Na samym wstępie. Wszystkich użytkowników MJPT ,którzy poczuli się obrażeni bądź wkurzeni całą sytuacją pragnę oficjalnie przeprosić.
Przepraszam przede wszystkim za te słowa:
Po prostu się poniosłem.. Też jestem tylko człowiekiem i jak widać o słabych nerwachDetox pisze:Uwierzcie mi - naprawde nie chcecie kłótni ze mną.. Chociaż wrazie czego mam już plan jak was ośmieszyć..

Jak zwykle prawda w takich sytuacjach jest gdzieś pośrodku. Nie będę już się wgłębiać bardziej po czyjej stronie albowiem nie ma sensu analizować całej sprawy od początku mimo ,że są niedomówienia.. Nic to już w tym momencie nie zmieni. W całej sprawie pojawiły się jeszcze inne pretensje m.in. Madney nie nazwał mnie dosłownie złodziejem - przyznam się w nerwach nawet tego nie zauważyłem. Dlatego jego chcę także z tego miejsca przeprosić.
Przy tym obiecuję ,że nic podobnego nie powtórzy się już nigdy. Jeżeli podobne problemy wystąpią ponownie sprawę proszę odrazu kierować na PW

Dziękuje wszystkim ,którzy mnie dzielnie bronili w sposób szczególny pragnę podziękować MJ-Fance i thewiz.
Sprawa jest już oficjalnie przeze mnie zamknięta - jeżeli pojawią się jeszcze jakieś wątpliwości proszę kierować je na PW.

Tymczasem zmieniamy temat na stronę.
Forum w ostatnim czasie przeszło spore metamorfozy. Przede wszystkim zmiejszyłem ilość działów w celu większej przejrzystości. Codziennie dodawne są koljne zmiany kosmetyczne - jak coś mnie najdzie to to czynie. Wkrótce także planuje kolejne takiego typu zabiegi. Sczegóły zmian znajdziecie się u mnie.
No i oficjalnie zmieniliśmy trailer. Nowy to niemalże maksimum co można osiągnąć w programie Adobe After Effects! Zapraszam do obejrzenia:
http://www.youtube.com/watch?v=xBkoiLeh1K4
PS. Co do problemów z serwerem.. Narazie wszystko działa OK - mam nadzieje ,że więcej już ich nie będzie.. Więc wszystkie osoby ,które się znięchęciły tym ,że jest słaby serwer zapraszam ponownie