Klip Gone Too Soon - wersja alternatywna
Klip Gone Too Soon - wersja alternatywna
Zupełnie inny teledysk do piosenki Gone too soon. Na końcu słychać głos Michaela "Bye Ryan, We all miss you very much. Goodbye".
http://rapidshare.de/files/20554271/Mic ... n.wmv.html
http://rapidshare.de/files/20554271/Mic ... n.wmv.html
Piękny teledysk Podoba Mi sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak bardzo wymowny... Az mi łezka poleciała . Dzieki Willy :)!!!
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Ohhh Pank jestem taki wdzięczny za informacje.W życiu bym się nie spodziewał tak satysfakcjonującej informacji heheh.Jednakże ja wychodze z takiego założenia że osoba która przesiaduje w bahrajnie u jakiś najbogatszych ludzi świata raczej nie zbiednieje na tym jak zapoda sie gdzięs tam na polskim foum teledysk do gone too soon.Skoro Michael mnie wykańcza oczekiwaniem już anwet sam nie wiem na co.......(charytatywka juz popłyneła z powrotem z woda do wielkiej wody),to ja też osłabie jego prtfel(chyba miotne ze śmiechu).Nie no beż żartów ale to wsyztsko to już przypomina śmiech na sali.Zasady zasadami ale nie róbmy z siebie skończonych idiotów.Takie piractwo to według mnie żadne piractwo.Gdybym oskubał tak alicję janosz to czułbym sie paskudnie ale naszego bankruta już gorzej oskubać się nie da.Szanuje każde odmienne zdanie ale w takich wypadkach jest to po prostu zabawne.Pank pisze:Dangerous: The Short Films.Xscape pisze:No właśnie a ma ktoś z was teledysk gone too soon.
ps-to nie jets odpowiedź do Ciebie Pank i Ty pewnie zdajesz sobie z tego sprawe.Po prostu ja wyrażam swoja opinie odnośnie zapodania tu takiego teledysku.Nie popadajmy ze skrajności w skrajność.A skoro już desperacja u niektórych sięga zenitu to i zaczynają się pirackie rozróby.Hahhahaha.Pozdrawiam.
Często żeczywiście zbyt restrykcyjnie podchodzi się tutaj do wrzucania opublikowanych rzeczy. Nie najlepszym argumentem jest to ze MJ nie zbiednieje. Osobiście podchodzę do problemu w ten sposób:
Ściągam całe płyty(m przypadku MJ) teledyski słucham a jak bedę miał pieniądze to kupuje płytę i to jest takie przypieczętowanie. Tak było chyba z niemal wszystkimi płytami(cześć miałem jeszce na kasetach), częsci do dziś nie mam ale mam taka świadomość ze muszę to kupić i zrobię to.
Jezeli ktoś chce coś ukraść to itak to zrobi jeżeli chce koniecznie znaleśćGoon to soon to znajdzie a MJ żeczywiście od tego nie zbiednieje. Kazdy musi sam wiedzieć czy robi dobrze czy źle.
Jezeli jednak zacznie się toszkę luzu z wżucaniem to zaraz padnie pytanie gdzie jest granica. No i chyba jej wtedy juz nie odnajdziemy.
Ściągam całe płyty(m przypadku MJ) teledyski słucham a jak bedę miał pieniądze to kupuje płytę i to jest takie przypieczętowanie. Tak było chyba z niemal wszystkimi płytami(cześć miałem jeszce na kasetach), częsci do dziś nie mam ale mam taka świadomość ze muszę to kupić i zrobię to.
Jezeli ktoś chce coś ukraść to itak to zrobi jeżeli chce koniecznie znaleśćGoon to soon to znajdzie a MJ żeczywiście od tego nie zbiednieje. Kazdy musi sam wiedzieć czy robi dobrze czy źle.
Jezeli jednak zacznie się toszkę luzu z wżucaniem to zaraz padnie pytanie gdzie jest granica. No i chyba jej wtedy juz nie odnajdziemy.
- PAulina (big fanka)
- PAulina (big fanka)
zgadzam się z Archim...to nie wymówka ze MJ nie zbiednieje jeżeli nie kupię tej płyty tylko ja sobie sciagne generalnie jest tak: sciagne jadna plyte po jakims czasie kolejna i tak to sie toczy jesli kto poszukuje klipu do GTS niech zakupi chociażby kasete VHS Dangerous The Short Films ale niech bedzie to orginalny produkt..w mojej plytotece jest ponad 100 ogrinalnych plych z MJ i nie pisze tego dlatego zeby sie chwalic tylko zeby uswiadomic tym którzy sciagaja wszystko co sie da ze to droga do nikąd. Jest mnóstwo fanów mistrza na calym świecie i gdyby kazdy tylko pobieral pliki z neta nasz Mike był by bankruten w bardzo szybkim czasie, pozatem jesli stac kogos zeby oplacic sobie co miesiac internet to chyba stac go takze na orginalny produkt Michaela..na zakonczenie mala anegdotka: u mnie w mieście koles z muzycznego sprowadza mi kolejne single VISIONARY i choć ma wyskoie ceny bo 36zł za kazdy nastepny singiel siłą rzeczy godzę się na to, bo nie mam innego wyjscia poniewaz nie opłaca mi sie jechac specjalnie do trójmiasta (a mieszkam w Lęborku) po jeden singiel moze zaoszczedze na nim jakies 5-6 zł ale co stego jeżeli wydam na bilet w obydwie strony praktyczne drugie tyle! Obliczylem sobie że caly box wyniesie mnie w sumie cos kolo 800zł wiem ze to dużo ale odkladam w miare mozliwosci pieniazki na niego bo wiem ze muzyka Michaela jest warta kazdych pieniedzy...więc apel do wszystkich mniej przy kompie na więcej po sklepach. Pozdrawiam!!! 

Chodził omi traczej o coś innego. Miałem na myśli ze piractwo powinno miec pewne granice.Gdyby sprawa dotycvzyla tylko jednego clipu to osobiście niemiałbym wątpliwości co do umieszczenia go. Jednak problem dotyczy ciągłych postulatów i coraz to ardziej beszczelnych próźb o zamieszczenie teledysków a ostatnio nawet i piosenek. Nie możemy pozwolić aby problrem się rozrósł dlatego nie należy zamieszczaćczegoś tak popularnbego jak Clip Gone to soon
- Terminator
Normalnie wchodzisz na ten link,wciskasz u dołu free,czekasz 61 sek,wyskakuje ci obrazek z literkami/cyferkami tzw. kod po wpisaniu wciskasz i wyskakuje ci link i pobierasz...Asieńka =D pisze:jak to ściągnąć ?![]()
![]()
![]()
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster