MJOWISKO 2010

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Eve_861

Post autor: Eve_861 »

to teraz ja króciutko..
To był mój 1 zlot, nigdy nie czułam potrzeby "zaprzyjaźniania się" z innymi fanami mimo, że o MJowiskach wiedziałam w sumie od zawsze. Rok temu nie pojechałam, bo bym chyba nie przeżyła oglądania PHM. Teraz dopiero wiem jak wiele straciłam :) I mam chęć i nadzieje ,że żadnego MJowiska już nie opuszczę ,aż do późnej starości ;)
Przede wszystkim podziękowania dla organizatorów -Mafii bo bez Was nic by nie było :)
Od początku zastanawiało mnie co będzie tym ciepłym posiłkiem o 22..jak ogarnąć tyle ludu, grochówka czy bigos:D:D KFC mnie rozwaliło, w życiu nie widziałam tylu kubełków <3
Konkurs tańca, koncerty na wielkim ekranie <można ponarzekać na jakość ale nie będę:)> , wszystko było świetne.
anialim jesteś moją drugą połówką jabłuszka ,ale to wiesz:)
Ola, Mental, Medzia dzięki serdeczne ,że zabraliście mnie mimo tego ,że zdecydowałam się tak późno i za dobrą zabawę ..<piwo..wino...>
Speechless26 za dobre słowo, jak zawsze:)
girlfriend i jej prawa :)dłoń - dużo się o Tobie nasłuchałam i po sobotniej nocy potwierdzam to wszystko, jesteś fantastyczną kobietką :) Urocza, zabawna i przesympatycznie się z Tobą spędza czas:) Bierz synka i dawaj do Wawy:)
mzs - miałam Cię pilnować..niestety trochę mi nie wyszło ;D ale na chińczyku razem byliśmy:)
doriseq i małaja endka - hehehehe, no mega jesteście co tu więcej napisać..
Madzia - projekt tablicy świetny, nie mogę się doczekać 26.09 i dzięki serdeczne za troskę czy mam bilecik:*
Basia i Marta w końcu osobiście Was poznałam i bardzo się z tego cieszę :)
Ioreta nie krzycz już na mnie za tego klozeta:)
dobrzi i BJ89 za bieg do nocnego po %% :) Za wszystko , jesteście przezabawne i łono też było ;p

Wszystkim Wam dziękuje za wspólną zabawę :)

Noemi strasznie mi Ciebie tam brakowało, ale to wiesz:*

i zdaje się ,że sam Majkel wysiadał rano w Wawie na mojej stacji :D
Ostatnio zmieniony wt, 31 sie 2010, 20:59 przez Eve_861, łącznie zmieniany 1 raz.
Impossible is nothing when it comes down to Michael. I know what I'm saying..
Awatar użytkownika
Eweline

Post autor: Eweline »

Po szesnastogodzinnym śnie (mój organizm chyba upomniał się o te nieprzespane osiem godzin ;-) ) i przeczytaniu waszych postów (jest ich naprawdę dużo), mogę w końcu napisać coś od siebie. Było rewelacyjnie!!! Wielkie dzięki oraz duże całusy dla naszej denstimowej mamusi Kasi oraz wszystkich lokatorów pokoju w akademiku Akademii Muzycznej za przygarnięcie przed imprezą i przechowanie rzeczy. Dziękuję moim towarzyszką podróży: siostrze bliźniaczce Ani oraz dwóm denstimowym siostrom Marcie i Justynie za miłe towarzystwo w drodze do i z Łodzi. Dziękuję wszystkim reprezentantom wrocławskiego danstimu: Kasi, Piotrkowi, Jowicie, Ani, Marcie i Justynie za to, że byliśmy tam razem i znowu zrobiliśmy coś wspaniałego razem. Cieszę się, że będziemy dalej razem działać. Dziękuję wszystkim danstimom: poznańskiemu (naszemu bratniemu danstimowi), szczecińskiemu i krakowskiemu za wspólne próby i występy. Miło było usłyszeć brawa po występie na scenie pod ekranem kinowym, kiedy to tańczyliśmy razem z Michaelem oraz po występach na parkiecie. Szczecińskie Smooth Criminal było świetne! Szczeciński denstimie, dziękuję Wam za inspirację i mobilizację do jeszcze większej pracy! Dziękuję Kindze za świetną organizację oraz uściśnięcie ręki na powitanie. Dziękuję całej Mafii za przemowy i dużą dawkę humoru podczas konkursu tanecznego. Kasi M. Dż. za cierpliwe i sprawne pokrojenie tortu. Nowopoznanemu koledze marioo za miłe towarzystwo, wspólne tańce i udział w konkursie tanecznym (byłeś naprawdę dobry, trzymaj tak dalej). Dziękuję wszystkim za to, że byli, za doskonałą zabawę i atmosferę, którą wspólnie tworzyliśmy.

Gratulacje dla Marcina, jesteś the best, tańczyłeś z wielkim sercem i zaangażowaniem. Masz w sobie to coś. Pielęgnuj swój talent i staraj się być zawsze lepszy. Trzymam kciuki za twoje dalsze sukcesy.

Do zobaczenia, mam nadzieję, na Bemowie.
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

Przez moje ociąganie się zostałam ukarana tematem wykorzystanym niemalże do maksimum i skazana na powielenie słów...
Ale cóż innego mogę zrobić jak nie rzucić setnym "dziękuję" w stronę organizatorów i wszystkich Was tam obecnych.
Impreza świetna zaczynając od spraw czysto technicznych po wspólne przeżywanie każdego szczegółu na wielkim ekranie i nie tylko,
wczuwanie się w muzykę i sporą porcję pozytywnej energii, dzięki której do dziś poruszam się pół metra nad Ziemią.
I dziękuję też całej pociągowej grupie jadącej DO, jak i w nieco zmienionym składzie (i stanie ;) grupie Z.
Jedyne czego mi brakowało to właśnie wymienianych w drodze powrotnej poszczególnych utworów.
Studiując później twórczość w myślach pojawił się niedosyt braciszków. Szczególnie braciszków w późniejszym wydaniu.
Tyle ich energetycznych tanecznych kawałków nie przebiło się przez potrójne smoothcriminal i popiątne giveintome, szkoda.
Jednak pewien niedosyt musi się pojawić, by mieć co spełniać na zlotach kolejnych, znów mimowolnie podsycając chęć na więcej. Błędne koło. ;)
Mogę wybierać zaledwie z trzech, ale jak dotychczas mjowisko 2010 jest moim mjowiskiem ulubionym.

Dzię-ku-ję!
Obrazek
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

witam:)

nie bede sie rozpisywac,wiec powiem krotko- to był mój pierwszy zlot i bylo cudownie- dziękuję zarowno organizatorkom jak i całej reszcie fanów za wspolną zabawę:) szczegolnie mojej krakowskiej ekipie MJCDT:)

DaX- tak jak już mówilam na zlocie do dziewczyn,że byles niesamowity,jestem wprost zauroczona Tobą. Masz może siostrę? Bo zgłaszam się oficjalnie,że chcialabym Cię adopotować jako swojego młodszego braciszka lub ew. drugą mamę/ciocię :dance:
nenene Kraków to pięknie miasto,nie miałbyś powodu do narzekania glupija :-) dzięki za wspolne zdjęcie,btw. do zobaczenia w Warszawie ;-)

ps. ja to ta z krakowskiej ekipy,która zaraz po konkursie prosiłą o wspolne zdjęcie z resztą naszego teamu,powiedziales mi "ok,ale za chwile,musze sie napić :D" :aniol:

Jeszcze raz wszystkim wielkie dzięki! Do zobaczenia w Warszawie :)
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

nice girl pisze:Serdecznie podziękowania, dla krakowskich MJówek, za umilenie czasu szerokim repertuarem wokalnym podczas podróży na zlot, gosieq pisała, iż dziwi się, że ktoś nie wyrzucił nas z pociągu, a była taka jedna chętna Pani, co siedziała obok mnie i Gusi, trochę marudziła na początku, ale później to jej na tyle się spodobało, że tylko się uśmiechała, miało się wręcz wrażenie jakby chciała się dołączyć, za tę ciszę w drodze powrotnej też dziękuje, i w ogóle za to, że byłyście tam razem ze mną.

A ta kobieta to zła była! xD Chciała mi zajumać kubeczek! xD No i wprosić się na flaszkę. :smiech: No i pan konduktor dawał radę. Zwlaszcza, gdy się pytał czy go sprawdzam i pytał się czy to butelka jak było napisane, że butelka, no i.... Kobieta w okienku, która nie chciała ze mną rozmawiać. I ta druga w Łodzi co oszyła Madzie06 na 40groszy. :smiech: Na co poszkodowana, że w wyniku takiej sytuacji nie starczy jej na bułkę. xD

Jeszcze... Facet, który wytrwał w przedziale i dzwonił dał Nas na głośnomówiący i cały czas się śmiał. xD

Istotna była również moja groźba po wyjściu z Bałtyku (nazwa robocza Bełty). Na szczęście wszystkie padłyście po sekundzie, a Ciocia Dzwonek pilnowała, abyśmy nie zaspały wysiadki.

Oby w drodze do Wawy były nie mniejsze ekscesy. xD
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
missyou1

Post autor: missyou1 »

tancerz pisze:
missyou1 pisze:Tancerz ustąpiłeś miejsca na parkiecie młodszemu koledze, no i co mamy niedosyt Ciebie
Przepraszam nenene taka była umowa z mamusią :smiech: (bez występów tanecznych) zresztą Dax tak cudnie tańczył, że miałem ochotę tylko oglądać Go nieustannie :) to on wygrał, parkiet tego wieczoru był Jego, należało mu się jak nikomu innemu w tę magiczną noc :) , zapraszam na Bemowo tam będzie występ ;-). :smiech:
Czy chodzi o 26 września, bo będę ze swoim 7-letnim wnuczkiem, który cieszy się już na Wasz występ ;-) Ciebie rozpoznaje z daleka, a od wczoraj zna Marcina- co prawda wirtualnie,ale wreszcie zobaczy Was w realu :jachce: :love: nenene
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

MJowitek pisze:Dlatego chciałabym podziękować komuś jeszcze: moderatorom.

Tym, którzy moderują, a jest Was zaledwie garstka do ogarnięcia tego tłumu.

[...]To między innymi dzięki Waszej pracy u podstaw ludzie się łączą. I mają ochotę pojechać na imprezę, organizowaną przez Mafię. Układ idealny
Na całej tej przemowie będąc zaskoczonym i wyrwanym z kontekstu nie miałem nic do powiedzenia już przez mikrofon po Anecie... a później właśnie żałowałem, że nie powiedziałem właśnie tego co Ty Jowita napisałaś powyżej.

To dzięki moderatorom teraz to wielkie forum się tak sprawnie kręci.
Nie zapominajmy o ich pracy, szanujmy ją przede wszystkim i wielki ukłon ku wszystkim moderatorom.
japrosic
Eve_861 pisze:i zdaje się ,że sam Majkel wysiadał rano w Wawie na mojej stacji :D
Takim dłuższym spojrzeniem Cię ogarnąłem na Zachodniej ale chyba byłem zbyt mało przytomny ;>

Mnie jeszcze czekało odsiadywanie na Zachodnim i dalsza podróż pociągiem...
...
thewiz

Post autor: thewiz »

A Zachodni to taki obskurny dworzec jest :smutek: .
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Znajdź mi ładny ;P
Wschodni, Centralny...?
...
Eve_861

Post autor: Eve_861 »

Majkel pisze: Takim dłuższym spojrzeniem Cię ogarnąłem na Zachodniej ale chyba byłem zbyt mało przytomny ;>

Mnie jeszcze czekało odsiadywanie na Zachodnim i dalsza podróż pociągiem...
Ja też Cię ogarniałam spojrzeniem upewniając się ,że Ty to Ty :) Czekałam na tym "pięknym" zachodnim na autobus do domu 30 minut:(
Impossible is nothing when it comes down to Michael. I know what I'm saying..
thewiz

Post autor: thewiz »

Majkel pisze:Znajdź mi ładny ;P
Wschodni, Centralny...?
Lotniczy nenene
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

siadeh_ pisze:Jeśli chodzi o DJ Erwina to ja się nie wypowiem. Już wiele razy mówiłam, że nie prowadzi imprez MJ PT na własne niejako życzenie i nie będę więcej o tym mówić. Każdy ma prawo dokonać wyboru...
Nie, a szkoda, wielka szkoda, że się nie wypowiesz na ten temat.
Ponieważ to tylko i wyłącznie na Twoje życzenie i Twoją negatywną do mnie postawę tak jest a nie inaczej. Mam swój honor i nie zamierzam się przed nikim płaszczyć i "prosić / błagać" (jak Ty to nazywasz w swoich postach). Potraktowałaś mnie jak jakąś marionetkę w zeszłym roku przed 20 września po czy lub zamiast się odezwać i ewentualnie ustalić szczegóły zabukowałaś na tę imprezę kokoś innego. I tak już pozostało.

A wystarczy się odezwać i pogadać. Ale jak widać brak takiej woli pojednania.
Mnie odzywać się nie wypada, ponieważ potraktujesz to jak zwykle zawsze pisałaś „błaganie czy proszenie abym zagrał na zlocie”

Zupełnie nie rozumiem jak taka osoba jak Ty może takie rzeczy wypisywać.
Ponieważ czuje się bezkarna i wszechmogąca? I większość jak nie wszyscy poprą ją cokolwiek nie zrobi i nie powie?

Chcę grać dla Was, bez wyjątku czy to MJPT czy kto inny. Ale MJPT już dokonało wyboru.
Ponieważ ja pragnę prowadzić każdą imprezę MJ-ową, nawet dla 1 osoby.
Cieszyć się i przeżywać z Wami tę doskonałą i wniebowziętą muzykę MJa, która jak dla Was tak i dla mnie jest pokarmem, energią i czymś indywidualnym co każdy Fan ma w sercu.

Przepraszam Was wszystkich, że nie byłem (po raz pierwszy i mam nadzieję ostatni) na tegorocznym zlocie. Wiele osób dzwoniło do mnie w tej sprawie. Obawiałem się, że będzie milion pytań czemu nie prowadzę (a w tym momencie byłoby mi bardzo przykro) oraz nie chciałem psuć humoru i nastroju samym widokiem mojej osoby Kindze oraz Anecie. (Piszę Anecie, ponieważ jak chciałem się z nią przywitać 20-września na Bemowie to dopiero za 3 razem i to z pogardą odpowiedziała mi zwykłe koleżeńskie „cześć” więc chyba mnie też nie lubi).

Dziękuję wszystkim, którzy się za mną tutaj wstawili.
Ponieważ Muzyka MJa jest najważniejsza. To dzięki niej tu jesteśmy.

Zawsze byłem i jestem za pojednaniem. Trzeba tylko dobrych chęci z drugiej strony. Strony, która może w końcu zaczęłaby nie przeinaczać treści na swoją korzyść.

P.S.
Nie zwykłem się nazywać „DJ” z wielkich liter.
Na „DJ” trzeba sobie zasłużyć i zapracować.

P.S.2
Kochani, nie piszcie mi PW. Miło z Waszej strony, że mnie pocieszacie itp.
Piszcie tutaj na forum. Nie bójcie się mieć własnego zdania. Ja nie bałem się mieć przed 20 września i nie boję się teraz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

777 pisze:P.S.2
Kochani, nie piszcie mi PW. Miło z Waszej strony, że mnie pocieszacie itp.
Piszcie tutaj na forum. Nie bójcie się mieć własnego zdania. Ja nie bałem się mieć przed 20 września i nie boję się teraz.
Jeśli jest jakaś niejasność to trzeba ją wyjaśnić, a nie udawać, że nic się nie stało.
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
Luspa

Post autor: Luspa »

I na to patrzy Michael? CZas już chyba zakończyć spory.. Grupowy uścisk?
Obrazek
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Erwin brakowało nam Ciebie na Mjowisku trzeba było przyjechać wszyscy by się pojednali i byłoby wspaniale... pamiętam filmik w kinie gdzie na końcu własnie byłeś Ty.... i pomyślałem wtedy szkoda że Cie nie ma z nami... tegoroczne MJowisko miało hasło: pojednanie..... It's all for Love L.O.V.E
Serdecznie Cię zapraszam jako fan Fana na Bemowo przeżyjmy to razem jak za dawnych lat :).
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Zablokowany