MJOWISKO 2010

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

missyou1 pisze:Tancerz ustąpiłeś miejsca na parkiecie młodszemu koledze, no i co mamy niedosyt Ciebie
Przepraszam nenene taka była umowa z mamusią :smiech: (bez występów tanecznych) zresztą Dax tak cudnie tańczył, że miałem ochotę tylko oglądać Go nieustannie :) to on wygrał, parkiet tego wieczoru był Jego, należało mu się jak nikomu innemu w tę magiczną noc :) , zapraszam na Bemowo tam będzie występ ;-). :smiech:
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

To był mój pierwszy zlot pomimo że miasto nie zrobiło na mnie dobrego wrażenia ( sorki) sama impreza była super :)
Dziękuję za wszystkie niespodzianki za jedzenie z KFC tez nikt mi nie powiedzial że będa nas karmić ;-)

Świętnie Się bawiłam na pewno wrócę
Jeany100 moja sis do zobaczenia w Poznaniu, może uda mi się jeszcze we wrześniu :* , no ba wiem za co

:dance: :hug: ;-)
Ostatnio zmieniony pn, 30 sie 2010, 18:48 przez Bi-chan, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
natpoznan

Post autor: natpoznan »

Jeanny100 pisze:NATPOZNAŃ-Ty mały motorku taneczny,bez Ciebie zlot to nie zlot
Jeanny, dziękuję Ci raz jeszcze - gdyby nie Twoje namowy, pewnie bym w tym roku nie pojechała... a to byłby wieeeelki błąd. Bo - jak już niejednokrotnie napisano wyżej - było niesamowicie :)

Z całego serca dziękuję Kindze i wszystkim tym, którzy dbali o to, żebyśmy się dobrze bawili. Atmosfera była naprawdę wspaniała! Jestem pod wrażeniem organizacji imprezy, sala kinowa doskonale zdała egzamin. Świetnym pomysłem było również zaprezentowanie "Mafii" szerszej publiczności. Zdziwiło mnie tylko, że zanim padły słowa: "to dzięki nim forum istnieje", nie przedstawiono zgromadzonym moderatorów. Myślę, że to był dobry moment, żebyśmy wszyscy mogli zobaczyć ich "na żywo" i podziękować im za żmudną pracę.

Gratuluję występów tancerzom biorącym udział w konkursie, a także członkom wszystkich dance team'ów - wiem, ile czasu, pracy i serca wkładacie w dopracowanie układów. Wyszło Wam naprawdę świetnie!

A teraz czas na prywatę - dziękuję przede wszystkim całej poznańskiej ekipie, która (jak zwykle :P) świetnie się bawiła, Tomkowi, DJowi, który sprawił mi tyle radości, spełniając moją streetwalkerową prośbę, a także Mandey'owi, Renacie i DJowi Scarecrow - towarzyszom podróży powrotnej, z którymi mogłam na gorąco podzielić się wrażeniami :)

Olu, Speechless26 - miło było znów Was zobaczyć! Cieszę się, że porozmawiałyśmy choć przez chwilę :)

Anialim - super, że udało mi się wreszcie Cię poznać! :)

Cieszę się również, że zamieniłam słówko ze stałymi czytelniczkami MJTranslate - dziewczyny, jesteście świetne! :) Mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja, żeby poznać całą Waszą ekipę i porozmawiać dłużej.

Podsumowując - dziękuję Wam wszystkim za tę cudowną noc. Już w drodze do Łodzi wiedziałam, że zlot będzie rewelacyjny, ale rzeczywistość przerosła moje oczekiwania :)
Ostatnio zmieniony pn, 30 sie 2010, 13:25 przez natpoznan, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
MJkacper

Re:

Post autor: MJkacper »

Hej.Otóż szukam takiej dziewczyny na forum która była przebrana za Mike'a miała czarne włosy czarno-czerwony strój, awiatory, kapelusz i była z taką niską koleżanką.jak możecie to pomóżcie japrosic ;-)
Mike Nie Odszedł, On Po Prostu Zmienił Scenę...
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

MadziaLenka pisze:
Chciałam jeszcze dodać (bo zapomniałam wcześniej), że bardzo dziękuje ekipie, z którą nasz krakowski dance team tańczył Thrillera:) mimo,że się nie znaliśmy wcześniej, a co przez to można zrozumieć nie tańczyliśmy nigdy wcześniej together - trudno mi do teraz uwierzyć, ale zgraliśmy się w 100% i wyszło nam równo:d jeszcze raz dzięki i mam nadzieje do zobaczenia w Warszawie P.S może i tam zatańczylibyśmy Thrillera razem:>?? Co wy na to:D
Tą ekipą było MJ Szczecin Team :-) (my tańczyliśmy też układzik do Smooth Criminal) które również dziękuję za wspólne thrillerowanie. Niesamowite było to zgranie, tym bardziej, że gdy Wy przyszliście na próbę, my byliśmy w tym czasie ładować baterie i gasić pragnienie, więc nawet nie mieliśmy szansy na choćby jedną wspólną próbę. Jednak, gdy tylko usłyszeliśmy, że Thriller leci w normalnej wersji i zobaczyliśmy Was od razu ustawiliśmy się obok i było fantastycznie.

Jeszcze raz dziękuję wszystkim.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

Eta pisze:
Tą ekipą było MJ Szczecin Team :-) (my tańczyliśmy też układzik do Smooth Criminal) które również dziękuję za wspólne thrillerowanie. Niesamowite było to zgranie, tym bardziej, że gdy Wy przyszliście na próbę, my byliśmy w tym czasie ładować baterie i gasić pragnienie, więc nawet nie mieliśmy szansy na choćby jedną wspólną próbę. Jednak, gdy tylko usłyszeliśmy, że Thriller leci w normalnej wersji i zobaczyliśmy Was od razu ustawiliśmy się obok i było fantastycznie.

a to w takim razie Wy machaliście nam z ogródka jakiejś restauracji jak szliśmy już pod kino :D:)

Jeszcze raz dzięki:) Szkoda, że byłam tak pochłonięta tańczeniem, oglądaniem itd, ze nawet nie pomyślałam by do Was podejść i się poznać:( Ale nic d stracenia:D Mam nadzieje, że widzimy się w Warszawie:P

Skoro wyszło tak dobrze bez wcześniejszych przygotowań, to jakby było gdybyśmy choć chwilkę poćwiczyli:) Więc pozostawiam dalej do rozważania moja propozycje przedstawienia w Wawie Thrillera razem:)
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
Awatar użytkownika
DirtyLily

Post autor: DirtyLily »

Dziękuję wszystkim za tą niezapomnianą noc... bawiłam się naprawdę genialnie! żałuję, że nie poznałam więcej osób osobiście ale pech chciał, że głowę miałam troszkę zaprzątniętą inna sprawą...

Napewno spotkamy się za rok i mam nadzieję, że wtedy nadrobię :)
Oglądanie Michaela na tak wielkim ekranie- BEZCENNE!

Jeśli zaś chodzi o konkurs taneczny.... no zamurował mnie wystep naszego zwicięzcy... normalnie siedziałam z otwartymi ustami, nie mogąc się nadziwić....
Może do przyszłego roku i ja się nauczę coś tańczyć :P

Do zobaczenia na BEMOWIE! :)
Obrazek
Awatar użytkownika
megi1013

Post autor: megi1013 »

give_in_to_me pisze: A i jeszcze La_Pantera_Rosa i jej koleżanka (nie pamiętam nicka, sorry)- nie czaić się tak na drugi raz z tym densowaniem, fajne laski jesteście, dylać umiecie i następnym razem ma już być bez nieśmiałości i wstydliwych minek to dołączanie się do nas, zrozumiano? :P
Ymm to ja ta koleżanka nenene

A na parkiecie, to jak to nie dansowałyśmy? Ja tek densowałam, że aż mnie wszystkie palce od nóg bolą! :smiech: No i przecież jeszcze w konkursie tańca. :dance:
Obrazek
Awatar użytkownika
Gusia_19

Post autor: Gusia_19 »

give_in_to_me pisze:Szczeciński MJ teamie- chylę czoła i cieszę się, że Was spotkałam, cieszę się, że się dogadaliśmy co do tańca i dzięki za inspirację w postaci ubranek
Bardzo fajnie to wyszło :-) I dziękuję że jednak nie zjedliście mnie :nerwy:
give_in_to_me pisze:boże, dlaczego jak się z mężem przedstawialiśmy ludziom podając swoje nicki, to widziałam w ich oczach tę myśl "no tak, to Ci zboczeni z forum", my naprawdę byliśmy grzeczni :P)
Ja nie twierdzę ze jesteście zboczeni :smiech: fajna parka z was.
give_in_to_me pisze:ale chciałabym powiedzieć, że mi było trochę przykro, jak wyszło z tymi podkładami dla denstimów, że nie można było się o to doprosić u DJ-a a miało to być puszczone od razu, jedno po drugim a nie w nie wiadomo jakich odstępach czasu, bo wszyscy z denstimów musieli warować na parkiecie bo a nuż zaraz pójdzie nasz kawałek..
Właśnie coś z tym było nie tak :smutek: , bo w końcu nie było wiadomo kiedy to nastąpi i w efekcie w trakcie tańca, siedziałam wlepiona w ekran w sali kinowej bo leciał koncert z Helsinek :lal:
MJkacper pisze:Otóż szukam takiej dziewczyny na forum która była przebrana za Mike'a miała czarne włosy czarno-czerwony strój, awiatory, kapelusz i była z taką niską koleżanką.jak możecie to pomóżcie
Z tą drugą się poznałam, ale nie znam nicka z forum. Ogólnie obie niźle wywijałyście już w sali kinowej przed projekcją :dance:
tancerz pisze:zapraszam na Bemowo tam będzie występ .
:knuje: Już nie mogę sie doczekać
Ostatnio zmieniony pn, 30 sie 2010, 14:43 przez Gusia_19, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

Witam wszystkich!!!!dlaczego Mnie tam nie bylo:)szkoda ale mysle i wiem ze za rok bedziemy tam wszyscy razem MJ Szczecin Team!!!!kochani jestem z Was dumna jak zawsze !!!!!pozdrawiam wszystkich
Obrazek
Awatar użytkownika
nela78

Post autor: nela78 »

MJowisko-było poprostu cudnie,jestem jeszcze pod wielkim wrażeniem.
Wspaniali ludzie i nieziemska atmosfera-DZIĘKI :hug:
tancerz pisze:Powrót pociągiem :D - niezapomne min fanów z Katowic na peronie gdy im zatrzesneły się drzwi od pociągu a ja z ich biletami w srodku krzyczałem zatrzymać pociąg!!!!
nooo, o mały włos, co bym zawału niedostała :smiech: myśląc że pojechałeś do W-wy :smiech:
no i ten wyścig taksówek,sceny prawie jak z filmu ;-) Super przygoda

Do zobaczenia :mj:
Ostatnio zmieniony pn, 30 sie 2010, 23:43 przez nela78, łącznie zmieniany 2 razy.
''Dear Michael"
Every day create
your HIStory...
Obrazek20.09.96-...
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

moich podziękowań za ubiegłoroczne MJowisko nie skończyłem pisać do dzisiaj, więc w tym roku postaram się zrobić to szybciej i bardziej konkretnie :]
Impreza ge-nial-na! Byłem na wszystkich zlotach oprócz pierwszego - wczorajszy był najlepszy!

Kinga, rozwijasz się! :D Jesteś niezawodna, jedyna, niepowtarzalna, i świetnie wyglądałaś :)

Tylko jedna rzecz po tym zlocie nie daje mi spokoju...
Ola F. :P (odjazdowy czarno-czerwony strój :) A konkretnie jej brak w konkursie tańca.
Nie wiem czy tu wchodzisz i czy to przeczytasz, ale przez te kilka lat zlotów i różnych MJowych imprez ("dziś sam jestem dziadkiem...") nie widziałem nikogo kto by tańczył z taką lekkością, naturalnością, bogactwem ruchów, i zarazem tak przypominał w tym tańcu Michaela. Powiedziałem Ci o tym, ale piszę na forum, żebyś wiedziała że to nie był tani podryw, ale naprawdę byłaś w tym fantastyczna i musiałem Ci się pokłonić :) Wczoraj z każdego miejsca parkietu próbowałem Cię widzieć kątem oka, bo było co podziwiać i od kogo podglądać ruchy :) Mam wielką nadzieję, że zobaczę Twój taniec za rok - i również w konkursie.

Dziewczyno w fioletowej koszuli :) Moje komplementy za Twój taniec również były w pełni szczere - gratuluję 3 miejsca i mam nadzieję że na tym nie poprzestaniesz :)

Dziewczyno w białych spodniach :D (z konkursu tańca). Do Ciebie nie zagadałem, a chciałem Ci powiedzieć, że moim zdaniem zasługiwałaś na miejsce w finale - więc i Ty się nie poddawaj i startuj za rok :) a poza tym brawo za beatbox!

DaX, klaskałem na stojąco po Twoim występie, ale trochę się o Ciebie boję - jeśli tak będziesz wygrywał konkurs za konkursem, to wyrośniesz na strasznie zarozumiałego człowieka, a tego nie chcemy :) Dlatego mam nadzieję że podchodzisz do tego jak do zabawy, i że za rok ktoś będzie od Ciebie lepszy, żebyś się nie zepsuł ;) Ale w tym roku Twoje zwycięstwo w pełni zasłużone - nie mam zastrzeżeń :)

11 na 10 punktów dla Dziewczyny, która wystąpiła w The Way You Make Me Feel! :D

Karolino, było mi bardzo miło Cię poznać. Dzięki za rozmowę! :) narazie przejrzałem pół Twojej galerii na FB ;) Jesteś odjechana :D

The Wiz, jesteś niesamowita - stwierdzam to po raz kolejny :)

Zelio, super się z Tobą rozmawia!

Tancerz, gdyby nie piruety DaXa, nigdy bym nie pomyślał że robisz je za wolno :D Ten "pojedynek pokoleń" był rewelacyjny - to możliwe chyba tylko wśród fanów MJ. Jak dla mnie wciąż jesteś najlepszym w Polsce MJ-tancerzem płci męskiej ;) Młodzi mają dobry wzór do naśladowania :)

Jak zwykle zamieniłem tylko kilka słów tylko z kilkoma osobami...
Jak zwykle nie rozpoznałem paru twarzy... a za rok nie będzie lepiej, bo skleroza postępuje :)
Jak zwykle w okolicach godz. 4 przyszedł zgon i wybudziłem się z letargu przed samym końcem...

...ale tak dobrze bawię się tylko z Wami, tylko w Łodzi, tylko na MJowisku!

Parodia TzG dostarczyła mi kilkudziesięciu minut śmiechu. To była Wielka Improwizacja, ale nie taka dziadowska... ;) I na długo zapamiętam, co dolega złemu tancerzowi... :D

spałem 3 godziny, a jeszcze całą niedzielę nogi chciały dalej tańczyć, mimo odcisków :)
Mógłbym jeszcze wiele pisać...
Dziękuję wszystkim, którzy tej nocy nadali tak fantastyczny klimat tej imprezie! Super było zobaczyć "starą" ekipę prawie w komplecie! Do zobaczenia :)
Ostatnio zmieniony pn, 30 sie 2010, 18:45 przez Schmittko, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
megi1013

Post autor: megi1013 »

No tak ja chciałam jeszcze podziękować MJ Szczecin Team za świetną zabawę, wspólny taniec ( taki mały flash mob w kinie ;) ) i za ,,suche gacie na dnie morza,, z których pokładałam się w domu ze śmiechu :smiech:.
Dziękuje także wszystkim za miłe słowa i do zobaczenia za rok ( lub na Bemowie ) :).

Pozdrawiam :)
Dziewczyna w fioletowej koszuli nenene
Ostatnio zmieniony pn, 30 sie 2010, 14:54 przez megi1013, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

Nieziemska impreza i niezapomniane wrażenia.... Dziękuję wszystkim, którzy się do tego przyczynili - Kindze (świetna organizacja),całej mafii, mojej kochanej ekipie MJ Szczecin Team, dance teamom z Poznania, Wrocławia i Krakowa, z którymi mieliśmy przyjemność zatańczyć, wszystkim, których miałam okazję poznać (La_Pantera_Rosa i Megi1013; dziewczyny z pociągu do Łodzi - Ela i jej koleżanka, przepraszam, ale nie pamiętam imienia) lub spotkać po raz kolejny (Nekro, DJ Scarecrow). Dziękuję wszystkim za świetną atmosferę :)
Eta pisze:ale na szczęście wyskoczył nasz Michael i zaśpiewał Just beat it, beat it, beat it, beat it
No one wants to be defeated
Showin' how funky and strong is your fight
It doesn't matter who's wrong or right po czym obydwaj panowie odtańczyli ładnie układ
:smiech: Szkoda, że serio nie wyskoczyliśmy z auta, żeby zaśpiewać i zatańczyć :P No ale wtedy to nam akurat do śmiechu ani do tańca nie było...
Eta pisze:Aguś- Ty wiesz, że gdyby nie Twoja pomoc, to by mnie tam nie było
:hug:
La_Pantera_Rosa pisze: ja densiłam na parkiecie ;D
Widziałam, potwierdzam ;-) Pozdrawiam serdecznie :-)
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Gusia_19 pisze:give_in_to_me napisał:
ale chciałabym powiedzieć, że mi było trochę przykro, jak wyszło z tymi podkładami dla denstimów, że nie można było się o to doprosić u DJ-a a miało to być puszczone od razu, jedno po drugim a nie w nie wiadomo jakich odstępach czasu, bo wszyscy z denstimów musieli warować na parkiecie bo a nuż zaraz pójdzie nasz kawałek..

Właśnie coś z tym było nie tak , bo w końcu nie było wiadomo kiedy to nastąpi i w efekcie w trakcie tańca, siedziałam wlepiona w ekran w sali kinowej bo leciał koncert z Helsinek
Dokładnie, ja wychodzę z toalety, a Wy tańczycie... xD Cóż, spróbuję się załapać za rok. ;-)

Może w Bemowie zawyję Wam. xD
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Zablokowany