Oh...Tu mi coś do końca nie wyszło...megi1013 pisze: Michu:
http://img98.imageshack.us/i/dsc00389s.jpg/
Tak ty.A kto inny "Żywa Legendo"megi1013 pisze:megi ( ja ) :
http://img209.imageshack.us/i/dsc00390o.jpg/
MichuP15 pisze:O tak!Tego dnia było na prawdę fajnie Smile
Przypomniała mi się sytuacja jak siedzieliśmy w KFC i wymyślaliśmy nazwy dla naszego teama(jak mogliście zauważyć zaszła zmiana w nazwie tematu) pomyśleliśmy żeby mieć taki swój układ, który byłby naszym znakiem rozpoznawczym. Myśleliśmy...I nagle na myśl przyszedł nam Thriller.Jest to przecież legendarny układ naszego Króla.I jak się okazało-prawie nikt nie lubi Thrillera.Powiedzieliśmy, że ten taniec jest bardzo znany, nie ma w nim szczególnych ruchów, piosenka ta żadnemu z nas również nie przypadła do gustu.Pamiętam jak Megi powiedziała, że te ruchy są takie kiczowate i w ogóle zaczęła wymieniać wszystkie wady jakie widzi w teledysku.Mieliśmy ubaw po pachy Buhahahaha
MichuP15 pisze:I jak się okazało-prawie nikt nie lubi Thrillera.Powiedzieliśmy, że ten taniec jest bardzo znany, nie ma w nim szczególnych ruchów, piosenka ta żadnemu z nas również nie przypadła do gustu.Pamiętam jak Megi powiedziała, że te ruchy są takie kiczowate i w ogóle zaczęła wymieniać wszystkie wady jakie widzi w teledysku.Mieliśmy ubaw po pachy
Phoenix pisze:MichuP15 pisze:I jak się okazało-prawie nikt nie lubi Thrillera.Powiedzieliśmy, że ten taniec jest bardzo znany, nie ma w nim szczególnych ruchów, piosenka ta żadnemu z nas również nie przypadła do gustu.Pamiętam jak Megi powiedziała, że te ruchy są takie kiczowate i w ogóle zaczęła wymieniać wszystkie wady jakie widzi w teledysku.Mieliśmy ubaw po pachy![]()
![]()
Za takie herezje wam się należy tylko to:
Teledysk będący kamieniem milowym w tej dziedzinie, kawał SZTUKI, który totalnie zmienił kierunek "pokazywania" muzyki wy, bezbożni, tak objeżdżacie? Należy wam się kara. Tydzień (minimum) w zamknięciu o chlebie i wodzie i non stop włączonym Thrillerem, by pokochać go miłością bezwarunkową! I jeszcze jeden bat na koniec!
DomiMJ pisze:też się nie mogę doczekać piątku
Tak właściwie to czwartku, bo mogę do Was przyjść, a na wieczór pojedziemy do Focusa ( specjalnie żeby poszydzić sobie z ThrilleraMichuP15 pisze:Nie mogę już doczekać się piątku.
Przypuszczam iż sądzę, że was kocham.DomiMJ pisze:Albo to mi się przypomniało :
Your love is magical, that's how I feel
But I have not the words here to explain [ ... ] SLASH ! Buhahahaha
Ooo! Mnie wtedy nie było! Ja jestem emocjonalnie związana z 'Thrillerem' bardziej niż z własną babcią, także ja nie pokutuję!Phoenix pisze:Należy wam się kara. Tydzień (minimum) w zamknięciu o chlebie i wodzie i non stop włączonym Thrillerem, by pokochać go miłością bezwarunkową! I jeszcze jeden bat na koniec! A ty ty!
Rodacy, przemawiam do was spod pięciu warstw polaru, kołderki i kocyka jeśli do jutra wyzdrowieję to szykujcie się emocjonalnie na moją obecność. Kropka.megi1013 pisze:ak właściwie to czwartku, bo mogę do Was przyjść, a na wieczór pojedziemy do Focusa
Tak! Tak! Tak! Tak, jak Ci mówiłam zdrowiej kobito! Jutro obecność obowiązkowaKinGa * pisze:Rodacy, przemawiam do was spod pięciu warstw polaru, kołderki i kocyka jeśli do jutra wyzdrowieję to szykujcie się emocjonalnie na moją obecność. Kropka.
Mówiłam wam, obserwując siadeh_ nauczyłam się sztuki teleportacji ;-PMichuP15 pisze:Następnie pojawiła się KinGa * i nawet nie wiemy jakim cudem do nas trafiła, gdyż jest ze śródmieścia. Nenenene
Miśku, trochę kulturyMichuP15 pisze:PS.:KUPA
Uhmm i zaprezentowałam wam supertrudną choreografię do In The Closet z HIStory Tour.MichuP15 pisze:Również poćwiczyliśmy taniec
Tiiaa, a Kinga ma + 18 jak nie wiem co.DomiMJ pisze:Przypomniało mi się co KinGa * mówiła,ale to jest .. +18 . XDD
Drogi mjrink'u Wiatrak znajduje si w Fordonie, koło takiego kościoła (Megi wie lepiej). ALE DROGI mjrink'u nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z faktu, iż nasz Dance Team składa się (póki co) z 4 osób w przedziale wiekowym 'nie więcej niż 14'. Naprawdę będzie Ci sprawiało przyjemność biesiadowanie z taką zgrają? Poza tym, bądźmy szczerzy - boimy się Ciebiemjrink pisze:LUDZIE GDZIE JEST TEN WIATRAK!!!!!!!!!!!!!!