Witam :) Wszystkich - Agata

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
AgentkaKa

Witam :) Wszystkich - Agata

Post autor: AgentkaKa »

Witam
Mam na imię Agata, mam 27 lat, męża i córeczkę. Czyli przeciętna osobowość ( chyba) ;)
Ubóstwiam Michaela od dziecka, pierwsza piosenka jaka zapadła mi w pamięć to Smooth Criminal i do dzisiejszego dnia jest ona moją najlepszą piosenką na świecie. Mam z nią wiele przemiłych wspomnień z dzieciństwa to powoduje, że jest dla mnie magiczna. Choć przez lata nie miałam pojęcia o czym jest, moim zdaniem Michael śpiewać często niewyraźnie ( ale to moja opinia). Wszyscy w moim otoczeniu wiedzieli, że uwielbiam Jego muzykę ale nigdy nie interesowało mnie to pisały gazety ani jego życie prywatne. Zawsze wychodziłam z założenia, że ''pisemka'' i tak piszą kompletną bzdurę i taka osobowość ja Michael skutecznie broni swojej prywatności. Poszłam na TII z sentymentu i ciekawości, cudowne to co mogło być. Przez ostatni rok zastanawiałam się o co chodziło Mu mówiąc, ze zostało na 4 lata na poprawę i tak kilka dni temu postanowiłam to sprawdzić. Nie mogłam uwierzyć w fora typu MJ ŻYJE gdzie ludzie czasem wypisują takie rzeczy, że powinni się leczyć. Ale i byli tacy którzy starali się przedstawić fakty :) Osobiści jak większość wolałabym aby faktycznie okazał się to mistyfikacją i są faktycznie wypowiedzi, które to potwierdzają, ale może to być gra. Pożyjemy - zobaczymy. Nadzieja matką głupich albo jak kto woli - umiera ostatnia ;) Trafiłam na to forum i tu dowiedziałam się niesamowitych rzeczy. Przeczytałam temat (tytułu dokładnie nie pamiętam) ''co byście chcieli wiedzieć o Michaelu'' i tam otrzymałam ( prawie) odpowiedź ale ona spadła na drugi plan. To co wyczytałam było niesamowite. On był niezwykły bardziej niż myślałam, do tej pory przysłuchiwałam się jedynie słowom piosenek i ich przesłaniom.
Ale reasumując - nie wiem nic więc nie będę się często wypowiadać na forum, na pewno całe przeczytam - jestem zafascynowana. Na pewno będę miała kilka pytań.
Tak więc Witam Was i gratuluję tym, który dobrnęli do końca mojego postu ;)
Awatar użytkownika
Maria

Post autor: Maria »

Witam kolejną forumowiczkę :-)
Każdy tak najpierw twierdzi, że pisać nie będzie, a potem się samoistnie rozkręca blabla Zachęcam zatem do dyskusji ale przede wszystkim do miłej zabawy. Pozdrowienia dla szczęśliwej familii :D

There's a place in your heart
And I know that it is love
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

witaj :)
ja nie mam córeczki, ale w pierwszej trójce moich debeściaków znajduje się Smooth Criminal (w ogóle cała płyta BAD jest w mojej pierwszej trójce,haha)
pozdrawiam i życzę miłego pobytu na forum (:
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Witamy na forum Agatko, miłej zabawy :happy:
Awatar użytkownika
Mrkariinka

Post autor: Mrkariinka »

Witaj, miłej zabawy i pobytu na forum :)
Awatar użytkownika
kochamMJ

Post autor: kochamMJ »

Ja też witam :-) Też nas jest trójeczka w rodzinie ;)
Obrazek

"(...) myślicie, że jesteście sami? Właśnie poczuliście mój dotyk..."
Awatar użytkownika
angelamw

Post autor: angelamw »

Witaj na forum
Obrazek
Whatever Happens, Don't Let Go Of My Hand...
Awatar użytkownika
breakofdawn

Post autor: breakofdawn »

witamy witamy :)))
Obrazek
'Cause You Can Climb The Highest Mountain, Swim The Deepest Sea
Awatar użytkownika
Michael FOREVER!!!

Post autor: Michael FOREVER!!! »

Witam Cię serdecznie
Agato bardzo mnie cieszy,iż właśnie od piosenki Smooth Criminal zaczęła sie twoja przygoda z MJ ponieważ moja córa tę piosenkę pokochała od razu......nawet nie wspomnę ile razy oglądałam i słuchałam jej wykonanie....a teraz zapisała się na tańce i być może kiedyś coś z tego jeszcze będzie, bynajmniej jestem z niej bardzo dumna....

miłego pobytu na forum.
NAZAWSZE w moim sercu!!!!!!MICHAEL JACKSON 1958-2009
adula.8

Post autor: adula.8 »

Witam i miłego pobytu na forum życzę ;-)
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Obrazek

Post autor: Apsiek »

Witaj, też jestem zwolenniczką czytania aniżeli pisania ;-) Życzę miłego pobytu na forum ;-)
Awatar użytkownika
bercia.bella

Post autor: bercia.bella »

Witaj! Miłego pobytu na forum! Ja również wolę czytać niż sama się wypowiadać.
<<Głos dostałem od Boga, ale to pozwoliliście żeby świat mnie usłyszał.>>
Awatar użytkownika
MichuP15

Post autor: MichuP15 »

Witaj na forum.
;-)
Obrazek
ODPOWIEDZ