Zapraszam!!

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Connors

Zapraszam!!

Post autor: Connors »

Witamy
Chcielibyśmy zaprezentować Wam zupełnie nowe forum o tematyce Michaela Jacksona.

Forum PFMJ, zostało stworzone 01 IV 2010 roku, przez Administratora FoLeY Prace nad forum zostały głównie oparte nad szatą graficzną, poprawą komfortu dopasowanego do gustu każdego użytkownika.
Forum będzie z czasem zawierało coraz więcej informacji związanych z Twórczością i osobą Króla Popu, Michaela Jacksona.
Niebawem otwieramy rekrutację na Moderatora forum. Zbiór zasad dot. pełnionej funkcji zostanie przesłany Prywatną wiadomością, lub drogą Mailową.
; Forum posiada dwie grupy dla aktywnych użytkowników,
Stały Bywalec - Aktywnie udzielający się użytkownik, w wielu tematach.
MJ VIP - Wybrany przez Nas użytkownik, wywierający dobre wrażenie, starający się poprawić jakość forum.
Regularnie organizowane będą konkursy, których nagrodami będą rangi opisane powyżej, w zależności od entuzjazmu i udziału użytkownika.
Zarejestrowani użytkownicy będą informowani na bieżąco o każdej nowości na Forum.

Polskie Forum - Michael Jackson: www.Michael-Jackson.ugu.pl

Zapraszamy do rejestracji, udziału w konkursach i aktywności na Forum
Awatar użytkownika
Ginny352

Post autor: Ginny352 »

Ładnie to forum wygląda :D zapiszę się :mj: Pozdrawiam^^
Heal The World
Make it a better place
For you and for me
And the entire human race
Detox

Post autor: Detox »

nenene
Takie pytanie. Dlaczego zaspamowałeś mi shoutboxa i strone reklamami po czym chciałeś usunąć konto? Kompleksy Cie zeżarły?? nenene
Awatar użytkownika
Man in the mirror

Post autor: Man in the mirror »

Detox oszczędz sobie; nenene
Awatar użytkownika
MichuP15

Post autor: MichuP15 »

Nie wiem po co tworzyć tyle tych stron z Michaelem.Mamy jedno forum MJPT.Oczywiście-można.Tylko nie wiem po co.Tutaj znajduje się mnóstwo użytkowników.
Mi osobiście to forum przypadło do gustu.Na razię pozostanę tutaj.Wasze nie jest złe.
Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów :-)
Obrazek
ODPOWIEDZ