Mandey pisze:Ej no. Twój brat to już duży chłopak. Nie umie sam odpowiedzieć?
A więc człowieku... mam gdzieś całą tą procedurę piracenia. Tu chodzi o dobry smak. Oryginały, które są dostępne w każdym sklepie muzycznym? No nie bądźcie śmieszni bo to jest piractwo największego kalibru. To jest pierwsze forum MJa w necie, które okrada własnego idola. Na pięciu forach bywam i jeszcze tego nie widziałem bo chyba najzwyczajniej w świecie twórcy tych for mają szacunek do twórczości idola.
Odnośnie sprawy... Omówiliśmy ją w gronie moderatorów forum i co za tym następuje, użytkownik Detox otrzymuje ostrzeżenie za propagowanie piractwa.
Druga sprawa jest taka, że prosimy oto by piractwo ze swojej strony usunął. Jeśli tego nie zrobi (a ma do tego prawo) otrzyma bana na konto a informacje o jego forum zostaną usunięte z MJPT. Tym samym będzie mógł sobie piracić do woli ale bez naszego udziału. Jak sprawa się ma pokazywałem wcześniej.
Mógłbym odpowiedzieć ale niestety dopiero teraz wróciłem do domu i jestem zszkowany tą sytuacją...
Po 1: Co ma wspólnego moja strona z moim kontem na MJPT?? Osobiście znam osoby ,które popełniają różnego rodzaju przestępstwa no i może dacie im bana?? WTF?? Może powiecie jaki punkt regulaminu złamałem??
Po 2: Tak jak już moja siostra wyżej napisała.. Nie odpowiadam za to co jest umieszczone na stronie.. Jakbyś był dobrze widzący to byś się doczytał napisu: Serwis MJTEAM nie odpowiada za treści umieszczone na stronie.
Po 3: Zapraszam tutaj:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewforum.php?f=11
Jakby ktoś na was doniósł do ZAiKSu to byście mieli nie lada problemy.. A ja w przeciwieństwie do was bym ich nie miał bo??? Nie jest to mój upload ani nie mam nic z tymi plikami wspólnego.. A wy macie...
Po 4: No i co z tego ,że wy macie jakieś rzadsze pliki?? To działa dokładnie na odwrót niż myślisz.. Nim plik jest trudniej dostępny tym wytwórnia daje za to większe kary bo nie zależy jej na rozpowszechnianiu pliku. To widać na przykładzie youtube. Zawsze jak ktoś wrzuci coś rzadkiego to jest odrazu blokowane a piosenki nie.
Po 5: Muzyka Michaela to część strony przeniesiona ze starej części czyli tej co robiłem rok temu.. Teraz w mnogości innych funkcji wcale nie widzę potrzeby umieszania tych treści ,gdyż niewiele osób z nich korzysta..
Dlatego usuwam wszystkie piosenki Michaela i do posłuchania na stronie i do downloadu
I co z tego wynika??
Sami jesteście większymi piratami ode mnie a mnie o to oskarżacie i to jeszcze daliście mi za to ostrzeżenie...
Może Ci przyblize zupełnie inną sprawę..
Rafał - założyciel MJPT wyszedł jakieś 2 tygodnie temu z propozycją... uwaga - połączenia się MJPT z MJTEAM. Polegało by to na tym ,że strony MJTEAM i MJPOLISHTEAM to byłyby by te same strony działające pod tym samym adresem.. W tym układzie sił ,zarówno na MJTEAM jak i na MJPT znajdowałoby się to samo.. Czyli to za co teraz dałeś mi ostrzeżenie... I jakoś jemu to specjalnie nie przeszkadzało.. Idea ta została jednak odrzucona przez mafie z powodu tego ,że chciałem zachować swoje forum..
Krótko mówiąc:
To wszystko co napisałeś na mnie tyczy się także
WAS a nawet bardziej was niż mnie. Zalecam więc danie po ostrzeżeniu dla wszystkich ,którzy wrzucili jakiś nielegalny plik w dziale Multimedia.. Jeżeli tego nieuczynicie to dla mnie jesteście totalnymi hipokrytami - dokładnie takimi samymi ,którzy niszczyli Michaelowi życie.. Ja juz usunąłem nielegalne treści ze strony ,wiec nie macie mnie o co oskarżyć (nawet jakbym nie usunął to byście nie mieli).. A ja was o co mam.. Oczywiście nie będę tego robił bo oprócz was jako moderatorów linki wrzucali też normalni ludzie tacy jak ja.
Poza tym.. Michael już nie żyje ,więc nic na tym nie tracił ,że były te linki umieszczone.. Traciło co najwyżej Sony ,którego ponoć tak nienawidzicie. A wy... Wrzucaliście już nielegalne materiały za życia Michaela.. I wtedy owszem - Michael na tym tracił.. Hipokryzja się przejawia na każdym kroku..
Tyle mam do powiedzenia w tej sprawie i proszę albo o usunięcie mi ostrzeżenie albo danie go wszystkim - łącznie z wami ,którzy wrzucili coś nielegalnego w dziale Multimedia..
Pozdrawiam,
Detox