[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
agnieszka1978

Post autor: agnieszka1978 »

Dance Team!
Byłysmy dzisiaj w radiu "plenerowym czwórka" mam nadzieję, że sluchaliscie nas uważnie LOL Wstawiam zdjęcie z tego wydarzenia ponizej

http://yfrog.com/9dczwrkaj

Byłyśmy też w Charyźmie zalatwić klub na imprezę...kto jest ciekawy wszytskiego to zapraszam na jutrzejszy Dance Team....liczę, ze fekwencja bedzie całkowita:)
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

siemka ludzie! zostalam podlaczona do internetu jeee :D Tanczcie pieknie ja niestety nie mam takiej mozliwosci bo co drugi weekend zajecia od ranca do wieczora i kiedys jeszcze trzeba do domu jechac...

No to przesledze co przetanczyliscie w tym czasie :)
Trzymajcie sie tanecznie! Mam nadzieje na jakies spotkanie przy piwku :) Wracam do zywych... :)
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

łooł ile tu sie dzieje ;o widać że dawno tu nie wpadałam xP ej jeśli chodzi o impreze to jak najbardziej włączam się do akcji xP w końcu jestem jednym z bardziej zakręconych imprezowiczów w naszym team'ie :dance: jeśli coś moge pomóc to piszcie prosze do mnie albo dzwońcie na kom bo ja nietety ostatnio bardzo rzadko jestem na kompie! ;( Wera,Aga, Jeanny macie mój nr xP
Obrazek
Awatar użytkownika
agnieszka1978

Dobra powiem otwacie jak spawa leży albo jak kto woli stoi. Zależy nam na w miare duzym klubie i nie takim, gdzie przychodzi " napita młodzież". To co udalo nam sie ustalić z Weronika. Tak jak juz pisalysmy wyżej byłyśmy w Charyźmie. Pan menadżer powiedział, ze porozmawia z szefem i mam zadzwonić we wtorek. Ogólnie koszt wynajęcia klubu to około 600 zl...ochrona, ludzie do obsługi baru. Niestety nie da rady w weekend ( piątek, sobota).Jedynie zostaje nam czwartek ewentualnie niedziela. Dzisiaj zadzwoniłam i tak jak mówię ozmawial z szefem i piatek i sobota odpada. Nie spaliłam mostów za sobą, tylko powiedziałam, ze porozmawiam z reszta i oddzwonie. Pan menadżer z Charyzmy wraca w czwartek 14.10.2010. Pan z Blu Note jest barzdiej rozbudowany...LOL. Pytal się czy to musi być w weekend. Ale niestety w sobote i piatek rownież nie da rady...Z tego co zrozumialyśmy z Weroniką to moze sie udać ale np. po koncercie jakimś....Czyli przypuśćmy koncert kończy sie o 22:00( moze byc bis) i np.22:30,wzglednie 23:00 nasza impreza się zacznie. Dla nas to moze i ok bo jestesmy z Poznania, ale gorzej dla ludzi spoza Poznania. Oni przyjada po południu i co dalej zrobią? Pozatym, nie wyobrażam sobie jak DJ sie rozłoży skoro koncert skończy się np o 22:00...Dla mnie to nie pojete. Jka on nam powiedział ze o 2:00 lub 3:00 koniec imprezy to sie zgorszyłam ( zrobil do 4). Ludzie przyjadą z poza Poznania na 3 godziny wzglednie 4 godziny imprezy?. To nie bedzie miało rąk i nóg. Najpóźniej myslałam zeby impreza zaczęla się o 21:00. W Charyźmie jest taka możliwośc. Co prawda to tylko dwa kluby, ktore odwiedziłysmy, ale naprawde dobrych klubów u nas jest mało. Pozatym myslę, ze w jakims chlewie nie warto robic imprezy, bo nas wysmieją...i styczeń powiadomienie o imprezie znaczy dacie ( pan ma moj numer) to zdecydowanie za późno. Nie wiem pomysły sie kończą, a w sobote to nikt nam nie wynajmie klubu ( bo nie zarobia na tym gdyz nasza impreza to impreza charytatywna, a musza zarobić).Jezeli ktos ma jakieś pomysły klubow to prosze o kontakt....umowimy sie z menadzerem..Ja jeszcze poszukam.....kurde no!!!!!!!!!!!!!ludziska...jestem zla!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
agnieszka1978

Chciałam tylko poinformować, że od następnej soboty przestaję uczestniczyć w zajęciach Dance Teamu. Sprawa jest bardzo skomplikowana i jak dla mnie tzw. " nie zrozumienie kontekstu wypowiedzi, a raczej pisowni". Mam nadzieję, że impreza wypali i obiecuję, że będe na tej imprezie jeżeli tylko bedzie taka możliwośc. Dlatego życzę Wam wszystkim bez wyjątku, zebyście wytrwały w tym organizowaniu imprezy. Basia, Karolina, Jeanny jeżeli jest cos co niezozumiale napisałam, albo Was bezposrednio dotknęło to przepraszam. To slowo "przepraszam" jest szczere i myślę, że najbardziej pokrzywdzona jest własnie Basia. Przyznaje się na forum publicznie, że napsialam, ze Basia nie jest mi do niczego potrzebna. Mam tą cywilna odwagę i potrafię przeprosić i przyznac sie do błędów. Ale jeżeli Basia to przeczyta to chce, zeby wiedziała, ze kierowała mną pewna sytuacja nie związana nawet bezpośrednią ze mną. Karolina Ciebie też przepraszam bardzo, bo widocznie jestem źle zrozumiana. Sprawdziłam jeszcze raz moje archiwum GG i faktycznie napisałam, że nie nalezycie do Dance Teamu, bo nie chodzicie na próby. Ale to było tylko i wyłacznie w kontekscie Dance Teamu, a nie że nie mozecie organizować imprezy razem z nami.Pozatym nie powiedziano mi że specjalnie pomimo tego, że się źle czułaś to chciałas sie spotkac żeby uczestniczyć w organizacji imprezy. Jak widac na GG nie widac czlowieka bezposrednio i są to tylko szczątki jakiś zdań źle zrozumianych. Jeanny Tobie moge powiedziec tylko, ze jest mi przykro z niektorych niezrozumianych przez Ciebie i przeze mnie dialogow. Bardzo chciałabym, zeby to sie wszystko wyjaśniło i było tak jak kiedyś, ale niestety czasem nie można dalej iśc jak ma się zal w sercu. Jeżeli pominęłam jeszcze kogoś z przeprosinami to posze się dopomnieć:) Mam nadzieję, ze spotkamy sie nie raz na imprezach róznych i powiemy sobie nomalnie "cześć".....To wszystko co chciałam napisać i mam nadzieję, ze nawet jak ogolnikowo napisałam to nie bedzie przeinaczania moich słów i zrozumiecie, ze nie mam nic do nikogo i nikogo nie mialam zamiaru dyskryminować w organizacji imprezy. Wierzę, ze ona wypali i bedzie naprawdę swietną impreza. Życzę powodzenia i dziekuję za miłe chwile w Dance Teamie zarowno Weonice jak i Jeanny dzięki ktorej tak naprawde się tam znalazłam. uf rozpisalam się za bardzo...
Awatar użytkownika
Annie_17

Post autor: Annie_17 »

hej hej:) ale o co w ogole tu chodzi?:>
postaram się jak najszybciej do Was wrocic, nie gniewajcie sie:*
tęsknie za Wami:*
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Wiesz co Agnieszka daruj sobie takie stawianie sprawy przeciwko mnie.Zaraz wyjdzie że ja tu jestem najgorsza i nie wiadomo co./chyba już to wyszło :smiech: /No nieważne .

I nie musisz zaraz pisać że rezygnujesz z denstimu ponieważ masz tam poświęcane tyle uwagi o której ja mogę tylko pomarzyć.

Na moje powtarzanie kroków tylko raz zwróciła uwagę Patrycja przy okazji uczenia nas innego układu.I to była cała uwaga skupiona na mojej synchronizacji z innymi uczestnikami.

I to jest mój powód rezygnacji który z zajęć na zajęcia odkładam w nadziei że może coś się zmieni.Od dłuższego czasu nie zmienia się nic także mój udział jest bez sensu.

Jeżeli chodzi o organizowaną imprezę to nawet nie zaczęłam uczestniczyć w jej organizacji-ponieważ to Agnieszka i Weronika chodziły po klubach i prowadziły rozmowy.I mam zamiar kontynuować nicnierobienie w tej sprawie...

AMEN

P.S.Na "szopkę" i publiczne " pranie brudów" z mojej strony nie liczcie.
Obrazek

Nie rozumiem Jeanny dlaczego mieszasz wszystko jak mixer. Co ma wspolnego to co pisalam na poczet Twojej rezygnacji?. Nie rozumiem też tego, że zwrócone są oczy na moja osobę w Dance Teamie. Jeżeli czegoś nie umiem zatańczyć to sie pytam i wystarczy zebyś sama też tak robiła. Tak samo Basia pyta jak tańczy sie to czy to. Jeżeli nie podoba się komuś sposob prowadzenia zajęć to trzeba o tym otwarcie powiedzieć, a nie kumulowac w sobie. Piszesz tutaj o tym, ze nie uczestniczysz w "chodzeniu" po klubach. W sobotę miałaś okazję bo chcialam jechac z Wami do "Saterego Kina", a Ciebie nie bylo!. Nie musisz mieszac w to osób, ktore sa niewinne. Ja przyznalam sie do swoich błedow i nie napisalam ani razu że jesteś najgorsza. I powiem to poraz ostatni. To dzięki Tobie jestem w Dance Teamie i dlatego to ja odejde a nie Ty. Jesteś tam dłużej i jesteś tam potrzebna. Więc jeżeli chodzi Tobie tylko o to, ze nie zwracają na Ciebie uwagi to już to wyraziłaś pisząc tutaj i myślę, że to się zmieni. W dodatku rezygnacja jest z mojej strony sama wiesz dlaczego( nie będę pisac na forum tego co napisalam w GG). Nawet jeżlei myslisz że jestem wrogo nastawiona do Ciebie to muszę wypowadzić Ciebie z błędu. A spotkac i tak sie spotkamy, bo trzeba sobie wyjaśnić niektore rzeczy. I na koniec jeszcze napiszę, że uważam ze powinnas zostać w Dance Teamie:)
Awatar użytkownika
Annie_17

Post autor: Annie_17 »

odbywa się jutro dance team? :)
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Jasne moja droga że się odbywa.
Nic się nie zmieniło.Godzina 11.30 ul.Bydgoska 5

;-) ;-) ;-)
Obrazek

Post autor: Trinity »

Awatar użytkownika
agnieszka1978

Dzięki kochana za linka:) Już patrze co to jest, bo szczerze powiem, ze mnie przeraża ten układ, ale do nastepnej soboty podszlifuje:)
Awatar użytkownika
Chriek

Post autor: Chriek »

Życzliwa sugestia od bratniego Ludowego Zespołu Pieśni i Tańca Michaela Jacksona:

Adam (chlopak z filmiku powyzej) swietnie tanczy i cierpliwie tlumaczy, ale wiele ruchow przekombinowuje. Zawsze warto porownac z oryginalem.
www.mjwdt.pl - Michael Jackson Wrocław Dance Team
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

dzięki Chriek :) już nie mogę doczekać się 20 listopada :D:D :D

kochani mam trzy prośby - mieszkamy w tym samym mieście - jeśli są konflikty - czy forum to najodpowiedniejsze miejsce na ich rozwiązywanie? czy cała Polska musi czytać jaki gorący temperament mają poznaniacy? to samo tyczy organizacji imprez - znajdźmy jakiś inny sposób informowania się?

druga prośba to wezwanie do opamiętania. wszystkich Was kocham i zajebiście mi przykro jak rozpadają się fajne relacje. mowa tu o dance teamie, na którym mi zależy, myślę, że Wam też. nie damy rady, jeśli nikt na siebie nie będzie mógł patrzeć i posypią się rezygnacje. Wiedzcie, że są osoby, których zniszczenie tego projektu bardzo dotknie.

trzecie błaganie brzmi - spotkajcie się i omówcie te niedomówienia, nie można trwać w gniewie, to mało majkelowe.... Nie obchodzi mnie teraz kto zaczął i o co poszło i co najbardziej niemajkelowego kto zrobił- idzcie na piwo, na ring, dajcie sobie w mordę, ale zróbcie cokolwiek. Fajnie, gdyby wreszcie było spokojnie.... Błagam.
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Witam sąsiadów. Myślę, że Wrocław nie będzie miał nic przeciwko temu żebym napisała co u nas dobrego, bo poniekąd byliście inspiracją. Nie tylko Wy, inne konflikty też. Plus zwykła potrzeba serca. Otóż zrobiliśmy sobie spotkanie niemichaelowe. Jak już ktoś musiał bo mu się skojarzyło, to proszę bardzo, ale temat MJ był natychmiast kończony. Za to pogadaliśmy o samych sobie. Bałam się, że wyjdzie jak na spotkaniu AA, ale efekt był fantastyczny. Motywem przewodnim były pytania, każdy zadawał jedno i wszyscy po kolei na nie odpowiadali. Z prawem do odmowy odpowiedzi bez podania przyczyny (choć nikt z tego nie skorzystał). Pytania różne przeróżne, od "najgłupsza zabawa w dzieciństwie" po "jak się widzisz w wieku swoich rodziców". Offtop rządził, nagle się wszystkim przypomniały fantastyczne historie z życia, poznaliśmy lepiej swoją osobowość, i przede wszystkim upewniliśmy się, że fajni z nas ludzie, NIE TYLKO dlatego, że słuchamy MJ. Nasz idol nie został zaproszony, sorry Mike. Ale to było potrzebne, żeby wszelkie sprawy taneczno-imprezowe tez zostały za drzwiami. Denerwować sie imprezą będziemy w przeznaczonym na to czasie. Grunt to dobry plan :wariat:
Nie przyszli wszyscy, jakaś połowa, bo pomysł bym z dnia na dzień, ale mniemam, że to się niedługo powtórzy, kto inny będzie mógł, kto inny nie i tak to się wybełta wszystko.
No, a jak już się przepytaliśmy, zagraliśmy w Bang! i Sabotażystę. I nikt nie wie jak Kasia to robi, ale wiecznie to ona losuje rolę "tego złego krasnala".
ODPOWIEDZ