Przepraszammissyou1 pisze:Tancerz ustąpiłeś miejsca na parkiecie młodszemu koledze, no i co mamy niedosyt Ciebie

Przepraszammissyou1 pisze:Tancerz ustąpiłeś miejsca na parkiecie młodszemu koledze, no i co mamy niedosyt Ciebie
Jeanny, dziękuję Ci raz jeszcze - gdyby nie Twoje namowy, pewnie bym w tym roku nie pojechała... a to byłby wieeeelki błąd. Bo - jak już niejednokrotnie napisano wyżej - było niesamowicie :)Jeanny100 pisze:NATPOZNAŃ-Ty mały motorku taneczny,bez Ciebie zlot to nie zlot
Tą ekipą było MJ Szczecin TeamMadziaLenka pisze:
Chciałam jeszcze dodać (bo zapomniałam wcześniej), że bardzo dziękuje ekipie, z którą nasz krakowski dance team tańczył Thrillera:) mimo,że się nie znaliśmy wcześniej, a co przez to można zrozumieć nie tańczyliśmy nigdy wcześniej together - trudno mi do teraz uwierzyć, ale zgraliśmy się w 100% i wyszło nam równo:d jeszcze raz dzięki i mam nadzieje do zobaczenia w Warszawie P.S może i tam zatańczylibyśmy Thrillera razem:>?? Co wy na to:D
Eta pisze:
Tą ekipą było MJ Szczecin Team(my tańczyliśmy też układzik do Smooth Criminal) które również dziękuję za wspólne thrillerowanie. Niesamowite było to zgranie, tym bardziej, że gdy Wy przyszliście na próbę, my byliśmy w tym czasie ładować baterie i gasić pragnienie, więc nawet nie mieliśmy szansy na choćby jedną wspólną próbę. Jednak, gdy tylko usłyszeliśmy, że Thriller leci w normalnej wersji i zobaczyliśmy Was od razu ustawiliśmy się obok i było fantastycznie.
Ymm to ja ta koleżankagive_in_to_me pisze: A i jeszcze La_Pantera_Rosa i jej koleżanka (nie pamiętam nicka, sorry)- nie czaić się tak na drugi raz z tym densowaniem, fajne laski jesteście, dylać umiecie i następnym razem ma już być bez nieśmiałości i wstydliwych minek to dołączanie się do nas, zrozumiano? :P
Bardzo fajnie to wyszłogive_in_to_me pisze:Szczeciński MJ teamie- chylę czoła i cieszę się, że Was spotkałam, cieszę się, że się dogadaliśmy co do tańca i dzięki za inspirację w postaci ubranek
Ja nie twierdzę ze jesteście zboczenigive_in_to_me pisze:boże, dlaczego jak się z mężem przedstawialiśmy ludziom podając swoje nicki, to widziałam w ich oczach tę myśl "no tak, to Ci zboczeni z forum", my naprawdę byliśmy grzeczni :P)
Właśnie coś z tym było nie takgive_in_to_me pisze:ale chciałabym powiedzieć, że mi było trochę przykro, jak wyszło z tymi podkładami dla denstimów, że nie można było się o to doprosić u DJ-a a miało to być puszczone od razu, jedno po drugim a nie w nie wiadomo jakich odstępach czasu, bo wszyscy z denstimów musieli warować na parkiecie bo a nuż zaraz pójdzie nasz kawałek..
Z tą drugą się poznałam, ale nie znam nicka z forum. Ogólnie obie niźle wywijałyście już w sali kinowej przed projekcjąMJkacper pisze:Otóż szukam takiej dziewczyny na forum która była przebrana za Mike'a miała czarne włosy czarno-czerwony strój, awiatory, kapelusz i była z taką niską koleżanką.jak możecie to pomóżcie
tancerz pisze:zapraszam na Bemowo tam będzie występ .
nooo, o mały włos, co bym zawału niedostałatancerz pisze:Powrót pociągiem :D - niezapomne min fanów z Katowic na peronie gdy im zatrzesneły się drzwi od pociągu a ja z ich biletami w srodku krzyczałem zatrzymać pociąg!!!!
Eta pisze:ale na szczęście wyskoczył nasz Michael i zaśpiewał Just beat it, beat it, beat it, beat it
No one wants to be defeated
Showin' how funky and strong is your fight
It doesn't matter who's wrong or right po czym obydwaj panowie odtańczyli ładnie układ
Eta pisze:Aguś- Ty wiesz, że gdyby nie Twoja pomoc, to by mnie tam nie było
Widziałam, potwierdzamLa_Pantera_Rosa pisze: ja densiłam na parkiecie ;D
Dokładnie, ja wychodzę z toalety, a Wy tańczycie... xD Cóż, spróbuję się załapać za rok.Gusia_19 pisze:give_in_to_me napisał:
ale chciałabym powiedzieć, że mi było trochę przykro, jak wyszło z tymi podkładami dla denstimów, że nie można było się o to doprosić u DJ-a a miało to być puszczone od razu, jedno po drugim a nie w nie wiadomo jakich odstępach czasu, bo wszyscy z denstimów musieli warować na parkiecie bo a nuż zaraz pójdzie nasz kawałek..
Właśnie coś z tym było nie tak , bo w końcu nie było wiadomo kiedy to nastąpi i w efekcie w trakcie tańca, siedziałam wlepiona w ekran w sali kinowej bo leciał koncert z Helsinek