MJowisko 2006

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
girlfriend

Post autor: girlfriend »

Ja byłam na zlocie w 2003 roku... Było po prostu super. Nigdy w życiu nie wytańczyłam się tak bardzo przy muzyce Michaela publicznie...hihihi. Potem trochę zaniedbałam ten obowiązek... ;-) , ale w tym roku mam postanowienie poprawy i baaaaaaaaardzo chce przyjechać. Czy mi się uda?? zobaczymy... Mam nadzieje, ze tak, ale tym razem poszukuję noclegu ( mały kawałek podłogi ), bo jazda pociagiem po nocach nie jest juz bezpieczna. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
SylwuniA

Post autor: SylwuniA »

Ja bym się mogła podjąć takiego zadania.. Żeby zrobić MJowisko w Warszaie.. ale wogóle sie nie znam na tym niestety.. Jestem niepełnoletnia.. Najlepiej jakby mógłby ktos mi pomóc.. ;-)
Pozyśle nad tym.. :mj:
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Czajka

Post autor: Czajka »

Bardzo popieram, kto moglby przyjechac do Lodzi na spotkanko to ok ale moze warto byloby przynajmniej postarac sie zorganizowac takze MJowisko w stolicy...
" You close your eyes and hope that this is just imagination.."
Awatar użytkownika
Archi

Post autor: Archi »

Niestety nie uda mi się Was zabrać do lepszego kina
Kino jest bardzo dobre!
a może mama by się z nami pobawiła tak, jak bawiła się mama Pauliny dwa lata temu
O!! Mamusia była wpadła i wypadła na swoją imprezkę na szczęscie.
Ja jeszcze nigdy nie bylem na zlocie ale baaardzo chetnie bym sie tam pojawil o ile wstep nie jest od 18 lat (mam 16).
Rok temu też miałem 16 i bardzo dobrze było.
Bardzo popieram, kto moglby przyjechac do Lodzi na spotkanko to ok ale moze warto byloby przynajmniej postarac sie zorganizowac takze MJowisko w stolicy.
1)Narazie niemamy nikogo dorosłego
2) wynajęcie knajpy w warszawie to naprawdę baardzo dużo kosztuje, no chyba że ktoś wie odrazu gdzie mozna tanio znaleść.
Obrazek
Awatar użytkownika
Jacksonka

Post autor: Jacksonka »

Ja jade w tym roku na zlot,własnie sie zapisałam u Siadeh:)tylko mam problem..a chodzi mi o to czy mogła bym sie przekimac u kogos w Łodzi,bo nie mam gdzie?:-)
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Jacksonka pisze:Ja jade w tym roku na zlot,własnie sie zapisałam u Siadeh:)tylko mam problem..a chodzi mi o to czy mogła bym sie przekimac u kogos w Łodzi,bo nie mam gdzie?:-)
Hehe Jak się skończy Imprezka to Ja wale na Dworzec na Nocke wyśpie się w poczekalni(mam już wprawe kiedys z kumplami kimaliśmy),wstane wypoczęty i pójde pozwiedzać Łódź
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Zlot, w stolicy, myślę, że problemem nie jest, ale koszta:) Widzicie, ja np. Gdybym organizował takie coś napewno bym wynają bo tak się da, jedno z najlepszych kin w warszawie Cinema City, bo Multikino lub Kinoteka w Pałacu nie da rady. Ale Cinema City by dało niezłe koszta, i raczej by sie nie opłacało, po za tym knajpy, które ja nam są także drogie, w końcu stolica. A w sumie, to w Łodzi droższe są bilety ZTM niż w Wawie, a kino tańsze. A w stolicy to tania jest ZTM ale drozsze kina i knajpy. Myślę, że w stolicy byście wydali na Zlot ok. 150-200 zł. Więc pomyślcie co jest tańsze i gdzie. Mnie nawet w stolicy pasuje, bo wawa jest mała ale też i troszkę atrakcyjna, tyle, że od Kina do Pubu jest hoho drogi co najmniej 30 min. autobusem.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Moi Drodzy,

Gdybanie jest fajne, ale.... do czego prowadzi? :wariat:
Jestem z Warszawy, jestem pełnoletnia i zacięcie organizacyjne mam (bo nie jedną imprezę pomagałam już organizować), ale pewnie dlatego właśnie się organizacji MJowiska w stolicy, nie podejmuję.
I każdemu, kto gdyba, ale doświadczenia w tej kwestii nie ma, daleko to odradzam.
Dlaczego? Bo to, wbrew pozorom, bardzo trudne i wymagające błyskotliwości organizacyjnej przedsięwzięcie.

Archi, Mike, jeszcze nie myślę o konkursach, ani o "kreacji" wieczorowej- jak dla mnie jeszcze trochę za wcześnie ;-)

Kiniu, cieszę się, że po mału o nas (szkodnikach Tesco) zaczynasz ciepło myśleć- polecamy się również i w tym roku :diabel:
A się będzie działo.... :mj:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Mike

Dzieki,naszej koleżance,z którą zrobiliśmy PHm wersję PL, chciałbym poinformować, że nakońcu filmu, jest mała pomyła, tj.

-Paris co chciałabyś przeczytać?
-Peter Pan

-Prince,co chciałbyś przeczytać?
-Snow White. Dalismy Królową Śniegu, a powinno być Królewna Śnieżka, takimały bł.ąd, ale myslę, że nie zbyt istotny, nawet ze wzgledu zainteresowań Prince'a.

AA... i one more thing!
Jako, współ producent wersji Polskiej Private Home Movies, mam mały dylemat. Jak zrobić abyście MJówki,które przyjedziecie na Zlot, dać wam Indywidualną płytkę z PHM?
Myślałem nad takimi rozwiązaniami:

1. Kto będzie chciał daje mi płytkę DVD,którą sam kupi(najlepiej kupić w papierku, a dać mi w pudełku,aby nie uległa zniszczeniu podczas podróży pocztą) wraz z kwotą 5,50 bądź 6,50(5,50 zwykła, 6,50 priorytet + koperta 65 gr.) za przesyłkę.

2. Sam inwestuje troszkę kasy, w ok. 60 sztuk (koszt ok. 80zł., bo to nie są takie tanie w 25 pakach jak nasz Thriller nam sprezentował film z Manify, na zwykłej płytce, która jest tańsza), DVD i daje po seansie, tym którzy będą chcieli, a reszta płyt do smieci,ze wzgledów na nie zainteresowanie sie owym materiałem, bądź wszystkie rozdane...:-?.

I co zrobić? Musze teraz o tym myśleć.... A może, macie inne jakieś rozwiązanie?
Obrazek
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

na zlocie Ci zapłacą Ci co bedą chcieli dostać, pokopiujesz i powysyłasz.... simple :)
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Nie wiem czy w tym roku pojadę na zlot:(
To zależy bo straciłam kontakt z pewną osobą dla której na ten lot jechałam w zeszłym roku.POzatym ona ma problemy i nie wiem też czy pojedzie:(
Obrazek

Ja tam jade w tym roku:)i zabieram jeszcze ze soba 2 osoby(oczywiście takze fanów MJ)bedzie suuuper!!!
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

no to sie Jacksonko wkoncu zobaczymy po tylu latach ;)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
Jacksonka

No zobaczymy sie Kamilku,wreszcie:) :-)
Awatar użytkownika
Mike

Ja już się wpsiałem, na listę, odziwow tym roku mam jużkase przygotowaną na MJowisko, siedzi sobie, bezpiecznie na Koncie,i nkit mi ich nie zabierze, także moja obecność jest na 100%. No i wracam do formy, już kroki sobie po przypominałem BA więcej, ćwicze ostatnio intensywniej kroki "Jam":D Myślę, że bedzie Extra przez duże E:D
Obrazek
ODPOWIEDZ