M.Dż.* pisze:Przepraszam, wszystkich, których twarze są na tym zdjęciu rozpoznawalne, ale nie mogłam się oprzeć
ja protestuję!
Boshhh... o karierze politycznej mogę zapomnieć :P
PS. nie napisałaś, że Tajemniczy Moderator jest po lewej, przy laptopie - w czasie pracy
M.Dż.* pisze:Przepraszam, wszystkich, których twarze są na tym zdjęciu rozpoznawalne, ale nie mogłam się oprzeć
ja protestuję!
Boshhh... o karierze politycznej mogę zapomnieć :P
PS. nie napisałaś, że Tajemniczy Moderator jest po lewej, przy laptopie - w czasie pracy
Schmiciu....
Na moim twardym dysku znajdują się TAKIE zdjęcia, że wszyscy możemy o karierze politycznej zapomnieć- wybrałam to, delikatnie pisząc, najmniej demoralizujące
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Zgadza się. Nad + wszyscy przechodzą obojętnie, tak samo trzeba robić z -, każdy wypowiada się w swoim imieniu, dzieli się opinią którą należy przyjąć a nie "naprostować" :)
a jakże :) zdecydowanie najlepsze after party po mjowisku na jakim zagościłam. oby takich więcej- tego sobie i wam życzę :)
M.Dż.* pisze:"Tajemniczy Moderator", zaraz po zrobieniu "X" z kaem'em, w 2005 roku, czyli billie_jean wygląda tak
goddamn u! dać ludziom aparat. i jeszcze się nabijają jak człowiek ciężko pracuje
p.s. tak tak, ja tu coś czasami czytam...RZeby nie było :]
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
Hej wszystkim...po długiej nieobecności tutaj wkońcu zmontowałem swój własny film z MJowiska Jeśli ma ktoś ochote obejżeć to zapraszam pod ten adres http://www.youtube.com/watch?v=zJvsP3t_0oM
Czy wiadomo coś w sprawie tegorocznego MJowiska?
Sierpień tuż tuż, a tu żadnych wieści ni słychu ni widu ;)
Mam nadzieję, że organizatorzy jeszcze się nie poddali i w tym roku dane nam będzie bawić się cudownie jak co roku?
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die http://mjtranslate.com