W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Mam na imię Jagoda, liczę już 32 lata, mieszkam w Warszawie. Michaelowi fanuję już 20 lat
Wychowuję synka Kubusia - zapewnie większość z Was widziała go na zlocie w Warszawie minioną niedzielę
Zamieściłam w odpowiednim temacie dwa filmiki z występów z Jego udziałem na Bemowie
kochamMJ, Witam Ciebie gorąco, jak również Kubusia, który dał niezły popis na koncercie. Oglądałam na stojąco. Nowy narybek nam rośnie i to bardzo dobrze wróży na przyszłość :D
Bez wątpienia myślę, że szybko się tu zadomowisz, zatem miłej zabawy z pozostałymi MJówkami :)
There's a place in your heart
And I know that it is love
Maria pisze:kochamMJ, Witam Ciebie gorąco, jak również Kubusia, który dał niezły popis na koncercie. Oglądałam na stojąco. Nowy narybek nam rośnie i to bardzo dobrze wróży na przyszłość :D
Bez wątpienia myślę, że szybko się tu zadomowisz, zatem miłej zabawy z pozostałymi MJówkami :)
Nic dodać nic ująć.
Witamy.
Synek genialny.
Miałam okazję chwilkę z nim pogadać
Wymiata.