Nie mam pojęcia... może poprosić by wysłali mi autograf Janet Jackson :D Bo na Michaela raczej nie mam szans :(DomiMJ pisze:Hmm..nie wiem . X D Może jakieś pozdrowienia,czy coś takiego.. A Ty co byś chciała napisać ?Ginny352 pisze:Hm... możemy spróbować wysłać na ten xD Tylko co napiszemy w liście?
List do rodziny Jacksonów
Heal The World
Make it a better place
For you and for me
And the entire human race
Make it a better place
For you and for me
Nie mam pojęcia xD Może ty napisz list a ja dodam tylko kilka zdań od siebie :)DomiMJ pisze:Hmm..nie wiem . X D Może jakieś pozdrowienia,czy coś takiego.. A Ty co byś chciała napisać ?Ginny352 pisze:Hm... możemy spróbować wysłać na ten xD Tylko co napiszemy w liście?
Heal The World
Make it a better place
For you and for me
Make it a better place
For you and for me
- Michael-J-Forever
Kurdę, olać angielski. XD Wchodzicie na tłumacz google, wpisujecie co chcecie po polsku i dajecie, by Wam przetłumaczyło na angielski, i z głowy. Ja z tego korzystałam gdy robiłam zad. na angielski prywatny XD Bo rodzice mi nigdy nie pomagają z zad. domowymi, to trza se radzić XD Życze powodzenia ^^
Tak, ale ten tłumacz strasznie źle tłumaczy, popełnia takie głupie błędy, bez podstaw angielskiego ich nawet nie zobaczysz, ja korzystam z niego by tylko słowa przetłumaczyć czasem. :)Susie<3 pisze:Kurdę, olać angielski. XD Wchodzicie na tłumacz google, wpisujecie co chcecie po polsku i dajecie, by Wam przetłumaczyło na angielski, i z głowy. Ja z tego korzystałam gdy robiłam zad. na angielski prywatny XD Bo rodzice mi nigdy nie pomagają z zad. domowymi, to trza se radzić XD Życze powodzenia ^^
Do Michael-J-Forever: Ja już pisałam do gwiazd, np do Angeliny Jolie, wysłała mi autograf :D hehe xD
Heal The World
Make it a better place
For you and for me
Make it a better place
For you and for me
- Michael-J-Forever
www.translatica.pl < ---- Lepiej tłumaczy .Michael-J-Forever pisze:Ale wiecie co, tłumac zgoogle też nie jest pewny ;) Mi kilka razy wyskoczył jakiś tekst a potem ze słownikiem wyszło zupełnie coś innego

~Change The World~
-