I stało się... W związku z premierą nowego krążka Michaela Jacksona, który już w listopadzie trafi na półki sklepów muzycznych, Agencja Eventowa i Konferansjerów G-POINT EVETS ma zaszczyt i przyjemność zaprosić na kolejny w tym roku Oficjalny Ogólnopolski Zlot Fanów Króla POP "Michael Jackson's BACK TO NEVERLAND". Przedsięwzięcie odbędzie się w Toruniu w drugiej połowie listopada - więcej informacji już niebawem. Dotychczas znane są następujące fakty dot. zlotu:
- wjazd 12 zł
- wstęp od 18-stu lat
- maestro "i tutaj niespodzianka - po raz pierwszy w historii zlotów MJ, za dekami DJ ANDRE DE'LOY"
- prowadzący JC Jackson (i tutaj bez zmian :])
- specjalna karta drinków
- przebranie mile widziane
Wszyscy Fani - OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA !!!
Ostatnio zmieniony sob, 23 paź 2010, 15:04 przez damian1985, łącznie zmieniany 2 razy.
Ginny352 pisze:czy wszystkie imprezy tego typu muszą być od 18 lat?!
Wstęp od 18-stu lat tylko i wyłącznie dla tego, że zlot odbędzie się w miejscu, gdzie alkohol jest ogólnodostępny. Zawsze możesz przyjechać z pełnoletnim opiekunem
damian1985 pisze:
Wstęp od 18-stu lat tylko i wyłącznie dla tego, że zlot odbędzie się w miejscu, gdzie alkohol jest ogólnodostępny. Zawsze możesz przyjechać z pełnoletnim opiekunem
Gdyby ktoś jeszcze chciał zemną przyjechać xD
Heal The World
Make it a better place
For you and for me
And the entire human race
Aaaaawwww!!
Nareszcie kolejna możliwość spotkania MJowo pokręconych ludzi!!
Kto może niech koniecznie przyjeżdża! Bierzemy wolne w pracy i dajemy się ponieść muzyce naszego Aniołka!!!
Nie może Was zabraknąć
P.S.
doriseq pisze:Hmm.. no nie wiem.. może wpadnę
A Ty dziecko drogie nie pyskuj - nasz być i koniec!!!
P.S.2 Gusia_19 jak powiesz profesorkom, że na imprezę Michaelową jedziesz to Ci jeszcze na bilet dadzą
A od jednej nieobecności jeszcze nikomu nic się nie stało (wiem, przerabiałam to już nie raz )
Królestwa toruńskiego piernika jeszcze nie miałam zaszczytu odwiedzić.Poczekam na bieg wydarzeń i datę bo teraz to mogę tylko pogdybać.Wiadomo że trzeba dojechać i jeśli miałabym pracę na rano to nic nie stoi na przeszkodzie.No ale jeśli popołudnie to nic z tego.Istnieje jeszcze możliwość że Wrocław zrobi imprezę w tym samym terminie a wtedy...konflikt interesów.No cóż...dosyć gdybania....czekamy na datę.