Siemacie :)
Siemacie :)
witam! juz jakis czas temu zarejestrowalem sie, jak poszukiwalem jednej piosenki Michaela :) dopiero teraz mam wiecej czasu, zeby cokolwiek napisac :) nie jestem moze jakims wybitnym fanem Michaela Jacksona, jednakze uwazam go za jedna z najbardziej wyrozniajacych sie gwiazd muzyki. Pewnie kazdy z Was wie, ze co pojawiala sie nowa jego piosenka, od razu stawala sie hitem. I za to respekt :) Cenie go za muzyke jaka tworzyl. Nie oceniam jego zycia prywatnego i nie mam zdania na ten temat. Interesuje mnie jego muzyka :) pozdrawiam wszystkich!
Re: Siemacie :)
Cześć.

No i dobrze.cortex pisze: Nie oceniam jego zycia prywatnego i nie mam zdania na ten temat. Interesuje mnie jego muzyka :)

Re: Siemacie :)
Masz rację, myślę że trafiłeś na odpowiednie forum - nawet jeśli nie jesteś WIELKIMcortex pisze: (...) jednakze uwazam go za jedna z najbardziej wyrozniajacych sie gwiazd muzyki.

Witam Cię serdecznie!

"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Witaj w naszym gronie, cortex 
To miłe, co napisałeś, bo oznacza, że są tacy ludzie, którzy pomimo wszelkich kontrowersji, które Michael wokół siebie tworzy, potrafią trzeźwo zauważyć, że nie jest On ot takim sobie po prostu Artystą.
Baw się dobrze!

To miłe, co napisałeś, bo oznacza, że są tacy ludzie, którzy pomimo wszelkich kontrowersji, które Michael wokół siebie tworzy, potrafią trzeźwo zauważyć, że nie jest On ot takim sobie po prostu Artystą.
Baw się dobrze!

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me