Odsłonięcie tablicy pamiątkowej, Bemowo, 26.09.2010
Miło mi będzie tak cichutko przyłączyć się do ekipy fanów MJa na Bemowie. Do zobaczenia.;]
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- MadziaLenka
dziękuję bardzo za tak wyczerpującą odpowiedz:)akaagnes pisze:zdecydowanie centralna. autobusy 506 i 125 spod metra świętokrzyska, 105 dw, centralny. ze 125 i 105 wysiadacie na Człuchowskiej (przystanek na żądanie). http://ztm.waw.pl/rozklady.php?c=76&r=1 ... -09-20&l=1 sprawdziłam, bo sama nie wiem na 1000% :PMadziaLenka pisze:ponieważ nasz team będzie jechał pociągiem to "na której Warszawie" nam najlepiej wysiąść by jak najszybciej i jak najłatwiej dotrzeć na miejsce??
uratowałaś nam życie.
Do zobaczenia już dziś

HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
- Dzwoneczek MJJ
- Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?
- SuperFlyB.
Jako, że wcześniej wróciłem, to pozwolę sobie skomentować...
Było suuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!! Świetne miejsce, dobra organizacja (pomijam opóźnienie), BOSKIE konferansjerki!!!
No i te dzieciaczki. Fajnie jest być dzieckiem.
To tak na świeżo, bez głębszych przemyśleń.
PS płyta wyszła świetnie, lepiej niż ja sobie wyobrażałem. Duuuuży PLUS
PS2 miło było znaleźć się w towarzystwie, które podziela twoją... pasję, jeśli tak to można nazwać. I zabawnie jest kojarzyć niektóre osoby z forum, chociaż one nie mają bladego pojęcia kim jesteś
Było suuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!! Świetne miejsce, dobra organizacja (pomijam opóźnienie), BOSKIE konferansjerki!!!
No i te dzieciaczki. Fajnie jest być dzieckiem.
To tak na świeżo, bez głębszych przemyśleń.
PS płyta wyszła świetnie, lepiej niż ja sobie wyobrażałem. Duuuuży PLUS
PS2 miło było znaleźć się w towarzystwie, które podziela twoją... pasję, jeśli tak to można nazwać. I zabawnie jest kojarzyć niektóre osoby z forum, chociaż one nie mają bladego pojęcia kim jesteś

Było fantastycznie!
Już na wejściu na łopatki rozłożył mnie Michael a'la 'Bad' w wersji bardzo mini :) Po prostu cudo. Do końca imprezy powstrzymałam się przed porwaniem tego malucha ;)
Występy dance teamów i "małego billie jean" - super!
Wstęp tancerza - wiadomo - REWELACJA!
Kasiu, Twój show był niesamowity! Tym razem przebiłaś samą siebie. Wielki plus za muzykę na żywo. Brawa dla zespołu! Byliście rewelacyjni. Tancerze również pierwsza klasa. Tego smooth'a nie zapomnę nigdy :)
Wielkie dzięki dla organizatorów. Widać, że poziom imprezy wzrasta z roku na rok. Już nie mogę się doczekać września 2011 ;)
Pozdrowienia dla całej ekipy łódzko-warszawskiej, która jak zawsze gwarantuje dobrą zabawę :*
Już na wejściu na łopatki rozłożył mnie Michael a'la 'Bad' w wersji bardzo mini :) Po prostu cudo. Do końca imprezy powstrzymałam się przed porwaniem tego malucha ;)
Występy dance teamów i "małego billie jean" - super!
Wstęp tancerza - wiadomo - REWELACJA!
Kasiu, Twój show był niesamowity! Tym razem przebiłaś samą siebie. Wielki plus za muzykę na żywo. Brawa dla zespołu! Byliście rewelacyjni. Tancerze również pierwsza klasa. Tego smooth'a nie zapomnę nigdy :)
Wielkie dzięki dla organizatorów. Widać, że poziom imprezy wzrasta z roku na rok. Już nie mogę się doczekać września 2011 ;)
Pozdrowienia dla całej ekipy łódzko-warszawskiej, która jak zawsze gwarantuje dobrą zabawę :*
OH ! AH! oh! oh!
pięknie było. dziękuję wszystkim za atmosferę.
najbardziej najzupełniej i absolutnie zaczarował mnie show Kasi, tancerzy i zespołu. zespół świetny, niech grają nam częściej, tancerze jak z teledysków no a Kasia stała się Michaelem, naprawdę! to było niesamowite,,,black or white, smooth, thriller- no po prostu koncert Michaela ! wykonanie Smile- piękne przepiękne, wolę od speechless, wzruszyłam się.
absolutnie bezcenny heal the world, trzymanie się za ręce... :) mega mega!
TABLICA!- wspaniale, że powstała, że jest, też się wzruszyłam :P dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do jej powstania:):*
dziękuję jeszcze raz wszystkim szczególnie BREWteam :D:*
pięknie było. dziękuję wszystkim za atmosferę.
najbardziej najzupełniej i absolutnie zaczarował mnie show Kasi, tancerzy i zespołu. zespół świetny, niech grają nam częściej, tancerze jak z teledysków no a Kasia stała się Michaelem, naprawdę! to było niesamowite,,,black or white, smooth, thriller- no po prostu koncert Michaela ! wykonanie Smile- piękne przepiękne, wolę od speechless, wzruszyłam się.
absolutnie bezcenny heal the world, trzymanie się za ręce... :) mega mega!
TABLICA!- wspaniale, że powstała, że jest, też się wzruszyłam :P dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do jej powstania:):*
dziękuję jeszcze raz wszystkim szczególnie BREWteam :D:*
http://img263.imageshack.us/img263/5388/1bez200.gif
MED is not so bad as they say.
mad bad med
believer
MED is not so bad as they say.
mad bad med
believer
Od ostatniego występu Kasi, który widziałem, jej poziom wzrósł diametralnie. Pamiętam występ w Nowym Dworze/Mińsku Mazowieckim na dniach miasta ok 2005/2006. Tamten występ był raczej kiczowatą parodią. Zbita z desek scena, podchmieliony wodzirej i w tym wszystkim MJ "na poważnie". Wokal raczej nieciekawy, muzyka z podkładu. Cały obraz poprawiał wysoki poziom kreacji, ale to zadziwia przez chwilę, podobnie jak tanic, który bez fajerwerków szybko staje się powtarzaniem ruchów robotopodobnych. Podobny obraz został mi po obejżeniu filmów reklamowych ze strony Kasi.
To co zobaczyłem po tych 5-6 latach w niedzielę powaliło mnie! Teraz wokół ciebie powstał krąg prawdziwych artystów, do którego niewątpliwie sama zaczęłaś się zaliczać. Nie odstajech ani na krok od profesjonalnych tancerzy, a śpiew pasuje do świetnych muzyków, jacy ci akompaniują. !Smile! Znikło już wrażenia, że może i koncert jest bez prawdziwej muzyki, w marnym otoczeniu scenicznym, ale w końcu to nasz występuje! Trzeba chwalić! Przyszli ze mną trzej koledzy, wcale nie fani. Wasz występ od strony muzyczno artystycznej zachwycił także ich.
Wielkie gratulacje!
p.s. Czy występy dalej są tylko hobby, czy to już zawód?
To co zobaczyłem po tych 5-6 latach w niedzielę powaliło mnie! Teraz wokół ciebie powstał krąg prawdziwych artystów, do którego niewątpliwie sama zaczęłaś się zaliczać. Nie odstajech ani na krok od profesjonalnych tancerzy, a śpiew pasuje do świetnych muzyków, jacy ci akompaniują. !Smile! Znikło już wrażenia, że może i koncert jest bez prawdziwej muzyki, w marnym otoczeniu scenicznym, ale w końcu to nasz występuje! Trzeba chwalić! Przyszli ze mną trzej koledzy, wcale nie fani. Wasz występ od strony muzyczno artystycznej zachwycił także ich.
Wielkie gratulacje!
p.s. Czy występy dalej są tylko hobby, czy to już zawód?
Hej.
Teraz moja kolej. :)
Przede wszystkim bardzo dziękuję wszystkim "figurom" za dobrą zabawę
- Kindze siadeh_, której zupełnie nie poznałam na początku przez RUDE włosy! wow
- Anecie, która dla mnie spokojnie mogłaby zostać profesjonalnym prezenterem (i uspokajaczem zestresowanych na scenie dzieci)
- Magdzie Estrella, która wyglądała szałowo :)
- dance team'om --- Szczecin, Kraków itd... no byliście rewelacyjni! the drill był świetny, potem TWYMMF (modelka wow:D) - trochę Wam zazdroszczę, że umiecie tak świetnie tańczyć!
- Iwonie (fankaMJ) i Tancerzowi za towarzystwo, genialny występ
- DaXowi za pasję w jego tańcu. Po MJowisku opinie były różne, na temat poziomu i występów, ale dla mnie bomba! w tym facecie widać pasję - tyle Wam powiem! brawo!
- no i Kasi M.Dż.* - mimo że widziałam tylko WBSS i BoW, bo nie mogłam zostać dłużej już
(ostatni pociąg do Lublina niestety nie zaczekałby...), ale już tym zrobiła na mnie wrażenie (jak rozwiała włos i ta biała koszula... luuudzie!:D). Na domiar złego popsuł mi się aparat na koniec, więc nawet zdjęcia nie mogłam zrobić, ale liczę na to, że Erwin 777, Mike & co swoim sprzętem zarejestrowali to i będę miała okazję obejrzeć! :))
Dzieciaki konkursowe były super! Pierwsza na łopatki powaliła wszystkich 5-letnia Oliwia swoim śpiewaniem Beat It - a wszyscy najpierw myśleli boże co to będzie, takie dziecko coś pobąka i tyle, a tu mała majkelówka dawała nieźle.
Miło było zobaczyć po dłuższym czasie niektóre buźki znajome, między innymi SZEŚĆSETBANIEK, której też na początku nie skojarzyłam
sorry dziama, ciemno było
oraz AgnetaMJ, Blanka, Erwin, Mike, MEDeah, Gusia19, Mental.
Szkoda, że nie spotkałam np. Mariurzki (z lubelszczyzny), czy MadziaLenki, ale może jeszcze będzie okazja /kiedyś. :))
Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki. Swoje filmiki - m.in. z odsłonięcia płyty i występu dance teamów - jak zgram dziś lub jutro na YT, to podam tu linki do obejrzenia. Buziaki, Agness.
MEGA EDIT:
cicha !!! - no właśnie....
- wydało mi się podejrzane, że podchodzi do mnie nieznajoma, zna mój nick z forum, a potem ja zrozumiałam, że na nim nie jesteś! :D Tobie też więc dzięki za towarzystwo, tajemnicza kobieto
miło było Cię poznać. xo
Teraz moja kolej. :)
Przede wszystkim bardzo dziękuję wszystkim "figurom" za dobrą zabawę
- Kindze siadeh_, której zupełnie nie poznałam na początku przez RUDE włosy! wow
- Anecie, która dla mnie spokojnie mogłaby zostać profesjonalnym prezenterem (i uspokajaczem zestresowanych na scenie dzieci)
- Magdzie Estrella, która wyglądała szałowo :)
- dance team'om --- Szczecin, Kraków itd... no byliście rewelacyjni! the drill był świetny, potem TWYMMF (modelka wow:D) - trochę Wam zazdroszczę, że umiecie tak świetnie tańczyć!

- Iwonie (fankaMJ) i Tancerzowi za towarzystwo, genialny występ
- DaXowi za pasję w jego tańcu. Po MJowisku opinie były różne, na temat poziomu i występów, ale dla mnie bomba! w tym facecie widać pasję - tyle Wam powiem! brawo!
- no i Kasi M.Dż.* - mimo że widziałam tylko WBSS i BoW, bo nie mogłam zostać dłużej już

Dzieciaki konkursowe były super! Pierwsza na łopatki powaliła wszystkich 5-letnia Oliwia swoim śpiewaniem Beat It - a wszyscy najpierw myśleli boże co to będzie, takie dziecko coś pobąka i tyle, a tu mała majkelówka dawała nieźle.
Miło było zobaczyć po dłuższym czasie niektóre buźki znajome, między innymi SZEŚĆSETBANIEK, której też na początku nie skojarzyłam

Szkoda, że nie spotkałam np. Mariurzki (z lubelszczyzny), czy MadziaLenki, ale może jeszcze będzie okazja /kiedyś. :))
Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki. Swoje filmiki - m.in. z odsłonięcia płyty i występu dance teamów - jak zgram dziś lub jutro na YT, to podam tu linki do obejrzenia. Buziaki, Agness.
MEGA EDIT:
cicha !!! - no właśnie....

MadziaLenka była jak zwykle z Krakowską ekipąakaagnes pisze:czy MadziaLenki, ale może jeszcze będzie okazja /kiedyś. :))

Podziękowania dla Krakowskiej ekipy za wspólne "Beat it"

akaagnes, że wreszcie zobaczyłam szaloną imienniczkę w realu

Kindze, Kasi za świetną organizację tego wydarzenia i Kasi taniec

Dzieciaki były super, ale cóż grunt że znają chociaż "Beat it" i "Billie Jean"

Fajnie że można było niektórych zobaczyć kolejny raz.
Było cudownie. Bardzo dziękuję za ten świetny koncert. Dobra organizacja i świetne miejsce same by nie wystarczyły. Pasja i zaangażowanie osób organizujących tę imprezę, ich energia oraz zrozumienie idei Michaela wytworzyły cudowną atmosferę. Dziękuję również wszystkim uczestnikom: dance teamom z Warszawy i Krakowa ( krakowianom również za wspólny Thriller na scenie po zakończeniu występów), Gosi- megi1013 oraz Daxowi. Występ tancerza również bardzo mi się podobał- w końcu miałam okazję zobaczyć na żywo Twoje popisy, bo w Łodzi to nie za wiele miałam takich możliwości. No i dzięki również za wspólne foto :) Kasiu M.Dż jestem oczarowana Twoją niesamowitą cierpliwością, tyle ludzi chciało z Tobą zamienić słowo, przytulić i zrobić sobie zdjęcie, a Ty dla wszystkich znalazłaś czas. Szacunek. No a show było fantastyczne, bawiłam się świetnie. Również pierwszy raz miałam możliwość zobaczyć Twój występ na żywo....i chcę więcej. Wykonanie "Smile" przyprawiło mnie o dreszcze. Przepiękne. Dziękuję również Kindze za pomoc we wszelkich sprawach organizacyjnych. Miło również było poznać panią Hanię i jej wnuczka Kubę. Na koniec dziękuję całemu MJ Szczecin Team- za wszystko, za próby, za maraton po stolicy, za nocleg na dworcu, za niekursujący autobus, który jednak przyjechał, za wspólną zabawę podczas koncertu, za wyścig z czasem w drodze na pociąg do Szczecina i za to, że jesteście. Dzięki Marii za towarzystwo w drodze powrotnej.
Mam nadzieję, że kolejna okazja do wspólnego z Wami spotkania nadarzy się niebawem. Jeszcze raz dziękuję wszystkim.
Mam nadzieję, że kolejna okazja do wspólnego z Wami spotkania nadarzy się niebawem. Jeszcze raz dziękuję wszystkim.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Wszystko zapięte na ostatni guzik, fantastycznie. Cudownie było spotkać tylu ludzi uzależnionych od Michaela. Oby coraz więcej takich spotkań
Możecie trochę pooglądać http://www.youtube.com/watch?v=FYv13fVSR7Q http://www.youtube.com/watch?v=uQFTCUfr3VU

Możecie trochę pooglądać http://www.youtube.com/watch?v=FYv13fVSR7Q http://www.youtube.com/watch?v=uQFTCUfr3VU