Nie spokojnie! Aż tak szaleć nie będę ;p Mam dwie godziny dziennie, ale jakoś dam radę ;p Twój Bloodowy MJ jest już w planach :D Jest na szczycie listy zamówień i wykonam go jutro.. albo zacznę chociaż ^^Dzwoneczek MJJ pisze:Ginny352- jestem pełna podziwu dla efektów Twojej pracy!Ja to tylko umiem się pomalować w Paint-cie. xD
Jeśli masz coś zawalać tudzież nie sypiać po nocach to ja ładnie zaczekam na Bloodowego MJ-a do next weekend.
By Ginny
Heal The World
Make it a better place
For you and for me
And the entire human race
Make it a better place
For you and for me
- Dzwoneczek MJJ
- Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?
Czuję się taka fajna. xDGinny352 pisze: Nie spokojnie! Aż tak szaleć nie będę ;p Mam dwie godziny dziennie, ale jakoś dam radę ;p Twój Bloodowy MJ jest już w planach :D Jest na szczycie listy zamówień i wykonam go jutro.. albo zacznę chociaż ^^
Dziękuję, ale naprawdę się nie śpiesz.

One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
wow... teraz to ja poczułam się fajna ;pDzwoneczek MJJ pisze:Czuję się taka fajna. xDGinny352 pisze: Nie spokojnie! Aż tak szaleć nie będę ;p Mam dwie godziny dziennie, ale jakoś dam radę ;p Twój Bloodowy MJ jest już w planach :D Jest na szczycie listy zamówień i wykonam go jutro.. albo zacznę chociaż ^^
Dziękuję, ale naprawdę się nie śpiesz.Jeśli wyjdzie Ci choć w połowie tak dobry jak wcześniejsze prace otrzyma antyramę i zagości u mnie na pianinie.
Heal The World
Make it a better place
For you and for me
Make it a better place
For you and for me
- Dzwoneczek MJJ
Jak się szczęśliwie cierpi na chorobę zwaną Blood On The Dancefloor to tak już jest.Ginny352 pisze: wow... teraz to ja poczułam się fajna ;p

One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
- marcinokor
- Dzwoneczek MJJ
Ponieważ zajmują się tym co najbardziej kochają czyli... Tworzeniem.marcinokor pisze:A tak na marginesie to czemu wszystkie twórcze osoby mają tak mało czasu!!!

One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
No tak, nie będę się sprzeczać ;p Można to tak nazwać ^^Dzwoneczek MJJ pisze:Ponieważ zajmują się tym co najbardziej kochają czyli... Tworzeniem.marcinokor pisze:A tak na marginesie to czemu wszystkie twórcze osoby mają tak mało czasu!!!
Heal The World
Make it a better place
For you and for me
Make it a better place
For you and for me
Hehe... te usta wynikały z braku pomysłu... potem sama się domyśliłam że to wygląda bynajmniej śmiesznie, ale nie chce tego poprawiać ;p Jestem za dużym leniem :D Ale dzięki za radę ^^Natalia88 pisze:Na pierwszych dwóch pracach, usta MJ'a wyglądają jak... no bynajmniej mi się kojarzą z jądrami :F
Gdyby dało się to poprawić, bo reszta jest świetna! Np. Usta na Dirty Diana czy Billie Jean są super :D
Ogólnie prace bardzo dobre :D
Heal The World
Make it a better place
For you and for me
Make it a better place
For you and for me
Ok... zrobiłam Bloodowego MJ, ale to jest tragedia!
Nie udał się w ogóle! :/
Dla ciekawych mojej nieudanej pracy:
http://img824.imageshack.us/i/botdfmjjo.jpg/
Nie udał się w ogóle! :/
Dla ciekawych mojej nieudanej pracy:
http://img824.imageshack.us/i/botdfmjjo.jpg/
Heal The World
Make it a better place
For you and for me
Make it a better place
For you and for me