Kama pisze: nie jestem jedyna która tak myśli - tak to wyglądało
ktoś tu jest zazdrosny o talent???
ten chłopak był bezapelacyjnie najlepszy.Wszyscy fajnie tańczyli ale ON miał dusze Michaela w sobie.
Siedziałam przy scenie i to było MOCNO widać
Kama pisze: nie jestem jedyna która tak myśli - tak to wyglądało
bahahahah każdy ma coś w sobie@neta pisze:Kama napisał:
nie jestem jedyna która tak myśli - tak to wyglądało
Dziwi mnie, że ktoś w ogóle o tym pomyślał. Nie sądzę by organizatorzy mogliby wpaśc na taki pomysł! Myślę, że szanse były wyrównane, każdy miał czas do zaprezentowania swojego stylu. Nie mniej jednak DaX dał niesamowity popis i każdy się z tym zgodzi, powiem szczerzę byłabym zawiedziona gdyby nie wygrał.. Co oczywiście nie znaczy, że reszta zatańczyła źle, wręcz przeciwnieKama pisze:
niestety nie podobało mi się, że konkurs był ustawiony z góry już było ustalone kto wygra bo niby jakim cudem mały Billie Jean od razu miał przygotowaną popisową piosenkę !!!!!!!
Nie zostało a szkoda bo miny wszystkich były bezcenneSchmittko pisze:mam nadzieję, że zostało to sfilmowane! :)tancerz pisze:Powrót pociągiem :D - niezapomne min fanów z Katowic na peronie gdy im zatrzesneły się drzwi od pociągu a ja z ich biletami w srodku krzyczałem zatrzymać pociąg!!!!
Młody dał radę i zasłużył. Na pewno ciężko na to zapracował tak jak i reszta uczestników.Kama pisze:@neta napisał:
Kama napisał:
nie jestem jedyna która tak myśli - tak to wyglądało
bahahahah każdy ma coś w sobie
nie zazdroszczę gratuluje i podziwiam ale bądźmy szczerzy
a kto według Ciebie był najlepszy ? pytanie krótka piłka skoro już tak stawiasz sprawę ?Kama pisze:Dax był dobry to fakt ale czy najlepszy hmm za rok na pewno będzie
Dajcie spokój!tancerz pisze:Kama napisał:
Dax był dobry to fakt ale czy najlepszy hmm za rok na pewno będzie
a kto według Ciebie był najlepszy ? pytanie krótka piłka skoro już tak stawiasz sprawę ?
dokładnieDzwoneczek MJJ pisze:Kama takie Twoje prawo, ale to Ci co byli w komisji wybierali.
I love you more :* Olu moje słonce Ty Wiesz... Chyba sie przeprowadzę do Warszawy, by być bliżej Ciebieghost_ola pisze:anialim, girlfriend - Was dziewczyny to ja po prostu kocham nad życie!!! Tylko dlaczego tak mało Was widuję?!?
ja tylko spytałem napisz mi na PW jeśli wstydzisz się tu pisać a nie wstydzisz pisać oficjalnie, że w konkursie było jakieś oszustwo i tyle.... nie ja zacząłem jakaś przepychankę czy podkręcanie.. bądź przekręcanie...żal mi tylko, że znowu ktoś się pojawił na forum z postem nieprzemyślanym do końca.... To MJowisko było najlepsze ze wszystkich nie niszczmy tego proszę jakimiś oskarżeniami wygrana w konkursie nie jest najważniejsza liczy się Miłość It's all for love L.O.V.E !!!!!!!!!! Jak dla mnie każdy był zwycięzcą w tym konkursie bo każdy z tych tancerzy/ tancerek Kocha MJ całym sobą co pokazał w tańcu...nie niszczmy tego ...Kama pisze:tancerz nie podkręcaj po co ta przepychanka
Ok nie roztrząsajmy tego..Kama pisze:dlatego tyle na ten temat po co to roztrząsać ja tylko napisałam co zobaczyłam