Pałeczkę przekazuję mojej żonie Speed Demonowi, a ja się żegnam i dziękuję ponownie, że byliście ze mną i z nami przez te kilka długich tygodni.
Poniżej wyniki, statystyki, niuanse.
W zabawie wzięło udział 22 użytkowników;
- uczestnicy zabawy przyznali w sumie 1569 punktów;
- najwięcej 'dziesiątek' otrzymał 'Blankiet', było ich aż 7 i za ten wyczyn przyznaję mu tytuł MVU a także statuetkę złotego, brzydkiego i łysego gościa oraz tytuł doktora honoris causa Akademii Rolniczej w Dublanach;

- najczęściej 'głosowanym' użytkownikiem był również 'Blankiet', za co otrzymuje nagrodę publiczności w postaci wiecznej pamięci naszej oraz statuetkę wygięcia roku

Żeby wszystkiego stało się zadość, poniżej zwycięzcy oraz reszta wraz z ilością przyznanych punktów:
Miejsce 28. - fantasticzna 'MJfanTASTIC' - 5 punktów, dwa głosy.
Miejsce 27. - egzekwo największa fanka 'PAulina (big fanka) oraz jej 'siorka' - po 6 puntków i jednym głosie, za ten wyczyn otrzymują film na DVD z Patton'em Oswalt'em, pt. Big Fan.
Miejsce 25. - tutaj mamy egzekwo trzy osoby, a są to: Piotrusia Pani, lama_louie oraz tańczący delfin - wszyscy otrzymali po 7 punktów. Miejsce 25. jest słabe, więc nagród pocieszenia nie będzie. Poza tym zajmujecie 3 miejsca ; P
Miejsce 22. - 'Smooth Criminalistka' z 9 punktami, za 'pocket 2' otrzymujesz specjalną nagrodę organizatora, talię kart do gry w pokera w brzydkim, czerwonym pudełku.

Miejsce 21. - to 'derozje' i 18 punktów, za 'oczko' otrzymasz jako nagrodę pocieszenia rebus/quiz obrazkowy dotyczący swojego nicka

Miejsce 20. - mimi-yoshi i 20 punktów, ode mnie otrzymujesz bilet na udział w programie 'Takeshi Castle'

Miejsce 19. - 'karolowanka' z 21. punktami, możesz sobie wydrukować kolorowankę i pomalować świat Stewiemu.
Miejsce 18. - egzekwo 'wojowniczka.światła' i 'Lady Banana' - po 22 punkty. Proszę jak się dobrały, give_in_to_me wypowiedz się co sobie mogą dla pocieszenia zrobić.
Miejsce 16. - znowu egzekwo 'Kacmurka' <3 i 'po-cichu' - po 32 punkty. No proszę jak się pięknie w pary łączą nicki o największych konotacjach. PS. wiemy, czemu Murek nie miał nigdy kaca i dobrze grał, KacMurka uciekł po-cichu na MJPT ; )

Miejsce 14. - 'insomniaof' z 37. punktami, akurat w radiu leci bilidżin, to dżin dostaniesz, a w zasadzie obrazek dżinu.

Miejsce 13. - egzekwo po raz enty 'homesick' i i i i Luis_Makrela oboje otrzymali po 41 punktów, jako nagrode pocieszenia, możecie się spotkać we własnym zakresie i przeprowadzić jakąś konstruktywną rozmowę o radiowych reklamach Lidla.
Miejsce 11. - 'Krzychu Redhedzio' z 44! punktami. Za miejsce 12 miał być rower, ale z racji ilości punktów, udało Ci się uzyskać nagrodę specjalną - pomnik Adama Mickiewicza. Problem z transportem był mały, więc postawiliśmy go w Krakowie na rynku, cobyś łatwo go znalazł. Do odbioru osobistego. "A imię jego czterdzieści i cztery..."
Miejsce 10. - 'SZEŚĆSETBANIEK' z 47. głosami. No nic nie wymyśle noooo. Masz przecież wszystko, udział w konkursie był honorowy.
Miejsce 9. - 'malakonserwa' i 48 punktów. Za miejsce dziewiąte możesz wybrać się do salonu tatuażu ogarnąć taką dziarę, obyś tylko mała była.
Miejsce 8. - 'cyberkinol' z 54 punktami. W nagrodę za ósemkę możesz poczytać sobie biografię Salvadora Dali.
Miejsce 7. - 'cobytuby' i 64 punkty. Hm cobytuby za nagrodę przyznać... Wiem, pobawiłem się w przestawianie literek w nicku i wyszło coś fajnego. Nagrodą są buty obcego z nowej kolekcji, niech Ci służą wiernie, uwaga na predatora.

Miejsce 6. - 'zabiłamślimaka' z 70 punktami. Za szóste miejsce musisz odpowiedzieć na apel dziewczynki, która ma problemy ze ślimakami. Jako specjalistka wiesz co robić.

Miejsce 5. - 'Stanisław Leon Kazberuk' z 76 punktami. Nagrodą pocieszenia będzie możliwość udziału w castingu do musicalu 'Me and my girl', który odbył się 18 maja 2010 r. o godz. 12.00, w siedzibie Teatru w Poznaniu, przy ulicy Niezłomnych 1E. Życzymy powodzenia.
Miejsce 4. - 'Cocking' - 80 punktów. Wielkie rozczarowanie tej edycji, murowany faworyt od początku, przy końcu trochę niezrozumiany przez ludzi. Za miejsce czwarte, tuż za pudłem, bilet do wioski Cocking w Anglii. Zostaniesz również wpisany do encyklopedii, jako definicja nowego rodzaju uprawiania miłości, twardej, szybkiej i zbiorowej.
I uwaga uwaga, pierwsza trójka notowania!
Miejsce 3. - 'majkelzawszespoko' per mła i 97 punktów otrzymuje tytuł trzeciego najlepszego, aktywnego nicka MJPT. Za miejsce trzecie dowolna porada u sołtysa wsi Orzechówka, a że nazwa wsi od razu kojarzy mi się z wódkę, dodatkowo 2 tygodnie w klinice odwykowej na ranczu w Kadach koło Grodziska Mazowieckiego.
Miejsce 2. - 'herbata_wymiata' i 102 punkty. Rzutem na taśmę wskoczyła na 2. miejsce podium, do miejsca pierwszego jednak sporo zabrakło. Nagroda będzie skromna, jak Twoja obecność z nami, ale na temat.
Silver tea infuser.

Iiiiiii MIEJSCE 1. - 'Blankiet' - 125 punktów, czyli 7,96% wszystkich punktów! Niewątpliwy, bezkonkurencyjny i bezapelacyjny tryumf tego Pana! Zapomniałem jednak wspomnieć przed zabawą, że nagrodą za pierwsze miejsce jest dyskwalifikacja i zgodnie z punktem 1 regulaminu tej zabawy 'pierwsi będą ostatnimi, a ostatni będą pierwszymi', także zwyciężczynią zabawy zostaje MJfanTASTIC! Gratuluję.
Nagrodą za zwycięstwo jest wzór blankietu przelewu na 400 złotych:

a także kocyk Szymona:

Dziękuję wszystkim za zabawę i czekamy na kolejną 'na serio' edycję Najsłabszego Ogniwa, którą poprowadzi jedyny i niezastąpiony Speed Demon!
Komentujemy tutaj!