Ciekawostki i nowostki z królestwa fanów..

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.

Jak oceniasz stronę główną MJTEAM.PL?

Najlepsza w sieci!
13
21%
Super.
19
31%
Lepsza od poprzedniej.
8
13%
Taka sobie.
16
26%
Beznadzieja.
6
10%

Liczba głosów: 62

Detox

Post autor: Detox »

Witaj ponownie MJPT ;-)

Na samym wstępie. Wszystkich użytkowników MJPT ,którzy poczuli się obrażeni bądź wkurzeni całą sytuacją pragnę oficjalnie przeprosić.
Przepraszam przede wszystkim za te słowa:
Detox pisze:Uwierzcie mi - naprawde nie chcecie kłótni ze mną.. Chociaż wrazie czego mam już plan jak was ośmieszyć.. ;-)
Po prostu się poniosłem.. Też jestem tylko człowiekiem i jak widać o słabych nerwach :smutek:

Jak zwykle prawda w takich sytuacjach jest gdzieś pośrodku. Nie będę już się wgłębiać bardziej po czyjej stronie albowiem nie ma sensu analizować całej sprawy od początku mimo ,że są niedomówienia.. Nic to już w tym momencie nie zmieni. W całej sprawie pojawiły się jeszcze inne pretensje m.in. Madney nie nazwał mnie dosłownie złodziejem - przyznam się w nerwach nawet tego nie zauważyłem. Dlatego jego chcę także z tego miejsca przeprosić.

Przy tym obiecuję ,że nic podobnego nie powtórzy się już nigdy. Jeżeli podobne problemy wystąpią ponownie sprawę proszę odrazu kierować na PW :-)

Dziękuje wszystkim ,którzy mnie dzielnie bronili w sposób szczególny pragnę podziękować MJ-Fance i thewiz.

Sprawa jest już oficjalnie przeze mnie zamknięta - jeżeli pojawią się jeszcze jakieś wątpliwości proszę kierować je na PW. ;-)

Tymczasem zmieniamy temat na stronę.

Forum w ostatnim czasie przeszło spore metamorfozy. Przede wszystkim zmiejszyłem ilość działów w celu większej przejrzystości. Codziennie dodawne są koljne zmiany kosmetyczne - jak coś mnie najdzie to to czynie. Wkrótce także planuje kolejne takiego typu zabiegi. Sczegóły zmian znajdziecie się u mnie.

No i oficjalnie zmieniliśmy trailer. Nowy to niemalże maksimum co można osiągnąć w programie Adobe After Effects! Zapraszam do obejrzenia:
http://www.youtube.com/watch?v=xBkoiLeh1K4

PS. Co do problemów z serwerem.. Narazie wszystko działa OK - mam nadzieje ,że więcej już ich nie będzie.. Więc wszystkie osoby ,które się znięchęciły tym ,że jest słaby serwer zapraszam ponownie :-)
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

It's all for Love

L.O.V.E :-)

Pięknie :)

p.s. Zaczynam się bawić takim programem ale widzę Detox, że Ty już go obcykałeś będę wiedział kogo podpytać o szczegóły ;).
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Detox

Stronka chwile nie działała bo zmieniałem kodowanie bazy danych - teraz powinno działać szybciej ;-)

Tancerz wcale nie obcykałem szczegółów - przynajmniej na pamięć.. nenene Jak chcę coś zrobić szukam w youtubie tutoriala i siadam i robie aż mi wyjdzie ;-)

Ciesze się ,że ty też sie cieszysz ,że to koniec tej głupiej kłótni :-)
Detox

Znowu kosmetyczne zmiany a konkretnie dodałem java scriptowy zegarek w prawym górnym rogu ;-)

Przy okazji zapraszam na facebooka a amatorów starego adresu - mjfun.cba.pl chciałbym poinformować ,że strona od dziś istnieje także pod adresem MJFUN.pl ;-)
Awatar użytkownika
gusiaj

Post autor: gusiaj »

Świetna strona. Widać, że ktoś włożył w nią dużo wysiłku. No i cały czas zmienia się na lepsze. ;-)
Fajnie marnować tam czas ;-)
Obrazek
Detox

gusiaj pisze: Fajnie marnować tam czas ;-)
:smiech: Tym mnie rozwaliłaś..

Swoją drogą dzięki za banner w podpisie ;-)
Awatar użytkownika
tancerz

Detox mógłbyś dodać link na swej głównej stronie do MJPT ;)? Taka współpraca na pewno zaowocuje ;). Na waszym Forum widzę nowe wiadomości dotyczące MJ a na tym jest wielka kopalnia wiadomości utworzona przez wielu dla wielu przez wiele lat ;). Pomogłoby to również pojednać wszystkich i pokazało, że nie ma między nami żadnych granic ani kłótni ;). Ty się reklamujesz u nas My u Ciebie ;). It's all for love L.O.V.E :) Im więcej fanów razem tym większa M.I.Ł.OŚ.Ć :)
Detox

Na stronie głównej niestety nie jestem w stanie dać linka do czegokolwiek bo nie ma na to miejsca - założyłem ,że tak będzie kiedy robiłem szablon.

Za to w dziale: Warto Odwiedzić nie widzę przeszkód aby nie dać bannera MJPT ;-) Nie wiem czy coś to da dla MJPT skoro tutaj jest tyle userów - i tak już MJPT było reklamowane przez moje forum - znam nawet 2 osoby ,które były najpierw zarejestrowane u mnie a potem dopiero u was.. ;-) Ale tak będzie bardziej oficjalnie. Więc dodałem tutaj.

Czekam aż ta współpraca zacznie owocować ;-)

It's all for love :-)
Awatar użytkownika
tancerz

Dzięki Detox ;)
Detox pisze:Czekam aż ta współpraca zacznie owocować
Już owocuje ;) co trzeci temat, który odwiedzam ma pełno sygnaturek MJTEAM ;) lol ;).
It's all for Love L.O.V.E

P.s. Może kiedyś dla MJPT zrobisz jgłówną stronkę ;) kto wie ;). Może szefostwo MJPT Cię oto kiedyś poprosi :).
Detox

Po tym wszystkim nie wierze ,że już tak będzie. ;-) Ale cóż.. Nawet jakbym dostał taką propozcyję to trochę nie widzę sensu robienia konkurencji samemu sobie robiąc stronę dla MJPT.. Jedyne wyjście to połączenie obydwu stron tworząc portal o nazwie "Polska strona fanów" ale szefostwo MJPT jest temu przeciwne ,więc nic z tego nie będzie. Zostanie raczej na zawsze tak jak jest.

Tymczasem...

Sporo osób zarzucało mi ,że robię bezsensowną konkurencje MJPT i lepiej dla fanów ,żeby było jedno forum. Niektórzy robili to kulturalnie - inni mniej..

Więc odpowiem jaki widzę w tym sens...

Po 1: MJPT nie ma żadnej strony od jakiegoś czasu. Zatem strona MJTEAM.pl jest pewnym uzupełnieniem tej pustki. Ludzie którzy lubią wchodzić na takie strony mają taką możliwość a tak by nie mieli.. Powiem więcej.. To bodajże jedyna takiego typu strona w całej polsce. MJPT nie ma strony , strona EOK niedawno została zamknięta , strona MichaelJackson.pl zajmuje się głównie organizowaniem imprez i nie ma tam prawie żadnych materiałów dla fanów.. geniusmichaeljackson to głównie strona z tekstem do czytania a multimediów ma niewiele.. podobna sytuacja jest ze stroną mjclub.pl itd. itp. Po prostu nie było takiej strony w polsce ,więc ją zrobiłem.. Nie wiem skąd tak krytyka...

Po 2: Forum może i jest po części konkurencyjne ale tylko po częsci. Dlaczego? Moje forum to miejsce na rozluźnienie i luźną dyskusje a MJPT to w większej mierze miejsce na obiektywne i uporządkowane informacje ;-) Więc to nie do końca to samo. I taki też widziałem sens robiąc moje forum... Dzięki takiemu założeniu można być z powodzeniem aktywnym użytkownikiem na 2 forach czego ja jestem najlepszym przykładem ;-)

Po 3: Podobnie jak MJPT nie mam żadnych korzyści materialnych z prowadzenia portalu a nawet czasami wykładam pieniądze ze swoich ,żeby mógł on istnieć.. Robię to tylko i wyłącznie dla WAS. I naprawdę zależałoby mi ,żeby ten mój wkład został doceniony poprzez ruch na stronie.. Dlatego tak o to walcze różnymi reklamami ,które może i czasami są denerwujące.. Ale chciałbym ,żebyście zrozumieli dlaczego was tak męczę.

I proszę nie mówcie już mi ,że robię bezsensowną konkurencje MJPT i prowadzę do podziałów.. Nie są to takie same strony czy fora tylko tematyka jest pokrewna.

tancerz pisze:Już owocuje ;) co trzeci temat, który odwiedzam ma pełno sygnaturek
Nie wiem czy współpraca owocuje bo ruch na moim forum coraz bardziej zanika i nie mam pojęcia czym to jest spowodowane :knuje: Od czasu założenia mojej strony stat4u odnotowało 150 wejść z mjpt na mjteam.. A kiedy po raz pierwszy otwierałem stronę było ich dużoo wiecej. Mam nadzieje ,że uda mi się znowu przyciągnać jakoś uwagę - po tej całej akcji ludzie już mają wywalone na moją stronę.. Cóż... Za błędy się płaci.

Tymczasem zapraszam do dyskusji co wam się u mnie nie podoba bo widzę ,po ankiecie ,że dużo jest jeszcze do poprawienia ;-) Czekam na uwagi i porządna krytykę ;-) Z góry dzięki.
Awatar użytkownika
tancerz

Detox pisze:ruch na moim forum coraz bardziej zanika
Wiesz .. hmmm bo ja tak sobie myślę, że forum to przede wszystkim ludzie i atmosfera a nie tylko ładny trailer i flashe oraz stronka ;). To tak jak z filmem ;) trailer WOW a film strata czasu. Poświęć więcej czasu dla Fanów więcej konkursów, zloty, zdjęcia i wiadomości o fanach itd ;). Więcej L.O.V.E ;-) nie tylko trailer i wychwalanie, że to najlepsza stronka i najlepsze forum ;) niech taki ebędzie zanim go zaczniesz chwalić ;). Taka moja
Detox pisze:Czekam na uwagi i porządna krytykę
KRYTYKA ;).

A może dlatego, że rejestrują się tam młodzi fani którym szybko zmieniają się gusta co niektórym nie mówię, że wszystkim ;) i znajdują nowych idoli ;) zapominając o tym forum ;).
Detox

Heh.. Nigdzie nie wychwalam mojej strony tylko o niej informuje.. ;-) Doskonale wiem o czym mówisz ale nie o to mi chodzi - mam nadzieję ,że wy tego tak wszyscy nie odbieracie ;-) .

Konkursy już próbowałem robić ale zainteresowanie było zaaa małe ,żeby cokolwiek przeprowadzać. A zloty.. No sorry ja mam 14 lat i mam się brać za organizowanie zlotów nenene Potrzebna byłaby fachowa ręka tak jak np. Kinga ;-) Wiadomości o fanach? Co masz na myśli nenene

Dziękuje za porady i czekam także na inne ;-)
Awatar użytkownika
tancerz

Detox pisze:Nigdzie nie wychwalam mojej strony
A trailer na YT gdzie są hasła : NAJLEPSZA STRONA, NAJLEPSZY DESING, NAJLEPSZE ŹRÓDŁO INFORMACJI, NAJWIĘCEJ MATERIAŁÓW ...

- Czy najlepsza : na to potrzeba wiele lat aby ocenili inni a nie Ty , Najlepszy Design.. jest rzeczą gustu to tez powinni ocenić inni, najlepsze źródło inf. sorki ale MJPT ma najwięcej według mnie ;) a Twoja ok 10 % tego co tu , najwięcej materiałów ;) zajrzyj na multimedię tutaj ;) . Zacznij Tworzyć atmosferę L.O.V.E ;) tak jak Tu ;) na naszym forum to zaprocentuje bardziej niż chwalenie nowej stronki ;)

sorki ale jeśli to nie wychwalanie to nie wiem co to ;-) nenene lol.
Detox

Ale to trailer strony i nawet to nie ja wymyślałem nenene Trailer ma za zadanie zachęcić a nie zniechęcić i nie chodzi o to czy w rzeczywistości jest ona najlepsza tylko żeby użytkownik po jego obejrzeniu miał pozytywny stosunek do strony ;-)

Materiałów na strone jestem w stanie wrzucić 10 razy więcej ale narazie czekam aż będzie większy ruch na stronie bo aktualnie nie widzę sensu dla kogo to robić.. Choć dużo osób już mi pisało ,że i tak materiałów jest dużo. Krótko mówiąc - jeżeli chcecie ,żeby było coś nowego na stronie to rejestrujcie się na forum i bądźcie aktywni - jeżeli dacie coś z siebie to ja wam oddam - w przyrodzie nic nie ginie ;-)

A co do atmosfery.. Właśnie taką tworze na forum i robię w tym celu wszystko ;-) Czym innym jest ta atmosfera która panuje w tym temacie a czym innym jest jak już ktoś się zarejestruje ;-) To ,że tutaj staram się zareklamować jak najbardziej forum to nie znaczy ,że jak już ktoś przyjdzie to już się nie staram aby czuł się dobrze ;-)

Twoja teoria ,że zarejestrowało się u mnie dużo osób ,które miało chwilowy szał na MJ a teraz im się już znudził jest chyba prawdziwa. I nie jest to wina atmosfery bo jest moim zdaniem ona bardzo dobra ;-) Poza tym "dobra atmosfera" to kwestia gustu bo np. ty uważasz ,że na MJPT atmosfera jest prześwietna a np. kiedy rozmawiałem z jednym z moich userów mówił mi ,że na MJPT jest atmosfera beznadziejna... Więc to ,że twierdzisz ,że nie podchodzę do użytkowników z L.O.V.E.M to także jest twoja subiektywna opinia ,której nawet jeszcze nie sprawdzałeś na własnej skórze nenene

Dziękuje za kolejne sugestie.

PS. O co chodziło z tymi wiadomościami o fanach? ;-)
Awatar użytkownika
MJ-fanka

Post autor: MJ-fanka »

Detox pisze: A co do atmosfery.. Właśnie taką tworze na forum i robię w tym celu wszystko ;-) Czym innym jest ta atmosfera która panuje w tym temacie a czym innym jest jak już ktoś się zarejestruje ;-) To ,że tutaj staram się zareklamować jak najbardziej forum to nie znaczy ,że jak już ktoś przyjdzie to już się nie staram aby czuł się dobrze ;-)
Potwierdzam. Atmosfera na forum.mjteam jest świetna ;-) Nie wiem czemu ruch na nim zamiera, mam nadzieje że wkrótce to się zmieni.

L.O.V.E
Michael FOREVER.
Obrazek

www.MJteam.pl
ODPOWIEDZ