tym razem chcę z Wami zatańczyć, tylko darujcie mi tę dresses panny młodej, bardzo proszę :smiech: generalnie wyglądałyście genialnie, mad nawet coś wyrwała na ten makijaż

Dziękuję za wspólną zabawę i liczę na dużo zakrętasów z biodrasa z Wami

Co do konfliktów upublicznianych na forum, to sądzę, iż należy je rozwiązywać osobiście między sobą i od tego macie PW, tudzież możecie spotkać się osobiście. A robienie szumu TU świadczy tylko o tym że ktoś ma za dużo wolnego czasu. Proponuję aby wziąć się do pracy, skoro każdy ma swoją grupę MJową do której należy, to niech nad nią pracuje i koniec kropka. Tyle w temacie.
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

Mad no wszyscy wiedzieli jakiego kawalera dorwałaś - potrwał Cię w tany że aż miło :D
W ogóle to trochę rzeczy do poprawy jest - co było widać podczas występu. Ciągle tak jest że uczymy się na błędach, ale to moim zdaniem dobrze bo daje nam to większą motywację do pracy. :D Stroje robiły wrażenie co mnie bardzo cieszy bowiem wiele nas to kosztowało :D
cieszę się bardzo najbliższą sobotą - chociaż przypuszczam że ze względu na Urodziny Ręce i Nogi - będzie full ludzi a co za tym idzie - mało miejsca, no ale damy radę :D kto jak nie my :)

W ogóle to proponuję wydrukować jakiś napis coś w stylu Zespół MJCDT i podczas przebierania sie wywiesić na drzwiach toalety - może dzięki temu uda nam sie uniknąć pernamentnego pukania do drzwi, okrzyków że mamy wyłazić i nagabywania niczego nie świadomej pracownicy klubu :) glupija
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

"magda jest dobra bo jest dobra tania" -znam ten tekst ,ale bez tej "magdy" :D

"ma z kim ale nie ma gdzie" -tez dobry tekst,tym razem z 'magdą'.

jeju no doszukujecie sie,przeciez wszyscy wiedza,ze te 3 dychy to był tip i tyle glupija jeju jak nie kot to teraz szef,o Wy niedobre,sie uwziely to nie odpuszcza :P nenene

-> a ja tak dzielnie walczylam o MJ na pseudo Memory Night :mj:

ogolnie impreza super poza DJ-ale to juz wszyscy wiemy wiec jak zwykle podlacze sie tylko do Waszych opinii i tyle.

zastanowil mnie tylko ten Zbys,nie mowilas Moni,ze jednak przyszedł,poza tym nie widzialam zadnego u Twego boku :P (w ogole w sumie mało Cie widzialam na tej impr,gdzies Ty siedziala ?? :)

hmm- juz sie nie moge doczekac 23go i 30go :) madzia zrob to oblewanie Twojej starej pupy jakos w dorbym terminie,tak zeby jak najwiekszej liczbie soob pasowało :)

chetnie bym sie wybrala na to 28-studenckie halloween- ale nie wiem czy podolam potem w pracy na drugi dzien-jeszcze np.jak mi przyjdzie obslugiwac szefa :P glupija

btw. co to ten Tanzmacht i dlaczego nikt mnie na niego nie zaprosil jako towarzyszki ? :) w sumie ejsli to klimat Mansona czy tam Rammstein to chyba sama podziekuje,no ale chcialabym wiedziec :P :dance:
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Kiece pelen obled! xD Ja mialam najlepsza. Hahah! Ale spoko dzis ide na polowanie, to jeszcze Was zagne, o!

Moni ma racje, stale sie uczymy. Na zdjeciach nawet wygladamy skladnie, z regoly ja mam zaciesz, a potem z moni troche. Hahah!

No i sesja byla pomyslna, az mi sie przypomnial facet od Naszej klasy. :smiech:
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Byłam dziś na szmatkach, kiece są lewe, dostawa dopiero w listopadzie, więc poszukam dalej... ale...

Kupiłam wyjechany w kosmos kapelusz w stylu YRMW. :smiech:

Za jedyne 12zl. :mj:

Nie mieli nic ze świnką ani MJ-owego. :smiech:
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

aokins

Post autor: aokins »

Dziewczyny,
próby jednak nie będzie w tym tygodniu, bo większośc z nas ma wiele spraw do załatwienia.
Każdy w domu sam cwiczy Thrillera i Beat it.

Występ sobotni -23.10.2010. aktualny - club RiN - urodziny clubu:)
Szczegóły imprezy MadziaLenka jutro dopisze.

Więcej info na naszym forum.
Lots of love...
Smile, though your heart is beating...
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

Post autor: Piotrusia Pani »

aokins pisze:Każdy w domu sam cwiczy Thrillera i Beat it.
Mam pytanie.
Czy od roku robiłyście coś innego oprócz ćwiczenia Thrillera i Beat it na próbach i w domu???? Jeśli tak, to chętnie bym usłyszała, bo jak na razie jest monotonnie.........
Love lives forever
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

Tylko czekajcie na mnie z tym występem bo ja jestem w pracy do 22 więc potrzebuję ok 20 min żeby dojechać do Rinu?
W ogóle to co będziemy tańczyć tej nocy ? Może skupimy sie tylko na Thrillerze ? czy Beat it też ? Z racji tego że są tam urodziny clubu obawiam się że nie wyrobimy z tym BI po z pewnością będzie bardzo dużo ludzi więc może tylko drugi układ ? Co o tym sądzicie ? Oczywiście ja sie dostosuję jak tam kto woli :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

Moni- rownież mam podobne zdanie- mysle,ze spokojnie powinnismy sie skupic na samym Thr w koncu to urodziny klubu a poza tym Thrill The World,wiec tym razem chcialabym poswiecic wiecej czasu na makijaz i cala reszte,a nie ze w ost 5 minutach wszystko robie. Taka mała sugestia,lecz ejsli Łukasz powie,zebysmy tanczyly BI no to ok-nie ma problemu:)

spoko,nie martwa sie- poczekamy,bez Ciebie nie zaczniemy :)

Intelmet- tak wiem,ja sie tu skupiam zeby cokolwiek rozkminic z tym niedorobionym DJem ,poce sie,mecze,rwe wlosy z glowy a ta mnie smyra i smyra :P wiem,ze łydki mam świetne,ale bez przesady glupija :D

aha-wazne- wlasnie tworze liste na komputerze,jutro drukne-tę dla DJ,ktora dotad byla napisana recznie.teraz postanowilam wypisac mu wszystke utwory ,z wszystich albumów -płytek. takze bedzie elegancja Francja ,juz nic mu nie umskie:)

aha- oczywiscie,ze In The Closet bylo tak jak nagrywalam,numer 3 na Dangerous. co za jełop z tego dj'a,pewnie wlozył w ogole inny album do czytnika i probował mi wmowic ze numer 3 to inna piosenka;] :rocky:
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
ODPOWIEDZ