Ok :) ES będzie gotowe może na przyszły tydzień ;p Niestety czasu nie mam wcześniej :/gosieq pisze:Aaaaaahahaha, kapitalne Majkelki.![]()
Gratuluję pomysłu i wykonania.
A mogę prosić obszarpanego Majkelka z Earth Song? xD
By Ginny
A Ty popracuj nad byciem milszym. To, że jesteś kujonem nie znaczy że możesz poprawiać innych! Nienawidzę takich głąbów jak ty. Ma niską samoocenę to ma, nikt jej tego nie może zabronić. I sama pisała, że ma duzo zamówień, więc jej nie popędzaj.marcinokor pisze:O rany robisz z igły widły. Tragedia! Tragedia! Jaka znowu tragedia, to że ma włosy nie z tego okresu nie znaczy, że Ci nie wyszedł. Popracuj nad samooceną.
P.S. Czekam na swoje zamówienie
A co do tego Bloodowego MJ jest extra! Choć włoski nie z tej ery ale i tak siuper! =D
-> ostrzeżenie.
mav.
Dziękuję za wstawienie się za mnie :) Wiem że włoski nie z tej ery, ale nie wiedziałam jak je zrobić więc tylko głowę skopiowałam ;pSusie<3 pisze:A Ty popracuj nad byciem milszym. To, że jesteś kujonem nie znaczy że możesz poprawiać innych! Nienawidzę takich głąbów jak ty. Ma niską samoocenę to ma, nikt jej tego nie może zabronić. I sama pisała, że ma duzo zamówień, więc jej nie popędzaj.marcinokor pisze:O rany robisz z igły widły. Tragedia! Tragedia! Jaka znowu tragedia, to że ma włosy nie z tego okresu nie znaczy, że Ci nie wyszedł. Popracuj nad samooceną.
P.S. Czekam na swoje zamówienie
A co do tego Bloodowego MJ jest extra! Choć włoski nie z tej ery ale i tak siuper! =D
-> ostrzeżenie.
mav.
Heal The World
Make it a better place
For you and for me
And the entire human race
Make it a better place
For you and for me
Bronię koleżanki i ostrzeżenie =( A marcinokor ma prawo mi mówić na chacie że mam spadać z chatu i nie wracać? Bo tylko się z nim przekomarzam? I mówię w żartach? Jeśli ja dostałam ostrzeżenie za takie coś, to on też powinien za obrażanie koleżanki z forum. Bo to na jedno i to samo wychodzi. Nie chcę się kłócić z Moderatorami, bo mam do nich szacunek i cieszę się, że trzymają porządek na forum, ale za takie coś?
Ginny, możesz mi zrobić Mikusia z ,,Man in the mirror'' ? Koocham tąą piosenkęę, zwłaszcza Michaela w tym teledysku... I możesz coś dorobić z tekstem ,,Change the world''? Baardzo bym prosiła... ustawiłabym sobie na tapetę ^.^ Nie musisz się spieszyć =) Poczekam *.*

Ginny, możesz mi zrobić Mikusia z ,,Man in the mirror'' ? Koocham tąą piosenkęę, zwłaszcza Michaela w tym teledysku... I możesz coś dorobić z tekstem ,,Change the world''? Baardzo bym prosiła... ustawiłabym sobie na tapetę ^.^ Nie musisz się spieszyć =) Poczekam *.*
Możesz napisać mi na priv o co dokładnie chodzi? :) Chodzi ci o sklejone zdjęcia itd czy narysowanego? I wyślij mi ten napis :)Susie<3 pisze:Bronię koleżanki i ostrzeżenie =( A marcinokor ma prawo mi mówić na chacie że mam spadać z chatu i nie wracać? Bo tylko się z nim przekomarzam? I mówię w żartach? Jeśli ja dostałam ostrzeżenie za takie coś, to on też powinien za obrażanie koleżanki z forum. Bo to na jedno i to samo wychodzi. Nie chcę się kłócić z Moderatorami, bo mam do nich szacunek i cieszę się, że trzymają porządek na forum, ale za takie coś?![]()
Heal The World
Make it a better place
For you and for me
Make it a better place
For you and for me
Susie<3 pisze:Nienawidzę takich głąbów jak ty.

Omg, oglądnęłam Mam Talent w spokoju, zapowiadał się fajny wieczór, wchodzę na forum i bum

Tak samo ty. Nie że cię wyzywam, ale błagam, nie bądźcie dla siebie nie mili.Susie<3 pisze:A Ty popracuj nad byciem milszym
Co do Mike'a z Blood On The Dance Floor, to jest świetny, gratuluję. Poproszę o michaela z teledysku Billie Jean, chyba, że już był.
- marcinokor
Dla informacji panny złośnickiej (Susie<3). Wiem wyszło niezbyt grzecznie, ale wcale tak nie chciałem. Chodziło mi o to, że nie należy oceniać siebie tak surowo. Ten Mike jest śliczny. A to, że tylko przypominam o swoim zamówieniu nie znaczy, że ją poganiam. A teraz ja chciałbym się pogodzić, więc zakończmy ten głupi spór.
A teraz do Ginny
Przepraszam, że tak wyszło. Miałem zły humor i... no nie wiedziałem co tak za bardzo piszę. Szkoła mnie wkurzyła itd. No i naprawdę twoje prace są świetne. Nie powinnaś mówić, że są głupie ani że Ci nie wyszły, bo tak nie jest.
A teraz do Ginny
Przepraszam, że tak wyszło. Miałem zły humor i... no nie wiedziałem co tak za bardzo piszę. Szkoła mnie wkurzyła itd. No i naprawdę twoje prace są świetne. Nie powinnaś mówić, że są głupie ani że Ci nie wyszły, bo tak nie jest.

- Dzwoneczek MJJ
- Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?
Mój On jest! xDGinny352 pisze:Ok... zrobiłam Bloodowego MJ, ale to jest tragedia!
Nie udał się w ogóle! :/
Dla ciekawych mojej nieudanej pracy:
http://img824.imageshack.us/i/botdfmjjo.jpg/
Ginny super, choć fakt krzaki nie te.

Dziękuję!
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*