MJOWISKO 2010

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

Kama pisze: nie jestem jedyna która tak myśli - tak to wyglądało

ktoś tu jest zazdrosny o talent???
ten chłopak był bezapelacyjnie najlepszy.Wszyscy fajnie tańczyli ale ON miał dusze Michaela w sobie.
Siedziałam przy scenie i to było MOCNO widać
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

@neta pisze:Kama napisał:

nie jestem jedyna która tak myśli - tak to wyglądało

bahahahah każdy ma coś w sobie

nie zazdroszczę gratuluje i podziwiam ale bądźmy szczerzy

było cudownie wszyscy jesteśmy jedną rodziną z duszą zainspirowaną przez Michaela
to jest najważniejsze
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
badsusie

Post autor: badsusie »

Ja bardzo dziekuje wszystkim,którzy przyczynili sie,ze ten zlot był tak niezwykły i wspaniały. DZIEKUJE!!
Awatar użytkownika
asiek

Post autor: asiek »

Kama pisze:
tancerz pisze:Jesteś chyba jedyna osobą, która tak myśli...
chyba żartujesz, nawet mi to przez myśl nie przeszło

:-/

DaX - szacun i ode mnie :dance:
A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć.

Obrazek
ZELIA

MJowisko2010

Post autor: ZELIA »

Było super fajnie.

p.s.

Zelia też była :)
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

Kama pisze:
niestety nie podobało mi się, że konkurs był ustawiony z góry już było ustalone kto wygra bo niby jakim cudem mały Billie Jean od razu miał przygotowaną popisową piosenkę !!!!!!!
Dziwi mnie, że ktoś w ogóle o tym pomyślał. Nie sądzę by organizatorzy mogliby wpaśc na taki pomysł! Myślę, że szanse były wyrównane, każdy miał czas do zaprezentowania swojego stylu. Nie mniej jednak DaX dał niesamowity popis i każdy się z tym zgodzi, powiem szczerzę byłabym zawiedziona gdyby nie wygrał.. Co oczywiście nie znaczy, że reszta zatańczyła źle, wręcz przeciwnie ;-)
Schmittko pisze:
tancerz pisze:Powrót pociągiem :D - niezapomne min fanów z Katowic na peronie gdy im zatrzesneły się drzwi od pociągu a ja z ich biletami w srodku krzyczałem zatrzymać pociąg!!!!
mam nadzieję, że zostało to sfilmowane! :)
Nie zostało a szkoda bo miny wszystkich były bezcenne :smiech:
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Kama pisze:@neta napisał:
Kama napisał:

bahahahah każdy ma coś w sobie

nie zazdroszczę gratuluje i podziwiam ale bądźmy szczerzy
Młody dał radę i zasłużył. Na pewno ciężko na to zapracował tak jak i reszta uczestników.

Jak powiedział jego... Brat? Trochę już występował zatem musiał odstawić mini show. Był przygotowany, miał swoją własną deskę. xD Ja to pewnie bym musiała przyjść z całym konarem solidnego dębu, aby mnie utrzymał, bom trochę długa. :smiech:

DaX- jestem za Tobą. Pomimo, że wstydziłeś się zatańczyć z Ciocią Dzwonek. ;-)
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Kama pisze:Dax był dobry to fakt ale czy najlepszy hmm za rok na pewno będzie
a kto według Ciebie był najlepszy ? pytanie krótka piłka skoro już tak stawiasz sprawę ?
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

tancerz pisze:Kama napisał:
Dax był dobry to fakt ale czy najlepszy hmm za rok na pewno będzie

a kto według Ciebie był najlepszy ? pytanie krótka piłka skoro już tak stawiasz sprawę ?
Dajcie spokój!

Przecież chłopakowi będzie przykro!
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
Kama

przepraszam bardzo, że mam inne zdanie niż Wy

po co się tak nakręcacie ??
tancerz nie podkręcaj po co ta przepychanka
Ostatnio zmieniony pn, 30 sie 2010, 18:52 przez Kama, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Kama takie Twoje prawo, ale to Ci co byli w komisji wybierali.
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

Awatar użytkownika
doriseq

Post autor: doriseq »

Bo.. to wszystko przez ślązoków :-P

No w pytke było! Poznałam moją dalszą rodzinkę z wyboru nenene
No generalnie wszystko było cacy, tylko cholender za wiele to sobie nie potańcowałam :dance:

Nie będę wymieniała komu bym chciała podziękować z osobna, bo i tak kogoś zapomnę ;d

Ślązoki!! Nawiedzę Was w październiku i nie ma bata! :-)

... bo to wszystko przez was ślązoki!! :hug:
Obrazek
Awatar użytkownika
Kama

Dzwoneczek MJJ pisze:Kama takie Twoje prawo, ale to Ci co byli w komisji wybierali.
dokładnie
dlatego tyle na ten temat po co to roztrząsać ja tylko napisałam co zobaczyłam

i cały czas twierdzę że szacun dla DAXa bo na prawdę jest dobry
Obrazek
Awatar użytkownika
girlfriend

Post autor: girlfriend »

ghost_ola pisze:anialim, girlfriend - Was dziewczyny to ja po prostu kocham nad życie!!! Tylko dlaczego tak mało Was widuję?!?
I love you more :* Olu moje słonce Ty Wiesz... Chyba sie przeprowadzę do Warszawy, by być bliżej Ciebie :calus:
Wstałam w sobotę o 4:50, a spać poszłam o 20 w niedzielę...,ale warto było. Kochani Jesteście cudowni, wszyscy razem i każdy z osobna. Cieszę sie,że mogłam Was wszystkich spotkać.
Madziu, Dorotko moje kochane promyczki słońca. Wielkie dzięki za wspólną podróż, zabawę i w ogóle wszystko. Kocham Was i tyle nenene
Eve jesteś cudowna. Normalnie do schrupania. Nie tylko śliczna,ale i mądra i cholernie zabawna. Musimy kiedyś zaliczyć wspólny weekend w Warszawie.
anialim świetna kobieta z Ciebie, żałuję,że mało rozmawiałyśmy, ale mam nadzieję,że to nadrobimy...
billiejean dziękuję za Drilla... Prosiłam,dostałam. Jesteś cudowna i uwielbiam jak tańczysz, a tatuaż...mmrrrrrrrrraaaaaaauuuuuuuuu
badsusie, dobrzi, E2 zawsze jak Was spotykam czuje niedosyt, uwielbiam całą Waszą warszawską paczkę
endka Ty wulkanie wszystkiego: energii, seksu itd...heheh Szkoda,że MJowisko trwa tak krótko, chętnie poznałaby Cie lepiej...
estrella- Madziu miło było Cie zobaczyć, projekt płyty... bossssski. Skromniutka i kochaniutka, nawet się tym nie chwaliłaś. Ogromne buziole
Marto, Basiu nawet nie wiedziałam,że tak za Wami tęskniłam. Jesteście superaśne i zwariowane. Szkoda,że nie możemy sie częściej widywać. Czuję niedosyt, bo biegałyście wciąż.
Tancerzu i Fanko Jesteście moją ulubioną MJową parą.Bije od Was takie ciepło, nie zadzieracie nosa, jesteście cudowni. Iwonko, Michale strasznie się cieszę,że udało nam sie porozmawiać w czasie tego zlotu, ale żałuję,że Michał nie pokazał na scenie swoich możliwości i umiejętności, swojej tanecznej pasji. Na szczęście co jakiś czas pojawiał się na parkiecie, to go sobie "oglądałam". Ogromne buziaki Kochani
Medeah Jesteś śliczna, i tak pozytywnie zakręcona,że aż miło. wyglądałaś w tej sukienusi słodziutko. Non stop sie za tobą oglądałam. Miło było Cię ponownie zobaczyć. Emanujesz pozytywną energią i zarażasz nią innych. Dzięki
Mental dzięki za rozmowy, za wspólną zabawę. Szkoda,że tak rzadko sie możemy widywać.
Kingo ogromne dzięki za organizację MJowiska. To cud,że nie znudziło Ci się to, a co rok szykujesz zawsze coś fantastycznego. Rozmawiałyśmy przez chwilkę i utkwiło mi w pamięci pewne zdanie: "Na pierwszym zlocie była nas garstka, jakieś dwadzieścia osób, rok temu było nas ok. 200, a w tym roku jest nas o setkę więcej. Jak tak dalej pójdzie to na 10 MJowisko wynajmiemy Salę Kongresową". :hug: Kochana byłam na pierwszym zlocie, który wspominam zawsze z sentymentem, byłam rok temu, byłam teraz i będę za rok. MJowisko ta dla mnie już TRADYCJA.
The Wizmiło było spotkać się ponownie. Miałam cały czas na oku Detoxa ;-) Mam nadzieję,że jeszcze sie spotkamy
Jeżeli o kimś zapomniałam to przepraszam, ale mam już swoje lata więc mam prawo do demencji... tak, jak Pani Beata T. z jury ;-)
Buziaki buziaki i jeszcze raz buziaki
A teraz Apel do pewnej Pani, która nie pojawiła się na MJowisku (była w pracy) i która złamała w ten sposób wiele serc. No cóż Noemi, bo to o Tobie mówię, już dziś wypisz kartkę na urlop na przyszły rok. MUSISZ wtedy być z nami. Twój głos w słuchawce i brak Twojej zwariowanej osóbki na MJowisku był ogromną traumą dla mnie. Teraz będę musiała przyjechać do Warszawy i się z Tobą rozmówić...heheh, winko, Michael i slinotok. Kocham Cie bardzo
sylwia_która_nie_lubi_pisać_długich_postów glupija
Michael [*] Never Can Say You Goodbye :(

ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Kama pisze:tancerz nie podkręcaj po co ta przepychanka
ja tylko spytałem napisz mi na PW jeśli wstydzisz się tu pisać a nie wstydzisz pisać oficjalnie, że w konkursie było jakieś oszustwo i tyle.... nie ja zacząłem jakaś przepychankę czy podkręcanie.. bądź przekręcanie...żal mi tylko, że znowu ktoś się pojawił na forum z postem nieprzemyślanym do końca.... To MJowisko było najlepsze ze wszystkich nie niszczmy tego proszę jakimiś oskarżeniami wygrana w konkursie nie jest najważniejsza liczy się Miłość It's all for love L.O.V.E !!!!!!!!!! Jak dla mnie każdy był zwycięzcą w tym konkursie bo każdy z tych tancerzy/ tancerek Kocha MJ całym sobą co pokazał w tańcu...nie niszczmy tego ...

Kama pisze:dlatego tyle na ten temat po co to roztrząsać ja tylko napisałam co zobaczyłam
Ok nie roztrząsajmy tego..
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Zablokowany