Odsłonięcie tablicy pamiątkowej, Bemowo, 26.09.2010

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Odsłonięcie tablicy pamiątkowej, Bemowo, 26.09.2010

Post autor: siadeh_ »

Kochani,
jak już większość z Was wie 26.09.2010 [niedziela] w amfiteatrze im. Michaela Jacksona na warszawskim Bemowie odbędzie się specjalny koncert.
Koncert ów organizowany jest przez Urząd Dzielnicy Bemowo przy współpracy z MJ Polish Team z dwóch powodów.
Pierwszym z nich jest oczywiście kolejna, czternasta już, rocznica wielkiego, jedynego koncertu Michaela w Polsce, który odbył się na Bemowskim lotnisku 20.09.1996 roku.
Druga okazja jest dla nas - fanów - w tym momencie być może nawet ważniejsza: odsłonięcie pamiątkowej płyty będącej NASZYM WSPÓLNYM hołdem dla Króla.

W koncercie 26.09. wezmą udział fani. Zainteresowanych udziałem w koncercie bardzo proszę o PW do mnie. Tak, jak wspominałam już osobom, które dopytywały mnie o występy podczas MJowiska - ostateczną decyzję na temat tego, kto wystąpi i jakiej długości może zaplanować występ - zdecyduje główny organizator koncertu czyli Burmistrz dzielnicy Bemowo.

My oczywiście będziemy starali się reklamować każdego na tyle na ile pozwoli nam nasza wiedza na Wasz temat, dlatego bardzo proszę aby w PW znalazły się następujące dane:
- imię i nazwisko solisty / nazwa grupy + imię i nazwisko osoby koordynującej jej działania
- mail oraz telefon kontaktowy
- miasto, z którego solista lub grupa pochodzą
- rodzaj występu (taniec solowy, taniec grupowy Dance Teamu, śpiew)
- proponowane do wykonania utwory wraz z szacowanym czasem trwania całego występu + czas poszczególnych otworów
- dotychczasowe osiągnięcia (występy na innych imprezach, uczestnictwo w konkursach, ewentualne nagrody)

Na PW czekam do czwartku wieczorem. W piątek przedstawimy naszą propozycje dalej i na początku przyszłego tygodnia przekażemy informacje, kto w koncercie weźmie udział.

Pozdrawiam serdecznie,
Kinga_aka_siadeh_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

Cześć,

czy możecie umieścić bardziej szczegółówy program imprezy? Kiedy się zaczyna, co w planie chronologicznie, itd?

dzięki i pozdrawiam
Basia
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

BasiaM - kiedy tylko taki plan będzie juz zamknięty - przedstawimy go od razu. na razie jest on w trakcie dopieszczania ze wzgledu na zgłoszenia fanów do koncertu.

Pozdrawiam,
kinga

* * *
Awatar użytkownika
Archi

Post autor: Archi »

Czy wtedy też dopiero będą znane szczegóły dla widzów(osób chcących obejrzeć, ale nie współtworzyć)?
Obrazek
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

tak, najpóźniej w sobote wieczorem dostaniecie informacje, co i jak :)

* * *
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Kochani,
Z lekkim opóźnieniem, ale jestem…

Z ogromną przyjemnością chciałabym zaprosić Was już baaaardzo oficjalnie na koncert w amfiteatrze im. Michaela Jacksona na warszawskim Bemowie organizowany przez Urząd Dzielnicy Bemowo przy współpracy z MJ Polish Team oraz Art.Bem – Bemowskim Centrum Kultury.

Koncert rozpocznie się o godzinie 18.00 (otwarcie amfiteatru dla widzów ok. 17.30), a przewidziany czas trwania koncertu to 3,5h.

Najważniejszym punktem programu będzie oczywiście odsłonięcie tablicy upamiętniającej Michaela Jacksona, wielkiego artystę i wspaniałego człowieka oraz Jego niezapomniany koncert na bemowskim lotnisku ufundowanej przez polskich fanów artysty, jednak - oprócz tego – czeka Was wiele niezwykłych występów.

W koncercie wystąpią laureaci trzech pierwszych miejsc w konkursie tanecznym rozegranym na tegorocznym MJowisku: Małgosia „megi1013”, Wojtek zwany „dużym Billie Jean” wraz z całym MJ Szczecin Team oraz – oczywiście - Marcin „DaX” zwany „małym Billie Jean” ;) Poza nimi na deskach amfiteatru swoje umiejętności w pełnej krasie przedstawią Dance Teamy z Krakowa i Warszawy, Michał „tancerz” oraz Kasia „M.Dż.*” wraz z tancerzami ze szkoły tańca Free Art Fusion i zespołem.

Pomiędzy występami wiedzą i talentem będą się mogli wykazać najmłodsi fani Króla Popu, dla których przygotowaliśmy kilka ciekawych konkursów z nagrodami-niespodziankami :)

Serdecznie zapraszam! :)

Kinga „siadeh_” Zaborowska

Ps. WSZYSTKIM osobom, które zgłosiły się do udziału w tegorocznym koncercie chciałabym bardzo serdecznie podziękować, a tym, którym nie udało się zakwalifikować, życzę wytrwałości w dążeniu do celu, bo przecież przed nami jeszcze niejedna impreza w rytmach muzyki Króla Popu, na której Wasz talent ma szanse zalśnić w pełni! :)

MJ Szczecin Team...poprawione ;-)

Ostatnio zmieniony śr, 08 wrz 2010, 21:30 przez siadeh_, łącznie zmieniany 1 raz.

* * *
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

siadeh_ pisze: ...Wojtek zwany „dużym Billie Jean” wraz z całym MJ Szczecin Dance Team ...
Malutka poprawka- MJ Szczecin Team- nie używamy słowa "dance", gdyż nie śmiemy nazywać się tancerzami, bo nimi nie jesteśmy. Jesteśmy tylko fanami, którzy czerpią radość z wspólnych prób tańczenia układów i przeżywania razem wielu fantastycznych chwil :)

Pozdrawiam i do zobaczenia w Warszawie,
WiolEta.

Edit: Dziękuję siadeh_za poprawienie :-)
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
Archi

Post autor: Archi »

A to wszystko za friko?
Obrazek
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Tak... wstęp na koncert jest bezplatny :)

Zapraszam!,
Pozdrawiam,
Kinga

* * *
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

Moje Kochane MJ Szczecin Team pamietajcie ze sercem jestem tam z Wami Wszystkimi :mj: Zaluje bardzo ze w Tak pieknej chwili nie moge byc z Wami Wszystkimi :beksa: bo to co Nas wszystkich jednoczy to sam MICHAEL JACKSON!!! japrosic Zycze Wszystkim udanej zabawy, MJST wam zwlaszcza ;-) PS.Kinga szacunek za to co robisz dla Nas wszystkich fanow MJ japrosic .Pozdrawiam
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Jeśli szef da wolne... Będę. ;-)
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
lajla15

Post autor: lajla15 »

No ja też się postaram być. ;))
Buźki :*

Też się przykładam do podziękowań, Kinguśka :*
for you and for me...
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Dzięki kochani, ale... głównymi koordynatorkami tego projektu i organizacji koncertu są Kasia "M.Dż.*" i Aneta...ja tu tylko sprzątam ;-)

Tak czy inaczej...cudnie będzie znów Was spotkać :)

Do zobaczenia!
s_

* * *
Awatar użytkownika
buziaczek

Post autor: buziaczek »

siadeh_ pisze:...ja tu tylko sprzątam ;-)
japrosic
Żeby wszędzie była taka "sprzątająca", może świat wyglądałby nieco inaczej.
Jeśli tylko i moja szefowa da mi wolne, zjawię się na pewno. :mj:
1958 - forever...
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

moje pytanie z natury logistycznej - czy osoby występujące bedą mogły sie przebrać w jakimś socjalu ? nawet kawałek podłogi starczy :knuje: nie w takich warunkach sie występowało glupija Chodzi mi o to że MJCDT wiezie ze sobą sporo ciuchów które potem będziemy musiały wdziać oraz wymalować sie :D
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
ODPOWIEDZ