MJowisko 2006
MJowisko 2006
Mam prosbe czy ktos mógłbym mi powiedziec kiedy i gdzie dokładnie odbedzie sie majówka??mam wielka prosbe bardzo bym chcaił tam pojechać poznac wszytkich fanów:)
dzieki za odp miło było by sie tam spotakc na browca pozdrawia:)Archi pisze:Masz chyba na myśli MJowisko i odbywa ono się już regularnie od 3 lat. Jest w sierpniowy weekend ok urodzin MJ. Jakoś pod koniec. Impezka jes poprostu bajeczna tylo piwko troszkę drogie(u mnie we wsi to za 3,5 wknajpie a tam za całe 7)
Serdecznie zapraszamy!
ok 50-60 osob. w tym roku pewnie wiecej...
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

Kochane MJówki!
Poniewaz temat MJowiska wyjatkowo w tym roku wyszedł od Was, a nie ode mnie
postanowiłam - bedąc na forum przelotem- odezwać się, zeby nie było nieporozumień.
W tym roku MJowisko odbedzie się, jak co roku od trzech juz lat w najblizszą urodzinom Michaela sobotę. W tym roku wypada, ze bedzie to 26.08.
Tym, którzy sa tu od niedawna i nie wiedzą, jak MJowisko wygląda juz po krótce wyjaśniam:
MJowisko to urodzinowa impreza z tortem i szampanem oraz tradycyjnym "100 lat" bądź "Happy Birthday" bądź tym i tym odspiewywanym przez fanów dla Michaela
Impreza składa się z czesci teoretycznej, w ktorej to młodzi fani poznają, a starzy fani przypominają sobie materiały związane z Michaelem - w tym roku - jesli wszystko pójdzie dobrze bedzie to Private Home Movies. Druga cześć praktyczna
to tańce hulańce do białego rana okraszone garstka konkursów (taniec, spiew, rysunek...) i odrobina piwa bądź innych napojów mniej lub bardziej wyskokowych
Szczegółów tegorocznej imprezy nie mogę Wam jeszcze podać, ale w okolicach 10 czerwca wrzucę tu na forum dokładny plan imprezy.
Do tej pory liczba osób nie była moze wielka (około 50 osób),ale liczę , ze w tym roku - widząc ilu jest uzytkowników forum- liczba ta sie podwoi.
Sama impreza (czyli kino + dyskoteka - tym razem mam nadzieję tańsza
) kosztuje 50 zł od osoby. (kosz ten NIE MOZE ulec zwiększeniu, jednak mozę ulec zmniejszeniu w przypadku nagłego rozmnozenia się MJówek chetnych na zlot.
W TYM ROKU LICZBA, KTÓRA OKRESLA CZY ZLOT SIE ODBEDZIE CZY NIE JEST 50 OSÓB.
W razie jakichkolwiek pytań prosze o kontakt mailowy : siadeh@o2.pl bądź na GG: 3427865.
Kiedy tylko bedzie juz nakreslony szczegółowy plan imprezy pojawi sie link do formularza zgłoszeniowego
Od jutra mozna sie u mnie zapisywac WSTEPNIE na zlot. Te zapisy bedą jeszcze weryfikowane.
...pzdr
siadeh_MJówka_głownodowodząca_;-)
Ps. zapomniałam dopisać, ze MJowisko odbywa się w ŁODZI
Poniewaz temat MJowiska wyjatkowo w tym roku wyszedł od Was, a nie ode mnie

W tym roku MJowisko odbedzie się, jak co roku od trzech juz lat w najblizszą urodzinom Michaela sobotę. W tym roku wypada, ze bedzie to 26.08.
Tym, którzy sa tu od niedawna i nie wiedzą, jak MJowisko wygląda juz po krótce wyjaśniam:
MJowisko to urodzinowa impreza z tortem i szampanem oraz tradycyjnym "100 lat" bądź "Happy Birthday" bądź tym i tym odspiewywanym przez fanów dla Michaela

Szczegółów tegorocznej imprezy nie mogę Wam jeszcze podać, ale w okolicach 10 czerwca wrzucę tu na forum dokładny plan imprezy.
Do tej pory liczba osób nie była moze wielka (około 50 osób),ale liczę , ze w tym roku - widząc ilu jest uzytkowników forum- liczba ta sie podwoi.
Sama impreza (czyli kino + dyskoteka - tym razem mam nadzieję tańsza

W TYM ROKU LICZBA, KTÓRA OKRESLA CZY ZLOT SIE ODBEDZIE CZY NIE JEST 50 OSÓB.
W razie jakichkolwiek pytań prosze o kontakt mailowy : siadeh@o2.pl bądź na GG: 3427865.
Kiedy tylko bedzie juz nakreslony szczegółowy plan imprezy pojawi sie link do formularza zgłoszeniowego

Od jutra mozna sie u mnie zapisywac WSTEPNIE na zlot. Te zapisy bedą jeszcze weryfikowane.
...pzdr
siadeh_MJówka_głownodowodząca_;-)
Ps. zapomniałam dopisać, ze MJowisko odbywa się w ŁODZI

"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
* * *
Skoro wszystko jest w produkcji to ja pozwolę sobie cos wtrącić. Jakow weteran zlotu zauważyłem, że wizyta w kinie trwa troszkęza długo. Niewątpliwie najatrakcyjniejszą cześcią spotkania jest knajpa. To tam się integrujemy tam jest biesiada no i Coś wyskokowego. Dlatego dobrzeby było możliwie jak najbardziej tą cześć wydłużyć. Ostatnio o ile pamiętam kino zaczęło się o 18. MIeliśmy mały pślizg i w rezultacie z kina wracaliśmy jak już było ciemno(sierpień).
Chodzi mo o to zeby poprostu zacząć wcześniej(uwzgędniając przesunięcie) zbiórkę można by zrobić o 16. Nie wiem jak to wyglada z kinem. Czy jesteśmy tam na gapę czy jako pełnoprawni widzowie. czy coś w tej kwestji możemy wybrzydzać, czy to jest odgórnie narzucone?
Jak znam życie to zabierze mnie mamusi ok 2:30 więc sięnie ubawię, ale chciałbym chociaż z Mikem się na parkieci ofizjalnie sprawdzić(ostatnio nie dałem rady)
Mam nadzieję że kwestia programu jest otwarta i że my my coś do powiedzenia
Chodzi mo o to zeby poprostu zacząć wcześniej(uwzgędniając przesunięcie) zbiórkę można by zrobić o 16. Nie wiem jak to wyglada z kinem. Czy jesteśmy tam na gapę czy jako pełnoprawni widzowie. czy coś w tej kwestji możemy wybrzydzać, czy to jest odgórnie narzucone?
Jak znam życie to zabierze mnie mamusi ok 2:30 więc sięnie ubawię, ale chciałbym chociaż z Mikem się na parkieci ofizjalnie sprawdzić(ostatnio nie dałem rady)
Mam nadzieję że kwestia programu jest otwarta i że my my coś do powiedzenia
Jak szkoda ze nie w stolicy
.. Moglibyście na Bemowie zrobić tam gdzie Nasz Król chodził i robił koncert
Ale bym miała bliziutko
Ja tak chętnie bym była tam z Wami MJówkami.. Możę coś wykołuję i spróbuje sie pojawić w tej Łodzi..
Może jakoś się umówię z niektórymi fanami z Warszawy.. Jest ich troche dużo
pozdrawiam

Może jakoś się umówię z niektórymi fanami z Warszawy.. Jest ich troche dużo

pozdrawiam

Według mnie, to nawet dobry pomysł, jednakże, to chyba nie od nas zalezy tylkood ludzu, którzy umozliwiają nam spotkanie oraz nasza Siadeh_:DArchi pisze:Skoro wszystko jest w produkcji to ja pozwolę sobie cos wtrącić. Jakow weteran zlotu zauważyłem, że wizyta w kinie trwa troszkęza długo. Niewątpliwie najatrakcyjniejszą cześcią spotkania jest knajpa. To tam się integrujemy tam jest biesiada no i Coś wyskokowego. Dlatego dobrzeby było możliwie jak najbardziej tą cześć wydłużyć. Ostatnio o ile pamiętam kino zaczęło się o 18. MIeliśmy mały pślizg i w rezultacie z kina wracaliśmy jak już było ciemno(sierpień).
Czy to wyzwanie?! hehe.. sam jestem ciekaw jak mi wyjdzie, ponieważ moja kondycja ruchowa, uległa mocemu pogorszeniu, po przez Depresje, która przeszedłem, ale już dużo odzyskałem siły, i z tego względu muszę wiecej ćwiczyć... Ten, zlot będzie bardzo ciekawy, i ze wzgledu na mojarobotę związaną zPHM oraz właśnie taniec...Archi pisze: Jak znam życie to zabierze mnie mamusi ok 2:30 więc sięnie ubawię, ale chciałbym chociaż z Mikem się na parkieci ofizjalnie sprawdzić(ostatnio nie dałem rady)
Archi... nie wiem jak bedzie, ale myślę, że bedzie dobrze:) W zapasie mamy jeszcze Jasię:D M.Dż.*
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

Bardzo chętnie ale musi byc w mini. Obcasy też wskazane. Te kapelusze to jej kobiecości nie dodają. Ogulnie skoro jeszce jest miesiac to moze piszmy tu jakieś nasze pomysły. Jeżeli któryś wypali to już będzie OK.
(Napewno mój)
No to może i ja poćwiczę. W tym roku kupiłem kapelutek, nową koszulinę no i jeszce tylko pasek z Judo i bedzie jak w the way... no alez siem rozochocił!!
(Napewno mój)
No to może i ja poćwiczę. W tym roku kupiłem kapelutek, nową koszulinę no i jeszce tylko pasek z Judo i bedzie jak w the way... no alez siem rozochocił!!
Wtrącaj , wtrącaj oby mądrzeArchi pisze:Skoro wszystko jest w produkcji to ja pozwolę sobie cos wtrącić.

Byłes na jednym chyba...Archi pisze:Jakow weteran zlotu....

Myslę, ze gdyby ludzie stawiali się tam , gdzie trzeba, o tej , co trzeba, i gdyby wszyscy byli dobrze zorganizowani, a nie starali się podciagnąć organizację pod swoje potrzeby wszystko wyglądałoby lepiej... Największą trudnośc stanowi fakt, ze zjeżdżacie się z calej Polski i Ci, którzy sa najwczesniej muszą troszkę przebolec fakt, ze sa tacy, co moga dojechać np. godzine po nich. W tym roku - jesli się uda- postaramy się okiełznać to przez BARDZO szczegółowy plan. Tutaj jednak tez jest potzrebna Wasza - MJówek - pomoc czyli zdyscyplinowanie i współpraca z górąArchi pisze:...zauważyłem, że wizyta w kinie trwa troszkę za długo. Niewątpliwie najatrakcyjniejszą cześcią spotkania jest knajpa. To tam się integrujemy tam jest biesiada no i Coś wyskokowego. Dlatego dobrzeby było możliwie jak najbardziej tą cześć wydłużyć. Ostatnio o ile pamiętam kino zaczęło się o 18. MIeliśmy mały pślizg i w rezultacie z kina wracaliśmy jak już było ciemno(sierpień).

W kinie jestesmy , jako pełnoprawni widzowie. Wynajmujemy salę (za to płacicie przeciez !) i wymagamy. Zpobacze co się da zrobić. Niestety nie uda mi się Was zabrać do lepszego kina - tyo po prostu finansowo nierealne.Archi pisze:Nie wiem jak to wyglada z kinem. Czy jesteśmy tam na gapę czy jako pełnoprawni widzowie. czy coś w tej kwestji możemy wybrzydzać, czy to jest odgórnie narzucone?
...a może mama by się z nami pobawiła tak, jak bawiła się mama Pauliny dwa lata temuArchi pisze:Jak znam życie to zabierze mnie mamusi ok 2:30 więc sięnie ubawię, ale chciałbym chociaż z Mikem się na parkieci ofizjalnie sprawdzić(ostatnio nie dałem rady)

Pogadac mozemy zawsze ...Archi pisze:Mam nadzieję że kwestia programu jest otwarta i że my my coś do powiedzenia

...pzdr
siadeh_MJówka_głównodowodząca_

* * *
* * *
Ja jeszcze nigdy nie bylem na zlocie ale baaardzo chetnie bym sie tam pojawil o ile wstep nie jest od 18 lat (mam 16). Łódz.. troche szkoda ze nie w Wawie ale coz nie bede narzekal skoro juz od 3 lat tam sie odbywa... Musze jednak powiedziec ze zupelnie nie znam tego miasta i bardzo mile widziane jesliby mnie ktos odebral z dworca i wogule wzial troszke pod swoje skrzydelka :)
" You close your eyes and hope that this is just imagination.."
Mielismy juz na MJowisku i 11letnią fankę (pozdrowienia dla śpiącej Zuzi!) więc 16 lat to naprawde duzo
Znac Łodzi nie trzeba, zeby się pojawić na MJowisku - wierz mi. Dworzec jest tuz obok kina
Jednak myslę, ze jakas wieksza ekipa z Warszawy bedzie się wybierać to pewnie uda Ci się dołączyć 
...a co do pytań o inne miejsca na zlot (Warszawa np.) to moi drodzy... ja sie bardzo chetnie przejadę na zlot jako gość
to co? Kto podejmuje się organizacji, zeby mu było blizej?

...pzdr
siadeh_MJówka_głównodowodzaca_

Znac Łodzi nie trzeba, zeby się pojawić na MJowisku - wierz mi. Dworzec jest tuz obok kina

...a co do pytań o inne miejsca na zlot (Warszawa np.) to moi drodzy... ja sie bardzo chetnie przejadę na zlot jako gość

...pzdr
siadeh_MJówka_głównodowodzaca_

* * *
* * *