Detox pisze:Super był pomysł z tym kinem ,które było całe czas otwarte i cały czas leciały tam same perełki Niektórzy nawet stamtąd nie wychodzili
może oni nie wiedzieli że w hallu jest impreza?
MJkacper pisze:Hej.Otóż szukam takiej dziewczyny na forum która była przebrana za Mike'a miała czarne włosy czarno-czerwony strój, awiatory, kapelusz i była z taką niską koleżanką.jak możecie to pomóżcie

zaczyna się jak ogłoszenie matrymonialne :) Wiem o kim mówisz - o wcześniej wspomnianej przeze mnie Oli - ale namiarów nie mam :)
ioreta pisze:P.S. 2: ulubione powiedzonko na tegorocznym MJowisku (padało zawsze po wymienieniu swoich nicków): "ale ostatnio się mało udzielam"

jednak nie byłem oryginalny
tancerz pisze:Powrót pociągiem :D - niezapomne min fanów z Katowic na peronie gdy im zatrzesneły się drzwi od pociągu a ja z ich biletami w srodku krzyczałem zatrzymać pociąg!!!!
mam nadzieję, że zostało to sfilmowane! :)
asiek pisze:była Zelia? i ja nic o tym nie wiem
co za niedoparzenie
Aby ją spotkać należało wchodzić do kina na samym końcu kolejki :) Niestety wkrótce po seansie straciłem ją z oczu.
Kama pisze:niby jakim cudem mały Billie Jean od razu miał przygotowaną popisową piosenkę !!!!!!!
a niby jaki problem mieć przygotowaną popisową piosenkę? :]
natpoznan pisze:nie przedstawiono zgromadzonym moderatorów. Myślę, że to był dobry moment, żebyśmy wszyscy mogli zobaczyć ich "na żywo" i podziękować im za żmudną pracę.
dobry pomysł na "za rok" :)
Jednak muszę jeszcze dodać parę słów prywaty...
Skrzynio, wczoraj od początku wiedziałem, że skądś Cię znam, ale dopiero gdy do mnie podeszłaś nastąpiło odpowiednie skojarzenie :) Dzięki za taniec ;) Liczę na powtórkę za rok :)
dziewczyny z Mafii + Katarino billie_jean ;) - ani trochę się nie zmieniłyście od kiedy Was poznałem :) i tak 3mać!
Rafał, tak fajnie było zobaczyć Twojego synka, choć tylko na ekranie telefonu :) Jeszcze raz gratuluję!
Błażej, dzięki za zmontowanie filmu z Manify! Zrobiłeś z tego materiału coś, co da się oglądać nawet na trzeźwo :) Moim koleżankom bardzo się podobało, choć nie było ich z nami te 5 lat temu i niewiele z tamtych osób znają.
Za rzadko się widzimy, zdecydowanie...