MJOWISKO 2010

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
asiek

Post autor: asiek »

Schmittko pisze: Zelio, super się z Tobą rozmawia!
była Zelia? i ja nic o tym nie wiem
co za niedoparzenie :smutek:
dla wyjaśnienia postronnym - z Zelią korespondowałam kiedyś dość intensywnie w czasach, kiedy o internecie się jeszcze nikomu nie śniło

a fotki ktoś wrzuci?
A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć.

Obrazek
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

zazwyczaj uciekam jak najdalej od slodzenia i lizania kogokolwiek gdziekolwiek ;] ale w tym wypadku sie nalezy.
po zeszlorocznych organizacyjnych problemach, tym razem cala impreza byla wyjatkowo dobrze przemyslana. pozytywne zaskoczenie, ze wszystko udalo sie zmiescic w niewielkiej cenie wejsciowki.

najlepszy zlot na jakim bylam obiektywnie rzecz biorac, bo chyba najmilej wspomina sie zawsze pierwszy kontakt z ta impreza i fanami.

nie ma juz co dziekowac za wspolnie spedzony czas, bo wszystkich, ktorych mialam wysciskac i tak juz wysciskalam po wielokroc.
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
megi1013

Post autor: megi1013 »

Mam parę fotek:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I wstawiłam parę filmików na moim kanale YT:
http://www.youtube.com/user/megi1013?feature=mhum

Pozdrawiam
Dziewczyna w fioletowej koszuli ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
little_susie

Post autor: little_susie »

Przyłączam się do podziękowań!
Muzyka, kino super! Gratulacje dla Marcina!

Mroczuś obiecuję, ze następnym razem będzie mnie więcej na parkiecie :dance:

Powrót: 4,5 godziny czekania na pociąg :smiech: też się dało przeżyć. Nie wspomnę o pomyłce KFC z Komfortem...
"Marzenie nie jest jedynie marzeniem - jest celem. Jest czymś co ludzka świadomość i podświadomość mogą zamienić w rzeczywistość" Michael Jackson
Gambara

Post autor: Gambara »

Dziękuję wszystkim za magiczną imprezę, to był mój pierwszy zlot i będę dlatego na pewno na następnych, było cudownie zobaczyć jak wszystkich nas, fanów jednoczy Michael i spotkać tylu myślących podobnie ludzi :). Świetna organizacja dodatkowo sprawiała, że impreza była magiczna. Podziękowania również dla wszystkich Dance Teamów z Poznania, Wrocławia i Krakowa, z którymi mieliśmy okazję tańczyć jako MJ Szczecin Team, mam nadzieje że będzie jeszcze wiele okazji do wspólnego flash moba, ze swojej strony dziękuję za pozytywne komentarze na temat mojego występu w konkursie tańca do The Way You Make Me Feel, cieszę się, że wypadł on w miarę dobrze i oczywiście jeszcze raz gratuluję DaXowi wygranej;-) . Chciałem baaaaardzo wyróżnić ową wspomnianą Dziewczynę z naszego szczecińskiego teamu :), która tańczyła ze mną w The Way..., Roksana byłaś świetna !!! dzięki Tobie ten występ w ogóle się udał nasza szczecińska śliczna Tatianko ;-) :calus:
Pozdrawiam wszystkich :)
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

Pierwszy raz w życiu obchodziłam urodziny Michaela w tak wielkim i wspaniałym gronie.Zobaczyć 300 innych ludzi tak szurniętych jak ja- bezcenne :smiech: aż mi było wstyd, że się nie przebrałam.Dziwnym jest się czuć dziwnie w normalnym ubraniu glupija. :mj:
Wieeeeeelki szacun dla MAFI jej profesjonalizmu, ciepłej rodzinnej atmosfery poczucia humoru rodem z Monthy Pytona (Tancerz Twój odpadający nos był prześwietny)Kingo jesteś urodzonym mówcą, Kasiu zawsze podziwiałam Twój talent teraz mogłam zobaczyć Cię osobiście i poczuć tą Twoją fajną aurę i osobowość.Komisja Tańca z gwiazdami z Wolfim......bomba.
Jechałam z pewną taką nieśmiałością a wyszłam stamtąd o własnych siłach o 6.00 rano i chciałam jeszcze.Michael na ekranie kinowym w tak ogromnych rozmiarach.....brak słów.Szkoda, że nie mogłam się sklonować i być całą noc przed ekranem i na parkiecie.
Dax - klaskałam na stojąco, masz w sobie naturalny talent.Tak lekko i z łatwością przychodziło CI tańczyć" Michaelowo", że do dziś zbieram szczękę z podłogi.Masz wielki talent, szukaj dobrych managerów.Michael pewnie podziwiał Cię z góry.
Tyle osób poznałam, wyściskałam , nazachwycałam się, nagadałam.
Moje kochane dzięki za piski na widowni( wiecie przy czym ;-) ) i nocne polaków rozmowy.
Teraz mam lekką depresje po....ale to przez świadomość że trzeba czekać znowu rok.Zastanawiałyśmy się jak długo dałybyśmy radę wytrzymać i jak wielką dawkę Michaela przyswoić- myślę że spokojnie tydzień non stop.
Ja już na do widzenia dziękowałam za kawał fantastycznej roboty i wspólny czas....ale jeszcze raz DZIĘKUJE!!!( ale ten słownik ubogi) japrosic I LOVE YOU MORE!!!!

ps ksero się grzeje.
Ostatnio zmieniony pn, 30 sie 2010, 16:54 przez @neta, łącznie zmieniany 1 raz.
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

Wow!!!!!!!!!!!!!!!!!Wojtek zobaczylam filmik i jestem w szoku byly Jajka:)no no wy wiecie co bym teraz powiedziala .pozdrawiam buzka
Obrazek
Marta5

Post autor: Marta5 »

fajnie że dobrze się wszyscy bawiliście ja nie mogłam niestety przyjechać ,chociaż mieszkam w Łodzi :surrender: Rodzice rozmyślili się w ostatniej chwili...Bardzo żałuję,ale mam nadzieję że za rok Was spotkam :happy:
MJmarta
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

Gambara ja tez mam filmik z Toba ;> mrrrau ;D musze go wstawić :D tylko pytanie gdzie...
Ain't no sunshine when he's gone :(
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

Kingo, Kasiu M.Dż.*

WIELKIE DZIĘKUJĘ

SZACUN na prawdę było niesamowicie i niepowtarzalnie i w kilku słowach nie da się opisać tego, tych emocji
to była magiczna noc, świetna organizacja iiiii

To co sprawia mi najwięcej przyjemności w występowaniu to dawanie ludziom radości. Zwykłe wywołanie uśmiechu na czyjejś twarzy znaczy dla mnie więcej niż wszystko inne.
MICHAEL JACKSON

dałyście nam to, pozwoliłyście naładować akumulatory na przyszły rok ;-)

Mafio jesteście wspaniali

Jury konkursu tanecznego
po prostu wow

niestety nie podobało mi się, że konkurs był ustawiony z góry już było ustalone kto wygra bo niby jakim cudem mały Billie Jean od razu miał przygotowaną popisową piosenkę !!!!!!!

dance teamom z Poznania, Wrocławia i Krakowa - za wspaniały wspólny taniec
a swoją drogą dance team Kraków nasz wspólny Thriller był niesamowity musimy na BEMOWIE razem zatańczyć

La_Pantera_Rosa i Megi1013, DJ Scarecrow dziękuję Wam :)

DJ Tobas byłeś niesamowity wielkie dzięki za On The Line, Give In To Me Alternate Version
dziękuję za przerobienie naszych podkładów i za częste ich puszczanie :)

wspólnie odtańczone i odśpiewane We Are The World i Heal The World

tort szampan i Happy Birthday

MJ Szczecin Team - dziękuję Wam za to, że jesteście iiiiiii za niezapomniany flash mob w pociągu potem w Kutnie, galopujące konie, za "sidewalk bokiem w dół" za bardziej wyrafinowane "suche majtki na dnie oceanu" , "Can You Feel It" kloce, ale przede wszystkim dziękuję Wam za "SMOOTH CRIMINAL" to było to

Wojtek - Gambara - duże Billie Jean byłeś niesamowity teraz nie damy Ci spokoju już zawsze masz tak tańczyć nie ma obijania się i na pół gwizdka

Roxi Ty wiesz ale i tak dziękuje zwłaszcza przy YANA

WY wiecie - rodzinko kocham Was

Obrazek

WIELKIE DZIĘKUJĘ

do zobaczenia na BEMOWIE
MJ Szczecin Team stawi się w pełnym składzie
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

Detox pisze:Super był pomysł z tym kinem ,które było całe czas otwarte i cały czas leciały tam same perełki Niektórzy nawet stamtąd nie wychodzili
może oni nie wiedzieli że w hallu jest impreza? :smiech:
MJkacper pisze:Hej.Otóż szukam takiej dziewczyny na forum która była przebrana za Mike'a miała czarne włosy czarno-czerwony strój, awiatory, kapelusz i była z taką niską koleżanką.jak możecie to pomóżcie japrosic ;-)
zaczyna się jak ogłoszenie matrymonialne :) Wiem o kim mówisz - o wcześniej wspomnianej przeze mnie Oli - ale namiarów nie mam :)
ioreta pisze:P.S. 2: ulubione powiedzonko na tegorocznym MJowisku (padało zawsze po wymienieniu swoich nicków): "ale ostatnio się mało udzielam" :smiech:
jednak nie byłem oryginalny :smiech:
tancerz pisze:Powrót pociągiem :D - niezapomne min fanów z Katowic na peronie gdy im zatrzesneły się drzwi od pociągu a ja z ich biletami w srodku krzyczałem zatrzymać pociąg!!!!
mam nadzieję, że zostało to sfilmowane! :)
asiek pisze:była Zelia? i ja nic o tym nie wiem
co za niedoparzenie :smutek:
Aby ją spotkać należało wchodzić do kina na samym końcu kolejki :) Niestety wkrótce po seansie straciłem ją z oczu.
Kama pisze:niby jakim cudem mały Billie Jean od razu miał przygotowaną popisową piosenkę !!!!!!!
a niby jaki problem mieć przygotowaną popisową piosenkę? :]
natpoznan pisze:nie przedstawiono zgromadzonym moderatorów. Myślę, że to był dobry moment, żebyśmy wszyscy mogli zobaczyć ich "na żywo" i podziękować im za żmudną pracę.
dobry pomysł na "za rok" :)

Jednak muszę jeszcze dodać parę słów prywaty...

Skrzynio, wczoraj od początku wiedziałem, że skądś Cię znam, ale dopiero gdy do mnie podeszłaś nastąpiło odpowiednie skojarzenie :) Dzięki za taniec ;) Liczę na powtórkę za rok :)

dziewczyny z Mafii + Katarino billie_jean ;) - ani trochę się nie zmieniłyście od kiedy Was poznałem :) i tak 3mać!

Rafał, tak fajnie było zobaczyć Twojego synka, choć tylko na ekranie telefonu :) Jeszcze raz gratuluję!

Błażej, dzięki za zmontowanie filmu z Manify! Zrobiłeś z tego materiału coś, co da się oglądać nawet na trzeźwo :) Moim koleżankom bardzo się podobało, choć nie było ich z nami te 5 lat temu i niewiele z tamtych osób znają.

Za rzadko się widzimy, zdecydowanie...
moon_song

Post autor: moon_song »

Nie bede oryginalna. To byla jedna z najpiekniejszych nocy w moim zyciu, choc zaczela sie nieciekawie, od otrzymania dolujacych informacji w SMSie tuz przed wejsciem do kina. No nie tak... nie tak to mialo byc...
Juz sie chcialam zwinac, po cichu nikomu nic nie mowiac... zniknac.
Ale zawsze wierzylam, ze po polnocy karta sie odwraca. I odwrocila sie! Akurat o polnocy :) Chyba jednak cos w tym jest, bo do samego rana bawilam sie wysmienicie.
Dziekuje organizatorom za te cudowna noc i oczywiscie ekipie akademickiej za towarzystwo, najlepsze na te okazje oraz wszystkim, z ktorymi sie dawno nie widzialam, a zjawili sie tego wieczora w Lodzi :) Buziole :calus:
To byl moj pierwszy zlot, ale na pewno nie ostatni ;-)
"Would you hold my hand,
If I saw You in heaven..."
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Kama pisze:niestety nie podobało mi się, że konkurs był ustawiony z góry już było ustalone kto wygra bo niby jakim cudem mały Billie Jean od razu miał przygotowaną popisową piosenkę !!!!!!!
Nie wiem skąd Ci przyszło do głowy, że tu coś było w jakikolwiek sposób "ustawione"..... Jesteś chyba jedyna osobą, która tak myśli... On chciał sie tylko pochwalić tym leanem ... nie miał pojęcia jak każdy inny tancerz z konkursu jak będzie przebiegał finał, w poprzednich latach finał polegał na własnym występie wymyślonym w domu. Więc to był jego własny występ. Który wykorzystał jako występ zwycięscy na bis. Chyba nikt nie miał wczoraj wątpliwości iż był najlepszy..... ale oczywiście masz prawo się z tym nie zgadzać.Nawet sam Michael Jackson nie był dla wszystkich zwycięzcą.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

Schmittko pisze:a niby jaki problem mieć przygotowaną popisową piosenkę? :]
nie chodzi o przygotowaną piosenkę bo wiadomo każdy ma jakąś swoją perełkę
chodzi o to, że od razu jeszcze dobrze konkurs się nie skończył a już był przygotowany BIS
tancerz pisze:Jesteś chyba jedyna osobą, która tak myśli...
nie jestem jedyna która tak myśli - tak to wyglądało

Dax był dobry to fakt ale czy najlepszy hmm za rok na pewno będzie
Ostatnio zmieniony pn, 30 sie 2010, 17:57 przez Kama, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Obrazek